تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 720 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265665 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مگه برای سورس HD فاصله مهمه؟
    از هر فاصله ای ببینی، تصویر خوبه
    به دليل نحوه تشكيل تصوير در تكنولوژي پلاسما، شما از يك فاصله خاص كه به تصوير نزديكتر بشيد، در تصوير يك سري نويز مي بينيد، به همين دليل بسته به ابعاد تلويزيون شما بايد يك حداقل فاصله اي نسبت به تصوير داشته باشيد تا اين نويزها ديده نشن. اين قضيه هم ربطي به HD‌ و SD بودن سورس نداره وكلاً هميشه وجود داره.

2. این کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شرمنده، دابل پست شد! لطفاً اين پست رو پاك كنيد.
    Last edited by Poisonman; 13-03-2011 at 02:58.

4. این کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به دليل نحوه تشكيل تصوير در تكنولوژي پلاسما، شما از يك فاصله خاص كه به تصوير نزديكتر بشيد، در تصوير يك سري نويز مي بينيد، به همين دليل بسته به ابعاد تلويزيون شما بايد يك حداقل فاصله اي نسبت به تصوير داشته باشيد تا اين نويزها ديده نشن. اين قضيه هم ربطي به HD‌ و SD بودن سورس نداره وكلاً هميشه وجود داره.
    علاوه بر این مساله به نظر من برای دیدن تصاویر SDو HD فاصله مهمه که در هر کدوم بسته به سایز تی وی شما باید حداقل فاصله با TV رو رعایت کنین تا وضوح تصویر به هم نریزه (تصاویر پیکسل پیکسل نباشه)و یکنواخت باشه که این فاصله قاعدتا تو SD به دلیل کیفیت کمتر باید بیشتر باشه

6. 2 کاربر از khansalar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

مگه میشه؟؟؟ من خودم پلاسما ندارم ولی تصاویر Full HD روی پلاسما زیاد دیده ام که حتی از فاصله چند سانتی اصلا نویز نداشت.
    شاید کیفیت سورستون پایینه. با سورس Full HD به فرمت AVCHD و حداقل 17 Mbps تست کرده اید؟
    اگه از تصاویر Full HD با بیت ریت بالا استفاده کنید این مشکل نباید باشه. شاید معیار قضاوتتون تصاویر HD 720p یا 1080 ریپ شده است.

8. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مگه میشه؟؟؟ من خودم پلاسما ندارم ولی تصاویر Full HD روی پلاسما زیاد دیده ام که حتی از فاصله چند سانتی اصلا نویز نداشت.
    شاید کیفیت سورستون پایینه. با سورس Full HD به فرمت AVCHD و حداقل 17 Mbps تست کرده اید؟
    اگه از تصاویر Full HD با بیت ریت بالا استفاده کنید این مشکل نباید باشه. شاید معیار قضاوتتون تصاویر HD 720p یا 1080 ریپ شده است.
    دوست عزيز، اينكه ميگيم نويز نه اينكه يه چيز خيلي ناجوري باشه، شايد اصلاً خيلي ها متوجه وجودش رو تصوير نشن!
    مساله اي بنام Dithering Noise در پلاسما هست كه جزئي از اين تكنولوژي هست و ايراد نيست. مي تونيد در موردش تحقيق كنيد.

10. این کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

14 شماره تلفن فروشنده

سلام خدمت تمامی کاربران

از کلیه کسانی که از بانه مدل V20S را خریداری کرده اند تقاضا دارم که شماره تلفن فروشنده را برای من ارسال کنند.

ضمنا بعد از خرید این تلویزیون آیا حاضر هستید که مجددا از بانه خرید کنید؟

باتشکر

داره خودمونی میشه EDES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام حضور دست اندركاران محترم سايت
    اخيراً يك دستگاه v20 بهمراه سيستم rs 33 pioneer (پلير را با 420 عوض كردم ) خريداري كردم و پلير و tv را با استفاده از دو كابل hdmi به آمپ متصل كردم كه متأسفانه در خروجي صدا نداشتم . در مراجعه به MANUAL BOOKLET پلير و تلويزيون هم بيشتر دچار سردر گمي شدم زيرا در يكي قيد شده كه كابل hdmi فقط جهت ارسال تصاوير ديجيتالي بوده و لذا براي ارسال صوت بصورت ديجيتالي ميبايست از كابل اپتيكال يا كواكسيال استفاده نمود اين در حاليست كه در دومي قيد شده كه كابل مذكور توانايي انتقال چه تصوير و چه صوت را بصورت همزمان دارا ميباشد . لطفاً در اين زمينه راهنمايي فرماييد . با سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام از دوستاني كه شماره فروشندگان بانه كه v20-50 رو دارند يا اگر 50 نيست 42 خواهشم ميكنم به من هم اعلام كنن.ممنون ميشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

sلام
    من هم دیروز از بانه این تی وی وی 20 رو گرفتم
    با قیمت آخر 1500000 که پایین تر از این نمیداد
    تو باساز کردستان و و دو پاساز بالاتر از آن میشه بیدا کرد
    و فکر کنم 4 تا مونده بود
    .
    حالا من باید چی کار کنم
    برای تصویر اچ دی و فول اچ دیو
    کلا برای آب بندی و این کارا
    ممنون میشم کامل تو ضیح بدین

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

با سلام حضور دست اندركاران محترم سايت
    اخيراً يك دستگاه v20 بهمراه سيستم rs 33 pioneer (پلير را با 420 عوض كردم ) خريداري كردم و پلير و tv را با استفاده از دو كابل hdmi به آمپ متصل كردم كه متأسفانه در خروجي صدا نداشتم . در مراجعه به MANUAL BOOKLET پلير و تلويزيون هم بيشتر دچار سردر گمي شدم زيرا در يكي قيد شده كه كابل hdmi فقط جهت ارسال تصاوير ديجيتالي بوده و لذا براي ارسال صوت بصورت ديجيتالي ميبايست از كابل اپتيكال يا كواكسيال استفاده نمود اين در حاليست كه در دومي قيد شده كه كابل مذكور توانايي انتقال چه تصوير و چه صوت را بصورت همزمان دارا ميباشد . لطفاً در اين زمينه راهنمايي فرماييد . با سپاس
    من مشکل شما رو دقیقا متوجه نشدم، اما کابل HDMI صدا رو هم انتقال میده، خیلی بهتر از OPTICAL و..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •