تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 165 از 328 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دو نفر که واقعا عاشق هم باشن و عشقشون واقعی باشه این بحث هایی که انجام شده
    همش بی معنی میشه(چون دیگه مهریه , ارایش کردن و نوع پوشش و ......ملاک نیست)

حالا عشق های حال حاضر نمیشه زیاد بهشون گفت عشق ,چه پسر و چه دختر حق دارن اینجوری احتیاط کنن
    البته الان خانواده دختر از خود دختر مهم تر هستن(شوخی) ولی دختر خودش باید تصمیم گیرنده باشه
    نباید بزاره خانوادش زیادی تو مسایل مربوطه به خودش و مردش تصمیم گیری کنن (بیشتر قبل از ازدواج)

این نظر من بود,نقل وقول نگیرید ,هر کی هر طور خواست برداشت کنه.
    درسته نظر شخصی شما بود
    بله زمانی که دو نفر عاشق هم هستند شرایط فرق میکنه و به همه چیز هم میسازند
    ولی گاهی وقتها عاشق بودن باعث میشه نتونیم ایرادات همدیگرو ببینیم
    و بعد از ازدواج ممکنه نتونیم این ایراداتو تحمل کنیم
    اونوقته که عشق تبدیل میشه به نفرت
    و در نهایت جدایی
    پس به نظر میرسه اول ادم از هم شناخت کاملی داشته باشه و بعد عاشق بشه بهتره
    که خب اینم به خودی خود از تعریف عشق بدور هست

نظر شخصی من اینه اگه دونفر شرایطشون باهم بخونه و به خاطر خوب بودنشون همدیگر را انتخاب کنند بعد از ازدواج هم عشقی میتونه شکل بگیره
    اینم عشق بعد از ازدواج نام داره
    به شخصه اینو بشتر ترجیح میدم
    بنده نقل قول نمیگیریم نگرانی های شما رو هم درک میکنم بله ممکنه این اتفاق بیوفته و خانوم مهر رو به اجرا بزاره اما

شما هم نگرانی های ما رو درک میکنید؟

بله بنده اگاهی دارم فلسفه مهریه چیه اما چاره ای نیست چون این تنها پوین مثبتی هست

که قانون در اختیار خانوم ها قرار داده که اون هم به قول دوستان محدود به 110 سکه شده خوب اقایون قانون چطور از بنده به عنوان یک

شخص در جامعه به عنوان نیمی از جامعه حمایت میکنه ؟ کدوم تضمین و اسایش خاطر رو به خانوم ها داده ؟ کدوم امنیت خاطر رو داده

که حالا تنها امتیاز رو هم میخواهید سلب کنید ؟! شما اگه مخالف مهریه هستید (که بنده هم هستم چون اساسش بر اساس توهین به

شان خانوم هست اما مجبور به اعمالش هستم) چرا اعتراضی به قانون موجود نمیکنید ؟ چرا خواهان برابری نیستید ؟

خانومی که یک عمر پا به پای همسر برای زندگی بهتر تلاش میکنه چرا نباید هیچ حقوقی داشته باشه ؟ چرا باید قانون به بهانه های واهی

این اختیار رو به مرد بده که خیلی راحت خانوم رو طلاق بده ؟!
    مشکل ما ایرانیها اینه که همیشه باید یه زوری بالا سرمون باشه تا درست کار کنیم
    متاسفانه این مشکل در ازدواج هم وجود داره
    ما نمیتونیم بگیم که اهای فلان مرد ازدواج کردی ادم شو از بعضی کارها دست بردار اومدیم مهریه سنگین تعیین کردیم تا اگه پاشو از گلیمش بیرون گذاشت بتونیم با طلب مهریه مثلا ادمش کنیم !
    با زور نمیشه کاری کرد
    منم مشکل زنها را درک میکنم و نمیگم حتما باید مهریه بشه 14 سکه
    قوانین لازمه که اصلاح بشه
    تنها راهش هم اینه که بالانسی بین حقوق مردان و زنان وجود داشته باشه
    اگه تعادل ایجاد نشه، نمیشه کاری کرد
    سخت ازدواج کردن زن بیوه، دیدگاه بد مردم، و کلا دید منفی نسبت به طلاق، طلاق گرفتن به دشواری و ...
    اینا چند تا از مشکلات هستند
    از اونور هم سختتر کردن مجازات مردان خائن میتونه تعادل را بیشتر کنه
    هرچند این مورد در اینران تقریبا غیر ممکنه

سلام.
    اگر نگاه به نامحرم حرام بود که اساتید دانشگاه و سخنرانان بی دین ترین انسانهای دنیا بودند.
    نگاه بستگی به نگاهش دارد. هر نگاه و صحبتی حرام نیست... متاسفانه خیلی از ما ایرانی ها تا بحث صحبت با نامحرم پیش میاد فکر می کنیم طرف قصد برقراری رابطه نامشروع داره. اما در بیشتر مواقع اینطور نیست. دانشگاه محیط علمی مناسبی برای تمرین روابط اجتماعی به شمار میره که متاسفانه داره خراب میشه. من دانشجوی دانشگاه علم و صنعت هستم توی این دانشگاه تقریبا" 95 درصد کلاسها تفکیک جنسیتی شده اند که اصلا" خوب نیست.

در ضمن یه تفکری هم در سنت ها وجود داره که میگه: سرنوشت شما از قبل معلومه و در آسمان ها مشخص شده شما با چه کسی ازدواج می کنید بنابراین نیازی به تحقیق و جست و جو برای مورد مناسب نیست! شما فقط بشنید خونه استراحت کنید تا وقت ازدواج خود به خود فرا برسه....
    این تفکر هم متاسفانه غلط هست.
    موفق باشید.
    اینا هم چیزهایی هستند که فقط نوشته شده اند
    خیلی از قوانین هستند که نوشته شده و هیچوقت هم اجرا نمیشه و نمیتونه هم اجرا بشه
    نمیدونم نگاه کردن چطور میتونه گناه باشه
    همه افرادی که این قوانین را وضع کردند شدیدا گناهکارند
    چرا که عامل موثر در طلاق نداشتن شناخت کافی هست
    چطور میتونیم شناختی از هم داشته باشیم وقتی حتی نگاه کردن به هم حرام بشه ؟
    اهان باید بریم خاستگاری ؟
    موقع خاستگاری مگه میشه براحتی ایرادات یک دخترو دید ؟ (و یا دختر بتونه ایرادات پسره را ببینه ؟)
    همه میدونند وقتی بحث ازدواج پیش بیاد چه دختر و چه پسر ممکنه کلا رنگ عوض کنند

این رو بعدا اضافه کردید تا پست من تایید بشه شما دو تا پست دیگه هم دادی و یا پستتون رو ویرایش کردین

ولی روش اعتراض ا

:
    من همین جواب رودر پست قبل دادم اما هنوز تایید نشده متاسفانه

دقیقا نظر بنده با نظر شما یکی هست در این مورد .کاملا موافق این دیدگاه بودم و تا الان هستم اما سوال من اینجاست اون حقوق برابر که به کنار که باید اعمال بشه دقیقا یک خانوم اززمانی

که وارد زندگی اقا میشه این حق رو داره نه از قبل ( متاسفانه چه بسا هستند خانوم هایی که سر ماه طلب مهر میکنند ) خوب اگه اقا قبل از جدایی به فرض تمام اموال را به نام

کسی دیگه کرد اون موقع راهکار چی هست ؟! با توجه به این که قانون راه فرار زیادی برای اقا گذاشته !

.
    اون موقع اگر مهریه عندالمطالبه باشه اقا یه چند روزی تشریف میبره زندان
    بعد از مدتی نامه مینویسه پولی برای پرداخت مهریه نداره
    دادگاه میاد طرف رو آزاد میکنه و میگه بایستی ماهیانه فلانقدر بریزه به حساب زنه (اقساطی)

مشکل روانی باید خیلی حاد باشه تا زن بتونه به راحتی طلاق بگیره.مثلا طرف دیوانه ی زنجیری باشه
    اگر طرف شیزوفرنی ، افسردگی یا از این بیماری هایی که واقعا اطرافیان رو اذیت میکنه داشته باشه و زن بخواد طلاق بگیره نمیتونه.

اینجوری که شما گفتید اگر اون جوان 500 تا سه رو نداشته باشه 110 تا رو هم نداره...بعدشم مگه همه مهریه شون رو میگیرن؟پس چطور خانم هایی که 500 تا سکه رو توی عمرشون ندیدن باید چندین میلیون جهیزیه بیارن؟

خب اینجا ایرانه.هر وقت بقیه ی قانون ها درست شد این هم درست میشه
    خب تک تک اینها بحثهای خودشونو دارند
    در مورد مشکل بله درست میفرمایید
    منم اشاره کردم که اگه مشکل حاد باشه میتونه طلاق بگیره
    اگه مشکل خیل حاد نباشه در واقع چه لزومی داره طلاق بگیره ؟
    اگه دوستش داره بهتر نیست باهاش بسازه ؟

و در مورد جهیزیه صحبتی ندارم
    چرا که یه رسم و فرهنگ اصیل هست
    شاید دلیلش این باشه که زن یه بار جهیزیه میاره تموم ولی مرد مجبوره یه عمر خرج خانواده را در بیاره
    البته مخارج جشن ازدواج (به تورکی toy) و هزینه سرویسهای طلا و ... هم کم نیست که معمولا بر دوش مرد هست
    همچنین علاوه بر دراوردن خرج خانواده تهیه خانه و یا اجاره و ... هم به عهده مرده
    کلا اکثر مسئولیتهای خانواده به عهده مرده
    البته در این موارد ممکنه فرهنگ هر شهر و روستا متفاوت باشه
    به عنوان مثال در برخی از شهرستانهای آزربایجان خانواده دختر یه پولی تحت عنوان (باشتیخ به تورکی) از پسره میگیره

2. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

قانون بد رو بابدتر نمیشه جبران کرد
    بله در جامعه حقوق خانومها خیلی خیلی بیشتر از اقایون زیرپا گذاشته میشه

من واقعا سوالم اینه مهریه چی رو تضمین میکنه؟
    اگه خانومی مطعلقه خونه بخره دیگه کسی بد نگاهش نمیکنه؟
    خانومی مهریه بگیره و مشکل مالی نداشته باشه دیگه نصف ادم حساب نمیشه؟

خانومی که با اقایی ازدواج میکنه که توان پرداخت 1000سکه داره ایا واقعا فکر میکنید اگر بدون دریافت مهریه طلاق بگیره مشکل مالی خواهد داشت؟منظور اینه اقایی که 1000سکه توی گاوصندوق داره میره زنی میگیره که خانوادش و خودش حداقل 500تا سکه داشته باشن و استثناعات پسر پولدار دخترگدا مال فیلمهای هندی هست
    مردی هم توان پرداخت همون 14تا سکه رو هم نداره اگه 1000تا مهریه کنه ایا توی شرایط زن بعد طلاق تاثیری داره؟
    پس مهریه هیچوقت برای هیچ خانومی بعد طلاق هرگز پشتیبانی واقعی که مورد نظر شماست با خودش نداره و این فقط یه توجیه برای وجود این مورد غلط هست

زنها باید حقوق واقعی خودشون رو در دست بگیره( که خیلی از خانومها به این سمت رفتن با مهریه و ... خودشون رو گول نمیزنن) تا بتونن در زندگی به جایگاه واقعیشون برسن
    دلیلی نداره چون قانون غلطی وجود داره ما به این قانون غلط تن بدیم و حریم اتاق خواب خودمون رو با قانون غلط نوشته شده توسط دیگرانی شکل بدیم

کاملا قبول دارم همه باید به قانون بد اعترا کنن و مثلا قانونی بر زد زن فقط نباید زنها اعتزاض کنن و مردها بیشتر باید اعتراض نشون بدن
    ولی روش اعتراض از نظر شما چی هست؟ایا همه باید فعالت سیاسی انجام بدن؟ایا در جامعه ای که کوچترین صجبت در مورد ادامس تبدیل به توهین به مقامات و مقدسات و ... میشه همه میتونن اعتراض سیاسی انجام بدن؟
    در همین جامعه ای بهترین روش اعتراض اجرا نکردن قانون غلط توی حریم خصوصی خودمون هست
    یعنی منه نوعی به عنوان مرد حق طلاق، حق حضانت، نیمی از اموال منقول و غیر منقول و .... رو به همسرم واگزار کنم و در مقابل هم زن بحثی در مورد مهریه و شیربها و ... با همسرش نداشته باشه
    یعنی دوطرف یک موضوع باید درک درستی نسبت به موضوع ازدواج داشته باشن تا دیگه اصلا این بحث مهریه و حق طلاق و ... از دید اونها بی معنی باشه.

در ارتباط با مهریه یک سری واقعیتها رو ما مردان جامعه بپذیریم ...

پس مهریه هیچوقت برای هیچ خانومی بعد طلاق هرگز پشتیبانی واقعی که مورد نظر شماست با خودش نداره و این فقط یه توجیه برای وجود این مورد غلط هست
    این جمله در نگاه اول جمله ای کاملا درسته اما وقتی یک فرهنگ از بیخ و بن ایراد داره این جمله شدیدا با حاشیه روبرو میشه !
    مهریه برای یک زن هیچ گونه پشتوانه ای نیست چرا دوسست من اتفاقا خوبم پشتوانست . نه اینکه قصد دفاع از امری غلط رو داشته باشم اما در جامعه ای که همه چی درهم و برهمه نه تنها پشتوانست به جرات میتونم بگم اگر نبود آمار طلاق از اینی که هست خیلی خیلی بالاتر میره . تصور کنید مهریه نباشه یعنی واقعا همه آقایون در این جامعه وانفسا اونقدر منصف هستند که بعد از طلاق یه مبلغ ناقابلی حداقلش به خانوم تقدیم کنند ؟ بزار من به شما بگم که نه اصلا ازین خبرها نیست و آقایون در اینجور مواقع به شدت زرنگ هستند و انواع روشها رو اعمال میکنند تا طرف رو بپیچونند ( افراد محترم و با انصاف رو جدا کنید )

نتیجه گیری بنده :
    یک زن وقتی طلاق میگیره واقعا باید صبر ایوب داشته باشه تا بتونه ادامه زندگی بده .. انصافا تنها چیزی که بسیار و به شدت لازمه رفع مشکل مالیه . آمارها نشون داده بعد از طلاق مشکلات مالی خانومها بیشترین انگیره برای رابطه پولی محسوب میشه هروقت فرهنگ مردم کشور ما بالا رفت مهریه رو بردارند اما الان حتی منه مرد معتقدم باید به عنوان اهرم فشار وجود داشته باشه ...

4. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir.orc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خب بالاخره یه همچین تاپیکی هم ایجاد شد.
    من یه سال پیش تاپیکی با همچین عنوانی زدم که بعد 2 روز بسته شد.

حالا که باز شده خدا رو شکر.

نظر من:::اگر دختر مناسب و فهمیده ای پیدا بشه حتما ازدواج میکنم چرا که نه؟

ولی کلا من با مهریه مخالف شدیدم (با مقدار بالا)

و یه چیز دیگه هم این که عامل اصلی ازدواج نکردن خانواده 2 طرف هستند 100 %%%%% یه مورد پیش اومده بود که می خواستم با یه دختری ازدواج کنم خب من و اون که توافق داشتیم و مشکلی نبود این دختر قبلا ازدواج کرده بود و بعد 2 سالم طلاق گرفته بود (که از همون اول به من گفته بود) از همین جای کار مخالفت خانواده من شروع شد.
    از اون طرفم خانواده اون با مهریه وحشتناک مانع شدن و خلاصه نشد که نشد.

بهتره شما ها هم تجربه های اینطوری رو بازگو کنید و ببینیم راه حل چیه؟

واقعا تو این مورد خودم ، هیچ راه حلی پیدا نکردیم و هم من و هم اون مجبور شدیم که دیگه همدیگر رو نبینیم و همه چیز تموم شه.

6. 2 کاربر از amir.orc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

کلا این 4 مورد رو من زیاد دیدم:

1)اگر پسر باشید و برای اولین بار عاشق بشید خانوادتون مخالفت شدید میکنه.

2)اگر دختر باشید و بار اولتون باشه که عاشق میشید از نظر پدربزرگ و مادربزرگ ها و پدرها حتما دچار اشتباه و گمراهی هستید و مانع میشن.

3)اگر دختر باشید و برای یه بار هم یه موقعیت ازدواج مناسب پیش بیاد و تجربه شماره 2 رو داشته باشید به خاطر خاطره بد موقعیت رو از دست می دید و بعد 2 ماه که تازه فهمیدید موقعیت خوبی بوده از ترس اینکه هیچ موقعیت دیگه ای پیش نیاید با اولین مردی که لزوما هم شرایط خوب و ایده الی نداره ازدواج می کنید.(این مورد رو من از زبون خیلی از دخترها شنیدم که به گفته خودشون پشیمونم شدن.)یه چیز جالبم اینه که این مورد سوم خیلی بیشتر برای دختران زیبا یا با مدارک تحصیلی بالا پیش میاد.

4)تا جایی که من فهمیدم دخترهایی که تو سنین حدود 20 تا 23 سالگی ازدواج کردن "(البته تو موقعیت مناسبش) خیلی خوشبخت تر از افرادی بودن که تو سنین بالاتر ازدواج کردن.

8. 3 کاربر از amir.orc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست خاصی رو اسم نمیبرم ولی چیزایی که بعضی دوستان میگن خنده داره بیشتر و توهین به جامعه دانشگاهی. حکایت کسی هستش که خطش مشکل داشت، میگفت خودکار خرابه!

شما دانشگاه هایی که تفکیک جنسیتی شدن و بعداز اعتراضات سال 88 بسیاری از اساتیدشون اخراج شدن با دانشگاهایی که این اتفاقات نیفتاد (مثل دانشگاه تهران) میزان تولید علمشون رو مقایسه کنید و ببینید فرضیه ای که مطرح میکنید اصلن با واقعیت سازگار هست یا نیست و یا اینکه اصلن چرا همچین کاری کنید، دانشگاه های ایران رو با دانشگاه های کفار و نظام سلطه که روابط حتی جنسی در دانشگاه های اونجا به نوعی آزاده (چون اصلن اینکه رابطه داشته باشی یا نداشته باشی به دانشگاه مربوط نیست که دخالت کنه) مقایسه کنید ببینید شما بیشتر تولید علم کردین یا اونا؟!

10. 6 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ببخشید که پست ها زیاد شد.
    اینجا می خوام یه پست از مورد 3 بزنم برای همین این پست رو به صورت رزرو می زارم تا فردا سر فرصت براتون بنویسم.

12. 5 کاربر از amir.orc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در ارتباط با مهریه یک سری واقعیتها رو ما مردان جامعه بپذیریم ...

این جمله در نگاه اول جمله ای کاملا درسته اما وقتی یک فرهنگ از بیخ و بن ایراد داره این جمله شدیدا با حاشیه روبرو میشه !
    مهریه برای یک زن هیچ گونه پشتوانه ای نیست چرا دوسست من اتفاقا خوبم پشتوانست . نه اینکه قصد دفاع از امری غلط رو داشته باشم اما در جامعه ای که همه چی درهم و برهمه نه تنها پشتوانست به جرات میتونم بگم اگر نبود آمار طلاق از اینی که هست خیلی خیلی بالاتر میره . تصور کنید مهریه نباشه یعنی واقعا همه آقایون در این جامعه وانفسا اونقدر منصف هستند که بعد از طلاق یه مبلغ ناقابلی حداقلش به خانوم تقدیم کنند ؟ بزار من به شما بگم که نه اصلا ازین خبرها نیست و آقایون در اینجور مواقع به شدت زرنگ هستند و انواع روشها رو اعمال میکنند تا طرف رو بپیچونند ( افراد محترم و با انصاف رو جدا کنید )

نتیجه گیری بنده :
    یک زن وقتی طلاق میگیره واقعا باید صبر ایوب داشته باشه تا بتونه ادامه زندگی بده .. انصافا تنها چیزی که بسیار و به شدت لازمه رفع مشکل مالیه . آمارها نشون داده بعد از طلاق مشکلات مالی خانومها بیشترین انگیره برای رابطه پولی محسوب میشه هروقت فرهنگ مردم کشور ما بالا رفت مهریه رو بردارند اما الان حتی منه مرد معتقدم باید به عنوان اهرم فشار وجود داشته باشه ...
    ببینید من گفتم یه چیز غلط(جامعه و فرهنگ و قانون) در مقابل یه چیز غلطتر(مهریه) هست پس من هم میدونم در این اجتماع چه خبره
    خوب میدونم چه دیدی به زن هست و این دید فقط مال مطعلقه نیست بلکه همون دید نسبت به دختر مجرد و زن متاهل هم هست و کلا اون افرادی که شما میگید دیدشون نسبت به زن یعنی درجه2 حالا وای به روزی که این درجه2 ترک هم برداره خب معلومه چطور نگاهش میکنه
    ولی کسی که دید سالم و درست نسبت به زن داره فرقی نمیکنه برای این زن مجرد هست متاهل هست یا مطعلقه

بازم گفتم مرد اگر بخواد چیزی به زنش نده حتی 1میلیارد سکه مهر کرده باشه با ده ها روش میتونه کاری کنه حتی ریالی از کفش نره و هرگز نوشتن یک رغم توی قباله نمیتونه جلوی اون مردای زرنگ رو بگیره
    در مقابلم کسی بخواد چیزی بده هیچ سند و قباله ای هم وجود نداشته باشه به زنش همه چیز میده و طلاق میگیره

در مورد امارتون هم اصلا قبول ندارم و اتفاقا من برعکس میدونمش ولی شما اگر امار رسمی دارین حتما اینجا قرار بدید
    چیزی من دیدم در جامعه رنانی که وسع مالی ندارن بهیچ وجه سمت طلاق نمیرن و با هر بدبختی میسازن که فقط اسم یک شوهر روی سرشون باشه و خرجشون رو بده
    و دقیقا در مقابل کسانی که وصع مالی بهتری دارن بیشتر سمت طلاق میرن و حاظر نیست زندگی زجراوری با یک نفر زیر یک سقف داشته باشن

در مورد اهرم فشار هم باید بگم این حرف مثل این میمونه کسی مریض هست و ما بگیم برو یه میخ بیار بزن توی دست خودت تا درد مریضیت یادت بره
    چرا باید افراد یک زندگی پر از قشار و عذاب روانی رو تحمل کنن؟چرا باید افراد یک زندگی بدون احساس و لذت و شادی رو ادامه بدن؟
    چرا فردی که هیچ احساسی نسبت به کسی نداره باید مجبور باشه بخاطز پول اون زندگی رو ادامه بده؟
    چون جامعه به مطعلفه بد نگاه میکنه؟چرا ما فشار روی جامعه نباید بزاریم که خودش رو اصلاح کنه نه اینکه حق شادی و لذت زندگی رو یک نفر بگیریم؟
    چرا این فشار روی اموزش و اصلاح افکار و رفتار زوجها نزاریم؟

بازم میگم هیچ دلیل درست و منطقی پشت فلسفه این مهریه نیست و تنها تبدیل شده به ابزاری برای همین فشار بر افراد برای ترک نکردن یک زندگی ناسالم که مشکلات این زندگیها برای جامعه خیلی بیشتر از طلاق هست

شاید گفته بشه این حرفا خیلی ارمانی هست که درسته ولی تا ارمانی فکر نکنی نمیتونی زندگی ارمانی بسازی

14. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ببینید من گفتم یه چیز غلط(جامعه و فرهنگ و قانون) در مقابل یه چیز غلطتر(مهریه) هست پس من هم میدونم در این اجتماع چه خبره
    خوب میدونم چه دیدی به زن هست و این دید فقط مال مطعلقه نیست بلکه همون دید نسبت به دختر مجرد و زن متاهل هم هست و کلا اون افرادی که شما میگید دیدشون نسبت به زن یعنی درجه2 حالا وای به روزی که این درجه2 ترک هم برداره خب معلومه چطور نگاهش میکنه
    ولی کسی که دید سالم و درست نسبت به زن داره فرقی نمیکنه برای این زن مجرد هست متاهل هست یا مطعلقه

بازم گفتم مرد اگر بخواد چیزی به زنش نده حتی 1میلیارد سکه مهر کرده باشه با ده ها روش میتونه کاری کنه حتی ریالی از کفش نره و هرگز نوشتن یک رغم توی قباله نمیتونه جلوی اون مردای زرنگ رو بگیره
    در مقابلم کسی بخواد چیزی بده هیچ سند و قباله ای هم وجود نداشته باشه به زنش همه چیز میده و طلاق میگیره

در مورد امارتون هم اصلا قبول ندارم و اتفاقا من برعکس میدونمش ولی شما اگر امار رسمی دارین حتما اینجا قرار بدید
    چیزی من دیدم در جامعه رنانی که وسع مالی ندارن بهیچ وجه سمت طلاق نمیرن و با هر بدبختی میسازن که فقط اسم یک شوهر روی سرشون باشه و خرجشون رو بده
    و دقیقا در مقابل کسانی که وصع مالی بهتری دارن بیشتر سمت طلاق میرن و حاظر نیست زندگی زجراوری با یک نفر زیر یک سقف داشته باشن

در مورد اهرم فشار هم باید بگم این حرف مثل این میمونه کسی مریض هست و ما بگیم برو یه میخ بیار بزن توی دست خودت تا درد مریضیت یادت بره
    چرا باید افراد یک زندگی پر از قشار و عذاب روانی رو تحمل کنن؟چرا باید افراد یک زندگی بدون احساس و لذت و شادی رو ادامه بدن؟
    چرا فردی که هیچ احساسی نسبت به کسی نداره باید مجبور باشه بخاطز پول اون زندگی رو ادامه بده؟
    چون جامعه به مطعلفه بد نگاه میکنه؟چرا ما فشار روی جامعه نباید بزاریم که خودش رو اصلاح کنه نه اینکه حق شادی و لذت زندگی رو یک نفر بگیریم؟
    چرا این فشار روی اموزش و اصلاح افکار و رفتار زوجها نزاریم؟

بازم میگم هیچ دلیل درست و منطقی پشت فلسفه این مهریه نیست و تنها تبدیل شده به ابزاری برای همین فشار بر افراد برای ترک نکردن یک زندگی ناسالم که مشکلات این زندگیها برای جامعه خیلی بیشتر از طلاق هست

شاید گفته بشه این حرفا خیلی ارمانی هست که درسته ولی تا ارمانی فکر نکنی نمیتونی زندگی ارمانی بسازی
    اصلن این چیزایی که دوستان گفتن و شما هم همینطور مواردی نیست که برای مهریه در قانون پیش بینی شده!
    اینکه بعضی از افراد میان و به عنوان اهرم فشار یا عامل بازدارنده استفاده میکنن که در قانون این چیزا پیشبینی نشده بلکه چیزی که در قانون اومده اینه "پشتوانه ای برای زن" و حالا شما در کل با مهریه موافق هستی یا نیستی؟ با فرض اینکه فعلن شرایط همینه و چیزی تغییر نمیکنه.

16. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نظرات amir.orc بسیار هوشمندانه است ...

یک نکته هم در ادامه ی مشهاداتشون بگم (صرفا به این دلیل که اسپم نشه و در پی اون حذف نشه) :

معمولا مواردی که پسر بی پول و دختر پولدار عاشق هم میشن دختره بیشتر پسره رو میخواد ... !!!

18. این کاربر از ahmad0120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اصلن این چیزایی که دوستان گفتن و شما هم همینطور مواردی نیست که برای مهریه در قانون پیش بینی شده!
    اینکه بعضی از افراد میان و به عنوان اهرم فشار یا عامل بازدارنده استفاده میکنن که در قانون این چیزا پیشبینی نشده بلکه چیزی که در قانون اومده اینه "پشتوانه ای برای زن" و حالا شما در کل با مهریه موافق هستی یا نیستی؟ با فرض اینکه فعلن شرایط همینه و چیزی تغییر نمیکنه.
    دقیقا منظور من از اینکه کسی فلسفه مهریه رو باید بدونه این هست اصل و اساس وجود مهریه چیزی دیگه هست و حتی اونکه در قانون ما اومده هم به نوعی اشتباه هست
    فلسفه مهریه پشتیبانی از زن برای بعد از طلاق نیست چون همونطور که میدونین زن میتونه مهریه رو بگیره حتی بدون طلاق و مهریه چیزی هست که حق زن برای ازدواج دونسته میشه
    حالا چون در فرهنگ و جامعه ما اون بعد فلسفه مهریه(خرید جسم و خدمات زن توسط شوهر) قابل پذیریش نبوده اومدن و اونرو با بحث پشتیبان و ... فقط توجیه سازی کردن

من با فلسفه ابتدایی و وجودی مهریه به کل مخالف هستم
    یعنی اینکه من ازدواج کنم و در عضا عشقبازی و بودن در کنارم به همسرم مبلغی پرداخت کنم اصلا برام قابل قبول نیست

پس من با اینکه زن در صورت طلاق پشتیبانی داشته باشه اصلا مخالف نیستم بلکه کاملا هم باید مورد وجود داشته باشه
    ولی ایا تا حالا کسی پرسیده مردها یعنی احتیاج به پشتیبان ندارن؟اگر ما همون 110سکه قانون رو ملاک بدونیم ایا چند درصد مردهای جاعه توان اینو دارن تمام این 110سکه رو پرداخت کنن و بازم مساوی همین مبلغ برای خودشون بمونه که پشتیبانشون باشه و بتونن زندگی نرمالی رو اداره کنن و بازم ازدواج کنن؟بدون درصد بسیار بسیار پایینی از جامعه

برای بحث پشتیبانی بعد از طلاق هم راههای بسیار بهتر و مفیدتر وجود داره که هم ارزش و حق زنان رو بهشون بده و هم مردان

فقط هم بحث مهریه نیست که مشکل داره بلکه مهریه زاییده یه تفکر و فلسفه و نوع نگاه موجودیت زن هست که زنها رو درجه2 و جنس قابل خرید میدونه و ازدواج رو یک معامله کالا و خدمات قرار داده و همین باعث شده همه چیز با پول مساوی قرار داده هبشه از مهریه و نفقه گرفته حق شیر و ...

20. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •