تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 457 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

شما 6 رو به بالاتر انتقال بده میبینی.االبته باز شرایط فرق میکنه...

2. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه taoching's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    لامکان

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم
    من نمی دونم چرا وقتی سیستمم را روشن میکنم و ویوندوز میاد بالا، اما ویجتِ cis بالای دسکتاپ نمایش داده نمی شه! با اینکه تیک نمایشش را نیز زدم!! قبلن میومد اما چند هفته است نمایش داده نمی شه!!! کسی میدونه علتش چیست؟!!! ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان من بیشتر از یک ساله دارم از internet security comodo استفاده میکنم تا الان هیچ مشکلی نداشتم و واقعا عالی بوده.ولی از دیشب آنتی ویروس من آپدیت نمیشه میرم داخل سایت comodo نمیتونم comodo رو دانلود کنم,ولی زمانی که ip رو عوض میکنم میشه دانلود کرد!!؟؟همچنین مرورگر comodo dragon هم در قسمت آپدیتش خطا میده و اونم آپدیت نمیشه و اون تیک سبز رو نمیزنه.comodo internet security رو چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز هم آپدیت نمیشه!!!حدس میزنم شرکت comodo داره ایران رو تحریم میکنه. کسی هست که بتونه به من کمک کنه؟پیشاپیش از لطفتون سپاسگذارم.adsl من از مخابرات خراسان رضوی

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

سلام دوستان من بیشتر از یک ساله دارم از internet security comodo استفاده میکنم تا الان هیچ مشکلی نداشتم و واقعا عالی بوده.ولی از دیشب آنتی ویروس من آپدیت نمیشه میرم داخل سایت comodo نمیتونم comodo رو دانلود کنم,ولی زمانی که ip رو عوض میکنم میشه دانلود کرد!!؟؟همچنین مرورگر comodo dragon هم در قسمت آپدیتش خطا میده و اونم آپدیت نمیشه و اون تیک سبز رو نمیزنه.comodo internet security رو چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز هم آپدیت نمیشه!!!حدس میزنم شرکت comodo داره ایران رو تحریم میکنه. کسی هست که بتونه به من کمک کنه؟پیشاپیش از لطفتون سپاسگذارم.adsl من از مخابرات خراسان رضوی
    سلام
    کومودو ایران رو تحریم نکرده و نخواهد کرد و گر نه نمی ذاشت فارسیش کنیم
    -سرعت اینترنت به خاطر اتفاقاتی که احتمال می دن بیفته از الان کم شده و چاره ای جز صبر و مدارا نداریم تا آبا از آسیاب بیفتهبعضی از ها pn چیز و چیز تر شکن ها سرعت رو یکمی بالا می برند
    Last edited by alen sherif; 29-05-2013 at 15:49.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

سایت Avast برای همه کاربرای ایرانی بسته شده ربطی هم به کومودو نداره
    .
    -چه بد بختیم ما avastهم تحریممون کرد من چند وقت پیش با دیسک نجات کومودو به زور میاوردمش بالا آخیش یادش بخیر یه زمانی avast رو برای موبایل استفاده می کردم اما حالا فقط Comodo mobile
    VIVA COMODO

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

[QUOTE=alen sherif;7664229]سلام
    -سرعت اینترنت به خاطر اتفاقاتی که احتمال می دن بیفته از الان کم شده و چاره ای جز صبر و مدارا نداریم تا آبا از آسیاب بیفتهبعضی از ها pn چیز و چیز تر شکن ها سرعت رو یکمی بالا می برند

دوست عزیز آنتی ویروس avast هم بعد از اینکه فارسی شد ایران رو تحریم کرد.بنده الان با ip یه کشور دیگه تونستم آپش کنم ولی با ip ایران نمیشه .در ضمن سرعت اینترنت من خوبه مثلا سرعت دانلودم همیشه بالای 200 هست و الان هم همینه. تمام آنتی ویروسای دیگه مثل avira و ...رو امتحان کردم اونا آپ شدن و مشکلی از این بابت نبود.مطمئنم مشکل از خود شرکت comodo هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام

دوست عزیز آنتی ویروس avast هم بعد از اینکه فارسی شد ایران رو تحریم کرد.بنده الان با ip یه کشور دیگه تونستم آپش کنم ولی با ip ایران نمیشه .در ضمن سرعت اینترنت من خوبه مثلا سرعت دانلودم همیشه بالای 200 هست و الان هم همینه. تمام آنتی ویروسای دیگه مثل avira و ...رو امتحان کردم اونا آپ شدن و مشکلی از این بابت نبود.مطمئنم مشکل از خود شرکت comodo هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

من همین الان آپ کردم مشکلی نداشت و با IP ایران هم هستم انشا الله Comodoمثل Avast بی وفا نیست و دوستانی که تو فارسی کردنش نقش داشتن رو تنها نمی ذاره
    Last edited by alen sherif; 29-05-2013 at 16:11.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    نسخه جدید COMODO Dragon 27.0.4.0 چند دقیقه ای هست که ارائه شده و من آپگرید کردم بدون هیچ مشکلی.
    تنها مشکلی که باهاش داشتم این بود که منوها مثل نسخه های جدید کروم که بزرگ تر و پهن تر شدند، بزرگ شدند و با یک دستور ساده به حالت اولیه بر میگردند. کافیه این دستور رو به Properties شرتکات مربوط به دراگون قسمت Target با زدن یک space اضافه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by pcsoft; 29-05-2013 at 17:57.

11. 4 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی دارم اونم اینکه سیستم رو هر بار ریست می کنم DNSکومودو تغییر می کنه و هر بار وارد سیستم می شم باید اول برم killSwitch -تعمیر سریع و DNSرو به حالت اولیش برگردونم
    من برنامهConnectify رو نصب کرده بودم یه چند وقتی بود کار نمی کرد آنیستالش کردم مشکلم حل شد به نظرم یه جورایی مخربه CAT-QuickHeal هم مخرب تشخصش داد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •