خب خوت ميگي مشكلش نرم افزاريه. اگه اينطور باشه مطمئن باش با فلش كردن درست ميشه.
درضمن يعني چي كه بلد نبودن.اگه زده گوشيتو خراب كرده بايد خودشم درستش كنه.
خب خوت ميگي مشكلش نرم افزاريه. اگه اينطور باشه مطمئن باش با فلش كردن درست ميشه.
درضمن يعني چي كه بلد نبودن.اگه زده گوشيتو خراب كرده بايد خودشم درستش كنه.
همشهری عزیز با تشکر از بذل توجه شما لطفا بگید شما چجوری مشکل گوشی خودتون رو حل کردیدنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مشخصات جدید گوشی من این شده
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: xxxxxxxxx
Phone Color: Brown
Phone CID: 36
Operator:
Language:EMEA_6CDA Number:CDA123456/123Firmware Version:R1L002
Phone Model (1):K750
با پلاگین های cid 36 هم پیغام خطای قبلی رو داد
سلام همشهري
بايد بگم به احتمال 90% فلش گوشيتو سوزونده اگه مشكل نرم افزاريه هر موبايل فروشي كه ببري رو هوا گوشيتو درست ميكنه البته 10 هزاره ناقابل هم ميگيره اگه تو موبايل فروشي ديگه هم درست نشد يا بايد مثل فقيرا بشني گوشي سوخته را تماشا كني يا بايد از يارو 160 هزار تومان بگيري
راستي گوشي منو يه بار با باكس فلش كردن مثل روزه اول شد
سلام
من گوشیم k750 چنجی cid49 رد هست .اکه وقتی که دارم با phone xs منوی گوشیمو عوض کنم اگه وسط کار منصرف بشم یا برق بره یا گوشی روشن بشه و کلا کار نیمه تموم بمونه چی میشه. ایا گوشیم میترکه میره هوا؟
ممنون
اقا من داخل برنامه فار منجر کل قسمتهای داخل settings در قسمت ifs رو با کلبد F8 پاک کردم و حالا داخل فولدر settings هیچی نیست برای تغییر درایو . لطفا یکی کل پوشه IFS رو برام اپ کنه اگه راه دیگهای هم هست بگید؟
گوشی K750I
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخير اينهمه ميگن مسيوليت به عهدهي خودتونه منظور يعني از نظر سخت افزاري نيست از نظر نرم افزاريه فوقش 10هزار تومانه ناقابل ميدي فلش مي كنن دوما مگه بيكاري فلش كني چون گوشي تو چنج هستش بعد از فلش تو please waite اولي گير ميكنه و به باكس نياز خواهد داشت![]()
برو اينجا اگه نتونستي پيدا كني بگو
راستي گوشيت چنجه يا نه
من فقط میخام منوی گوشیمو عوض کنم. بعضیا گفته بودن این کار برای گوشی های چنجی خطر نداره ولی نگفته بودن اگه کار نیمه تموم بمونه چی میشهنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
f
ببين دوست عزيز اين كار براي همه گوشي ها ممكنه خطر ناك باشه.و ريسكشم زياده چون بعضي ها بدون اينكه اطلاعات كافي داشته باشند ميخان رو گوشيشون تغييرات انجام بدن و دچار مشكل ميشن.
اگه شما ميخاي گوشيتو هك كني بايد ريسكشم قبول كني.و هيچكس بهت اطمينان نميده كه هيچ اتفاقي براي گوشيت نميفته.
موفق باشيد
برو تو موبایلستان. از قسمت سونی اریکسون/آرشیو دانلود بک آپ فایلهای سیستمی وجود داره.اگر هم نتونستی فقط کافیه FS رو روی گوشی فلش کنی.با فار هم میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)