تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 279 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام توحید جان دوست عزیز اگه بلد بودن که درستش میکردن در ضمن cid تلفن از 49 به 36 تغییر دادن و R1L002 فیرم ور گوشی پایین اومده وقتی می خوام fs رو با فار بازش کنم پیغام زیر رو میده
    script fs_mode exection error
    Error code : 0
    خب خوت ميگي مشكلش نرم افزاريه. اگه اينطور باشه مطمئن باش با فلش كردن درست ميشه.
    درضمن يعني چي كه بلد نبودن.اگه زده گوشيتو خراب كرده بايد خودشم درستش كنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام هم شهري كدوم موبايل فروشي حالا بردي خوب به نظر من كه اينجوري بهتره cid36
    برو ببر بزن تو كلش و بگو موبايل من هر جوري بوده همون جوري بكنش البته اروم بزن چون قاب اصلي كا 750 دوازده هزار تومانه
    راستي اون error هم به خاطر اينه كه تو پلاگين هات ماله 49 ولي گوشي تو حالا 36 هستش
    همشهری عزیز با تشکر از بذل توجه شما لطفا بگید شما چجوری مشکل گوشی خودتون رو حل کردید
    راستی مشخصات جدید گوشی من این شده

Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
    Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
    IMEI: xxxxxxxxx
    Phone Color: Brown
    Phone CID: 36
    Operator:
    Language:EMEA_6CDA Number:CDA123456/123Firmware Version:R1L002
    Phone Model (1):K750
    با پلاگین های cid 36 هم پیغام خطای قبلی رو داد

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

12

همشهری عزیز با تشکر از بذل توجه شما لطفا بگید شما چجوری مشکل گوشی خودتون رو حل کردید
    راستی مشخصات جدید گوشی من این شده

Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
    Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
    IMEI: xxxxxxxxx
    Phone Color: Brown
    Phone CID: 36
    Operator:
    Language:EMEA_6CDA Number:CDA123456/123Firmware Version:R1L002
    Phone Model (1):K750
    با پلاگین های cid 36 هم پیغام خطای قبلی رو داد
    سلام همشهري
    بايد بگم به احتمال 90% فلش گوشيتو سوزونده اگه مشكل نرم افزاريه هر موبايل فروشي كه ببري رو هوا گوشيتو درست ميكنه البته 10 هزاره ناقابل هم ميگيره اگه تو موبايل فروشي ديگه هم درست نشد يا بايد مثل فقيرا بشني گوشي سوخته را تماشا كني يا بايد از يارو 160 هزار تومان بگيري
    راستي گوشي منو يه بار با باكس فلش كردن مثل روزه اول شد

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    من گوشیم k750 چنجی cid49 رد هست .اکه وقتی که دارم با phone xs منوی گوشیمو عوض کنم اگه وسط کار منصرف بشم یا برق بره یا گوشی روشن بشه و کلا کار نیمه تموم بمونه چی میشه. ایا گوشیم میترکه میره هوا؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اقا من داخل برنامه فار منجر کل قسمتهای داخل settings در قسمت ifs رو با کلبد F8 پاک کردم و حالا داخل فولدر settings هیچی نیست برای تغییر درایو . لطفا یکی کل پوشه IFS رو برام اپ کنه اگه راه دیگهای هم هست بگید؟
    گوشی K750I
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

12

سلام
    من گوشیم k750 چنجی cid49 رد هست .اکه وقتی که دارم با phone xs منوی گوشیمو عوض کنم اگه وسط کار منصرف بشم یا برق بره یا گوشی روشن بشه و کلا کار نیمه تموم بمونه چی میشه. ایا گوشیم میترکه میره هوا؟
    ممنون
    نخير اينهمه ميگن مسيوليت به عهدهي خودتونه منظور يعني از نظر سخت افزاري نيست از نظر نرم افزاريه فوقش 10هزار تومانه ناقابل ميدي فلش مي كنن دوما مگه بيكاري فلش كني چون گوشي تو چنج هستش بعد از فلش تو please waite اولي گير ميكنه و به باكس نياز خواهد داشت

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

12

اقا من داخل برنامه فار منجر کل قسمتهای داخل settings در قسمت ifs رو با کلبد F8 پاک کردم و حالا داخل فولدر settings هیچی نیست برای تغییر درایو . لطفا یکی کل پوشه IFS رو برام اپ کنه اگه راه دیگهای هم هست بگید؟
    گوشی K750I
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برو اينجا اگه نتونستي پيدا كني بگو
    راستي گوشيت چنجه يا نه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

نخير اينهمه ميگن مسيوليت به عهدهي خودتونه منظور يعني از نظر سخت افزاري نيست از نظر نرم افزاريه فوقش 10هزار تومانه ناقابل ميدي فلش مي كنن دوما مگه بيكاري فلش كني چون گوشي تو چنج هستش بعد از فلش تو please waite اولي گير ميكنه و به باكس نياز خواهد داشت
    من فقط میخام منوی گوشیمو عوض کنم. بعضیا گفته بودن این کار برای گوشی های چنجی خطر نداره ولی نگفته بودن اگه کار نیمه تموم بمونه چی میشه

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من فقط میخام منوی گوشیمو عوض کنم. بعضیا گفته بودن این کار برای گوشی های چنجی خطر نداره ولی نگفته بودن اگه کار نیمه تموم بمونه چی میشه
    f

ببين دوست عزيز اين كار براي همه گوشي ها ممكنه خطر ناك باشه.و ريسكشم زياده چون بعضي ها بدون اينكه اطلاعات كافي داشته باشند ميخان رو گوشيشون تغييرات انجام بدن و دچار مشكل ميشن.
    اگه شما ميخاي گوشيتو هك كني بايد ريسكشم قبول كني.و هيچكس بهت اطمينان نميده كه هيچ اتفاقي براي گوشيت نميفته.
    موفق باشيد

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

گوشی K750I
    برو تو موبایلستان. از قسمت سونی اریکسون/آرشیو دانلود بک آپ فایلهای سیستمی وجود داره.اگر هم نتونستی فقط کافیه FS رو روی گوشی فلش کنی.با فار هم میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •