تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 427 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب اگه از صدای کم 810 خبر نداشتی حق داری اینجوری نا امید شی...550 اصلا بلندی صداش معروف تو سری دبلیو و دقیقا 810 نقطه ی مقابلشه که کمترین صدا رو داره البته تو سری دبلیو...چون یه گوشی دیگه هم هست که صداش از 810 کمتره فکر کن
    اره خبر داشتم اما همه میگفتن در عوض وضوح و شفافیت صدا خداس! هم تو اسپیکر هم تو هدفون. اما شفافیت و کیفیت 550 بهتر بود . من موندم چجوری شده گوشی موزیک سال.
    اما از حق نمیشه گذشت تو آنتن دهی حرف نداره .

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز اگه قبل نوشتن این مسیج با کسی دعوات شده...به خدا تقصیر من نیست..چرا می زنی؟
    شما دیگه کم لطفی کردی.. من ماه هاست صفحه به صفحه ی تاپیک های اینجا رو می خونم...این سوال ها رو بعد خوندن مطالب دارم می پرسم...مثلا اگه جایی بهم نشون بدی که به طور کامل دربازه ی فرمت و انواعش صحبت شده باشه من حاضرم 2 روز دستامو بالا بگیرم و یک لنگی وایسم!!!تازه سوالام همچینم اماتور گونه نبوده...اگه به صفحات قبل نگاه کنی پر از مسیج هایی مثل اینه:اقا از کجا بفهمیم گوشیمون رجیستر شدست؟
    بله قبول دارم سوال 7و8 بی مورد بود....
    9-همه چیز گفتی اما اخرشم حداکثر ریسک رو نگفتی...اخه من بارها شنیدم که گوشی بعد فلش دیگه روشن نشده خوب اگه اینجوری باشه که عمرا نمی ارزه

بقیه سوالهام که هنوز بی جواب موندن...شاید صاحب این تاپیک بیاد دست ما رو هم بگیره....امین
    شاد باشید
    معذرت. اعصابم خورد بود که توی این دزد بازار میخان سرت کلاه بذارن و نمیشه یه خرید ساده کرد.
    اصلا همچین چیزی نیست که بعد فلش روشن نشه . مگر اینکه گوشیت واقعا مشکل داشته باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از كجا ميشه قابشو گير اورد ؟ من قاب w800رو روش گذاشتم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

جانم؟یعنی چی؟فکر کنم هیچی رو تو این موبایل فروشی ها نشه گیر اورد قاب رو می شه...همه جا ریخته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست خوبم doneyfery واقعاً اگه نباشي جات خاليه
    ممنونم از توضيحاتت
    برنامه مديريت برنامه MobyExplorer v2.1 full رو دانلود كردم و فايل اجرايي نداره براي نصب روي كامپيوتر. در ضمن اون دستوري رو كه دادي انجام دادم و باز هم فرمت نشدن
    چه كنم عزيز؟!!!

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کسی میتونه به من بگه از کجت میتونم قاب سفید پیدا کنم؟
    هر جا داره میگه 27 تومن
    یعنی گوشیهای دیگه با 4-5 تومن قاب میگیرن حالا من واسه 810 باید 27 تومن بدم؟

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

چرا کسی جواب منو نمیده
    اين گوشي مثل K510يا .......... نيست كه در هنگام خاموش شدن Lcd ساعت كمرنگي مشاهده شود اگر هم داشته باشه من نميدونم و نديدم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

یه لحظه نه می خوام بطور کامل ساعت ظاهر بشه.بدون زدن هیچ دگمه ای.
    روی مدل های پایین که دیدم میشه مثل K 300
    چطور شما ندیدین؟
    تقریبا میشه گفت یه جورایی حالت SCREEN SAVER هست با این تفاوت که فقط ساعت نشون میده که بالا پایین میره
    ميدونم عزيزه من من تو W810iنديدم
    ولي مدل K300 ,k510و ......... تو قسمت اسكرين سيورشون داره اما اين گوشي نديدم(نداره احتمالاً)

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

اره خبر داشتم اما همه میگفتن در عوض وضوح و شفافیت صدا خداس! هم تو اسپیکر هم تو هدفون. اما شفافیت و کیفیت 550 بهتر بود . من موندم چجوری شده گوشی موزیک سال.
    اما از حق نمیشه گذشت تو آنتن دهی حرف نداره .
    آقا W810هم كيفيت صداش از همه بهتره هم صفحه نمايش من W550 هم داشتم ولي زياد خوشم نيومد اما W900 چيزي ديگست
    كيفيت صدا رو هندزفري امتحان كن تا كيفيت دستت بياد انتن دهي يه خورده از Nokia بهتره تو زير زمين يا بين دوتا آنتن BTS امتحان كن Nokia يكي دوتا ميكنهW810 دوتا سه تا ميكنه البته به جز 1100 چون واقعاً آنتن ميده

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

راست ميگي قابش گير نمياد وقتي هم گير مياد يا گرونه يا رنگ مورد علاقه نيست من كه خودم مغازه دارم و از بازار خبر دارم قاب اصلي 16000 تومن و قاب معمولي 4000تومن من قاب اصلي اووردم كسي نميخره و معمولي هم اووردم كسي خوشش نمياد من چه كار كنم
    معمولاً قاب هاي سوني اريكسون هم رنگ قاب خود گوشي هست زياد خودتون رو خسته نكنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •