داداش این شوتا رو چیجوری میزنه درصد گلش بلاس باگ بازی برای گل زدن چیه؟
داداش این شوتا رو چیجوری میزنه درصد گلش بلاس باگ بازی برای گل زدن چیه؟
انصافا بازی امسال اصلا کیفیت سال های قبل رو نداره ...
سنگینی بازیکنا ... بیخود شدن توپ... سانتر هایی که 90% منجر به گل میشن و...
اینو به عنوان یه فن فیفا میگم ...
امروز داشتم با یه نفر که ریال رو برداشته بود بازی میکردم تا اومدم به خودم بیام و سبک بازیش رو بشناسم 2 تا عین این با رونالدو زد بهم!!!(دروازه بان خیلی خنگ عمل میکنه رو این شوتها!)بفرمایید اینم یکی از هزاران شوتی که اینجوری گل میشه
800 kb بیشتر نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه تا اخر بازی نذاشتم همچین موقعیتی گیرش بیاد چون مطمئن بودم اگه بزنه بازم گله ولی همین 2 گل باعث شد با وجود اینکه خیلی بهتر از اون بازی کردم ولی باختم!!!
نامرد یه بازی دیگه نکرد که حالیش کنم با باگ گل زدن افتخاری نداره و دید که روششو فهمیدم در رفت!!!
من زیاد با انتقاد از این سیستم سانتر بازی موافق نیستم. به نظرم خیلی به مهارت کسی که بازی می کنه بستگی داره و من خیلی کم پیش میاد روی سانتر گل بخورم، گرچه اغلب رقیبام امسال بایرنن - بر خلاف پارسال که 90 درصد رئال بر می داشتن - و می کشن زیرش برای ریبری و روبن تا برسن اون ته و سانتر کنن!با این وجود زیاد مشکلی ندارم. اتفاقا از این شیوه بازی استقبال می کنم چون خیلی کم پیش میاد گل بخورم. قابل کنترله.
ولی پاس تو عمق هوایی رو قبول دارم. واقعا ویرانگره. هیچ کاریش نمیشه کرد. اغلب کسایی که رئال یا بایرن بر می دارن هم از بازی کلا فشار دادن دکمه پاس تو عمق رو بلدن و از دروازبان تا مهاجم نوک توپ دستشون میاد همین کارو می کنن! هر چقدرم سعی می کنی منظم و با برنامه دفاع کنی و مدافعات الکی جلو نیان و به موقع سوئیچ کنی و با استارت بازیکن حریف غافلگیر نشی، بازم کار به شدت دشواریه! یکی از مصیبتا وقتیه که توپ رو فرستادن پشت دفاعت، مدافعت هم از مهاجم حریف به توپ نزدیکتره، ولی عملا هیچ کاری نمیشه کرد. پاس به عقب بدی انقدر آروم میده که مهاجم می گیره، پاس به بغلم احتمال خطاش زیاده. بدترین چیز اینه که مدافع گاگول بازی در میاره و مالکیت توپ رو از دست میده. این تقریبا بزرگترین معضل گل خوردن برای منه!
با این حال با احترام به نظر دوستمون، این سیاه نمایی علیه بازی رو قبول ندارم و به نظرم میشه ساعتها باهاش آنلاین بازی کرد و لذت برد و باگها اونقدری نیست که از شدت اعصاب خوردی ول کنی بازی رو و ببری لیگ برتر ایران رو از تلویزیون تماشا کنی!
دقیقا موافقم . حتی با cpu هم که بازی میکنی این موارد دیده میشه چه برسه به انلاین .
البته تمام این مشکلات بر میگرده به سنگین بودن بازیکن ها و مخصوصا دفاع که دیگه چابکی قبل رو نداره . نبودت تسلط روی دفاع و پاس های پشت دفاع همه اش تقصیر سنگین بودن مدافعاست .
