اره خبر داشتم اما همه میگفتن در عوض وضوح و شفافیت صدا خداس! هم تو اسپیکر هم تو هدفون. اما شفافیت و کیفیت 550 بهتر بود . من موندم چجوری شده گوشی موزیک سال.
اما از حق نمیشه گذشت تو آنتن دهی حرف نداره .
اره خبر داشتم اما همه میگفتن در عوض وضوح و شفافیت صدا خداس! هم تو اسپیکر هم تو هدفون. اما شفافیت و کیفیت 550 بهتر بود . من موندم چجوری شده گوشی موزیک سال.
اما از حق نمیشه گذشت تو آنتن دهی حرف نداره .
معذرت. اعصابم خورد بود که توی این دزد بازار میخان سرت کلاه بذارن و نمیشه یه خرید ساده کرد.
اصلا همچین چیزی نیست که بعد فلش روشن نشه . مگر اینکه گوشیت واقعا مشکل داشته باشه.
از كجا ميشه قابشو گير اورد ؟ من قاب w800رو روش گذاشتم.
جانم؟یعنی چی؟فکر کنم هیچی رو تو این موبایل فروشی ها نشه گیر اورد قاب رو می شه...همه جا ریخته![]()
دوست خوبم doneyfery واقعاً اگه نباشي جات خاليه
ممنونم از توضيحاتت
برنامه مديريت برنامه MobyExplorer v2.1 full رو دانلود كردم و فايل اجرايي نداره براي نصب روي كامپيوتر. در ضمن اون دستوري رو كه دادي انجام دادم و باز هم فرمت نشدن
چه كنم عزيز؟!!!
کسی میتونه به من بگه از کجت میتونم قاب سفید پیدا کنم؟
هر جا داره میگه 27 تومن
یعنی گوشیهای دیگه با 4-5 تومن قاب میگیرن حالا من واسه 810 باید 27 تومن بدم؟
اين گوشي مثل K510يا .......... نيست كه در هنگام خاموش شدن Lcd ساعت كمرنگي مشاهده شود اگر هم داشته باشه من نميدونم و نديدم
ميدونم عزيزه من من تو W810iنديدم
ولي مدل K300 ,k510و ......... تو قسمت اسكرين سيورشون داره اما اين گوشي نديدم(نداره احتمالاً)
آقا W810هم كيفيت صداش از همه بهتره هم صفحه نمايش من W550 هم داشتم ولي زياد خوشم نيومد اما W900 چيزي ديگست
كيفيت صدا رو هندزفري امتحان كن تا كيفيت دستت بياد انتن دهي يه خورده از Nokia بهتره تو زير زمين يا بين دوتا آنتن BTS امتحان كن Nokia يكي دوتا ميكنهW810 دوتا سه تا ميكنه البته به جز 1100 چون واقعاً آنتن ميده
راست ميگي قابش گير نمياد وقتي هم گير مياد يا گرونه يا رنگ مورد علاقه نيست من كه خودم مغازه دارم و از بازار خبر دارم قاب اصلي 16000 تومن و قاب معمولي 4000تومن من قاب اصلي اووردم كسي نميخره و معمولي هم اووردم كسي خوشش نمياد من چه كار كنم
معمولاً قاب هاي سوني اريكسون هم رنگ قاب خود گوشي هست زياد خودتون رو خسته نكنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)