مهاجم حریف در حالی که توپ دستشه خیلی راحت تر تغییر جهت میده نسبت به مدافعی که توپ دستش نیست و نه فقط مدافعا بلکه هر بازیکنی در حالت دفاعی یه سنگینی خاصی پیدا میکنه که تا بیای تغییر جهت بدی طرف در رفته از بغلت .
سوییچ ها هم که وقتی انجام میدی مخصوصا در حالت منوال بازیکن تازه سوییچ شده یه مکثی میکنه و بعد میره سمت توپ و این هم به خاطر سنگینی و تغییر جهت ناگهانیشه .
من موندم تا چند هزار سال دیگه فیفایی میاد که بشه توش واقعا مثل بارسا بازی کرد . امسال پاسکاری ها بهتر شد اما سنگین شدن بازی رو چه کار کنیم . تازه امسال رئال هم رفت قاطی باقالی ها . دوره ی پاری سن ژرمن شروع شد .
من به عنوان کسی که دفاعی بازی میکنم و رو ضد حمله گل میزنم، میگم که دوستانی که از دفاع بازی ایراد میگیرن، کلا دفاعی بازی نمیکنن و از اونایی هستن که بازیا رو با نتایجی مثل 5-2 یا 4-1 میبرن.
من به شخصه تو دمو، تو تمام بازی هایی که کردم، کلا 15 تا گل نخوردم. شاید بیشتر از 30 تا گلم نزده باشم، ولی وقتی میبرم، گل نمیخورم.
اتفاقآ من از دیروز با 80% حریفهایی که تو لایو بازی کردم رئال برمیدارن!!!
پاریس سن ژرمن هم فقط 2 3 نفر برداشتن!ولی در کل ریال و پاریس و بایرن افتضاح قوین!!!
جالبه تا حالا کسی جلوم بارسا رو برنداشته!!!!![]()
چطوری دفاعی بازی می کنی به ما هم یاد بده؟!![]()
اینجوری:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by mj94; 05-10-2013 at 01:12.
سلان برادر . نه آقا کدورت کجا بود شما فحشم بدی کدورتی پیش نمیاد اما این حرف شما 2 تا ایراد داره و ایراداشم بزرگه :نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.من دارم این ایرادات رو از بازیه اصلی میگیرم نه دمو . منم دمو رو بازی کردم کار ندارم که چقدر با نسخه اصلی فرق داره یا نداره اما بحث ما سر نسخه اصلی بازی هست و نباید با دمو مقایسه بشه . دمو اگه با دوازه بان هم شوت میکردی گل میشد من حرفی نمیزدم چون دمو مهمونه 2 هفته بود و بعد هم به زباله دانیه تاریخ میپیوست
2.این از اولی مهم تره و اونم مقایسه سبک بازی CPU و انسان هست . به هیچ عنوان نباید بازی در مقابل سی پی یو با بازی در مقابل انسان عادی مقایسه بشه چون زمین تا آسمون فرق میکنه . منظور این نیست که سی پی یو قوی تره و انسان ضعیفتره یا بالعکس . منظور سبک بازی کردن هست و هدف از بازی کردن
چند نفر از کسایی رو که میگی جلو انسان بازی رو تجربه کردن ؟ چند نفرشون آنلاین بازی کردن ؟
و از همه مهمتر و مهمتر و مهمتر این که چند نفرشون فیفا رو بازی میکنن واسه آمادگی برای مسابقات کشوری نه برای فان ؟
برای فان بازی کردن اگه بازی کنن این چیزا شاید اصلا به چشمشون نیاد چون 2 ساعت بازی میکنن و هرجور که گل بخورن خوردن و بعدشم میرن دنباله کارشون و به این فکر نمیکنن که پس فردا تو مسابقات چجوری جلو این باگ های فیفا رو بگیرن. اونم در مقال کسایی که خوراکشون فیفاس و نمیتونی بگی نمیزارم سانتر کنه یا Finesse Shot بزنه
با Finesee Shot
باگش همینه و سانتر دقیق از جناحین
همینه دیگه آدم هرچی زحمت میکشه همش با یک باگ از بین میره اونم توسط یک آدم ناوارد که هیچی بارش نیست . به تواناییه اون شخص نمیبازی ! به استفاده از باگ میبازی
من علیه بازی سیاه بازی نیمکنم ایراداتی هست که خود EA از طریق بازخورد های ملت فهمیده و داره براش آپدیت میده بیرون . از فیفا 11 یادم نمیاد که EA به این زودی بعد از انتشار بازی آپدیت بده اونم برای گیم پلی !
آپدیت میداد ولی برای چیزهای دیگه بود . برای گیم پلی نبود
اینم بخشی از صحبت های EA که یکی از دوستان چند صفحه قبل لینکشو گذاشته بود:
Our commitment to improve FIFA 14 is on-going, and regular feedback from our fans helps us prioritize and identify future improvements. We wanted to take this opportunity to address a few more items that we continue to work towards. Firstly, we got some great feedback on gameplay during the demo and early access period, including:
• The effectiveness of headers from corner kicks and crosses.
• The effectiveness of finesse shots.
• The accuracy of lofted through-balls.
دو مورد اول همون سانتر و هدزدن و شوت فنی هست که گفتم
سومی هم دقت پاس تو عمق هوایی
نمیدونم چرا فکر میکنین من الکی میخوام فیفا رو بکونم . بابا به خدا هیچ کدوم از شماها به اندازه من در روز فیفا بازی نمیکنه . من کل وقتی که در روز برای گیم در نطر میگیرم میره برای فیفا . از زمان فیفا 11 تا الان من غیر از فیفا فقط 3-4 تا بازی وقت کردم بازی کنم . بقیش صرف فیفا میشه . پس خیلی دوست دارم فیفا بازیه خوبی باشه که لذت ببرم ازش نه که مایه اعصاب خوردی باشه . پس ایراداتی که میگیرم از سر دل خوش نیست و میدونم اگه این ایرادات بمونه تو بازی میشه مثل پی ای اس و بازی باگ دار میشه و نمیشه بهش گفت بازیه جذاب
والا فیفا 11 و 12 و 13 هم بازی کردم اما ایرادات اونقدر نبود که بخوام براش بیام چیزی بنویسم اما امسال شورشو درآورده
واقعا تو این بازی کسی که بارسا برداره بدبخت دو عالمه ! آبکش میشه . نه بازیکنی داره که بشه درست باهاش سر زد نه تو دفاع بازیکنی هست که بتونه ضربات سر رو دفع کنه
یاد این میفتم که با یکی مثل پیکه یا مارک بارترا بخوای جلو سرزدن امسال مانزوکیچ یا کاوانی رو بگیری خندم میگیره
شما هم همون ایرادی که به نفر اول گرفتم بهتون واره . بازی با سی پی یو و اونم نسخه دمو رو بیحیال برادره من . بازی اصلی اونم مقابل Human اونم کسی که صرفا سبک بازیش سانتر و هد زدنه
بعد باید دید شما روی ضربه سر گل میخوری یا نه
منم اگه صرفا جهت فان بازی میردم این چیزا برام مهم نبود اما چون برای فان نیست و با همه خوب های فیفا چه ایرانی چه خارجی بازی کردم میدونم اینا مشکل ساز میشه
یک چیزی هم در مورد این Season فیفا بگم که تو همون Division 1 اش 90% پلیر ها نوب هستن و چیزی بارشون نیست . کسی در مقابل بازی اونا نگه که من با سر گل نمیخورم یا نمیزارم فلان کار کنه
توانایی های آدم اونجا قابل سنجش نیست
در پایان الان یک آپدیت برای فیفا اومد نزدیک 100 مگ بود . معلم نیست برای چیه حالا . فکر نکنم این مشکلات با 100 مگ حل بشه
قربون دایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)