تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 197 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

انتخاب سرمربی پرسپولیس پیچیده شد
    ابراهیم‌زاده به ایران آمد/ دایی بامداد امروز اعلام آمادگی کرد
    منصور ابراهیم‌زاده گزینه سرمربیگری پرسپولیس بامداد امروز به ایران برگشت.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، منصور ابراهیم‌زاده گزینه سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس که برای زیارت عازم کربلا شده بود بامداد امروز (یکشنبه) به ایران بازگشت و قرار است به صورت تلفنی مذاکره‌ای با رویانیان داشته باشد.
    همچنین در شرایطی که همه اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از منتفی شدن گزینه‌ها جز دایی و مایلی‌کهن برای سرمربیگری پرسپولیس خبر می‌دهند اما محمد پنجعلی اعلام کرد که ساعت 30 دقیقه بامداد امروز دایی برای حضور در پرسپولیس اعلام آمادگی کرده که باید دید این موضوع چقدر حقیقت دارد.
    این در شرایطی است که دایی پنجشنبه شب در گفت‌وگوی تلفنی عذرخواهی خود را از حضور در پرسپولیس به رویانیان اعلام کرده بود.
    قرار است امروز سرمربی پرسپولیس معرفی شود.

2. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

حضور علی دایی در پرسپولیس قطعی شد!

عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس گفت: علی دایی اعلام کرده به پرسپولیس می‌آید و کار حضور او در این تیم تمام است.

محمد پنجعلی در خصوص وضعیت سرمربیگری تیم پرسپولیس، اظهار داشت: کار حضور علی دایی در پرسپولیس تمام شده است و او به این تیم می‌آید و سال آینده سرمربیگری تیم را به عهده می‌گیرد.وی ادامه داد: علی دایی نسبت به گزینه‌های دیگر زحمات بیشتری برای پرسپولیس کشیده و سرمربیگری این تیم حقش بود.پنجعلی در خصوص اینکه بیش از سایر اعضای کمیته فنی او به حضور علی دایی در پرسپولیس تاکید داشت، گفت: بله، همینطور است. به نظر من در زمان سرمربیگری دایی در پرسپولیس با او خوب تا نشد. ان‌شاءالله امسال دایی با پرسپولیس به آن چه که حقش بود برسد. ما هم در کمیته فنی به او کمک خواهیم کرد.

عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: مدیریت باشگاه پرسپولیس در حال آخرین رایزنی‌ها با مدیران باشگاه راه‌آهن برای حضور نهایی علی دایی در پرسپولیس است.منبع:جام نیوز

4. این کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حتما این خبر رو خوندین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروز خبرآنلاین اینجوری نوشت

بعد سایت گل این توضیح رو داد

انصافا کمی فقط کمی تعقل در مورد خبری که منتشر میکنیم بد نیست
    سایت گل گاهی اونقدر زرد و سطحی میشه که یادش میره در دنیای ژورنالیستها تکذیب یک خبر حق طبیعی فردیست که خبر در مورد اونه
    جالبه که توی توضیحشون سایت گل میگه ممکنه همه از قلعه نویی تا رویانیان و حتی شاهدین این ماجرا هم بیان این خبر رو تکذیب کنن اما در هر صورت این خبر کاملا حقیقت داره
    یعنی من یه چیزی گفتم که در هر صورت حقیقت داره میخواد تکذیب بشه میخواد نشه

مورد جالب بعدی اینه که بودجه فصل پیش پرسپولیس که تا قبل از این در بالاترین گمانه زنیها به عدد 30 میلیارد رسیده بود توی این توضیح به ناگاه تبدیل میشه به 50 میلیارد

نویسنده هم از خودش سوال نمیکنه که بابا جون یکی به جای اسکناس شمش طلا هم به بازیکنا میدادن به 50 میلیارد نمیرسه
    با این پول به راحتی میشد دو تا بازیکن تاپ خارجی آورد اونم موقعی که پرسپولیس یه نیم فصل هافبک دفاعی مناسب نداشت
    رویانیان هنوز پول وینگادا رو نداده هنوز داره با مانوئل سر پولش چونه میزنه

واقعا باید به حال این رسانه ها تاسف خورد
    که اینقدر راحت و فکر نشده از رقمهای نجومی استفاده میکنن

آخه کدوم عقل سلیم میپذیره که 7 میلیارد به یه مربی اونم با شرایط قلعه نویی پیشنهاد بشه

البته داستان برای من بشخصه قابل درکه

یه عده هستن که هر سال دوست دارن بازارگرمی کنن و سر هواداراشون منت بزارن و برای این کار یه آدم خیلی مناسب توی فوتبال ایران پیدا شده که به راحتی میشه رقمهای دلخواه رو بهش نسبت داد

حالا با توضیحات بالا این خبر رو داشته باشید

آقای رحمتی عزیز تو وقتی قرار نیست به پرسپولیس بیای و قصدت اینه که برای استقلال رقمت رو بالاتر ببری
    چرا اینقدر راحت از پرسپولیس و این رقمهای عجیب و غریب مایه میزاری؟
    آخه توی این شرایط بد اقتصادی که همه دنبال حفظ سرمایه هاشون هستن این رویانیان از کجا پول آورده که حاضره اینجوری آتیششون بزنه
    خب حداقل رقمهاتون کمی منطقی تر باشه
    البته شاید قرارداد نکونام با استقلال(که البته هیچیشو نگرفته آخه استقلال امسال پول نداشت) باعث شده سایر بازیکنا هم سطحشون رو بالاتر ببرن

برای درک مسخره بودن این خبر کافیه این رقم رو تبدیل به دلار آزاد (نه غیر آزاد که در دسترس امثال رویانیان هست) کنید و با عدد به دست اومده برین به سایت ترانسفر و ببینید که با این پول چه دروازبانهایی میشه خرید
    دروازبانهایی خیلی بهتر از نیلسون

به هر حال فصل نقل و انتقالاته و وقتی خبر پیشنهاد 1 میلیارد دلاری psg به رونالدو منتشر میشه باید هم انتظار چنین خبرهایی رو توی ایران که اوضاع رسانه ایش مشخصه، داشت

6. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یکی از رفیقام میگفت اینا همش سیاه بازیه دایی سرمربی پرسپولیس میشه من باورم نشد ولی الان کاملا به حرفش ایمان آوردم

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

همین الان رئیس هیت مدیره باشگاه داشت با شبکه ورزش مصاحبه میکرد
    انگار همون علی دایی شده

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

گل هم واقعا که دیگه خیلی داره ضعیف عمل میکنه!!! این چیزا فقط از اعتبار خودشون کم میکنه!
    اگه پرسپولیس بازیکن میلیاردی بخواد بخره اونم 4 میلیارد خیلی بازیکنن سطح بالای خارجی وجود دارند که در تیر رس هستن! 5 میلیارد واسه رحمتی؟؟؟...بیخیال!!
    واقعا انگار یه بار هم بشینن در مورد ارقامی که نسبت میدن فکر کنن خودشون خنده اشون میگیره
    متاسفانه اعضای کمیته فنی و تیم مدیریتی تیم دارند در برخورد با مردم و رسانه ها بد عمل میکنن!!

اعضای کمیته فنی که همه اشون ادم های شخیص زحمت کش و محترمی هستن متاسفانه به خاطر اینکه ما ها با بی انصافی فراموششون کردیم تا یه تریبون بهشون میرسه چیزایی رو میگن که نباید بگند.

درمورد رویانیان هم همینطوره... به خاطر فشار مردم همه خبر ها و اتفاقا ریز و درشت رو میذاره کف دست رسانه ها!!

چه لزومی داشت که وقتی هنوز نه با راه اهن و نه با دایی به توافقات 100در100 نرسیدن ، از چراغ سبز دایی صحبت کنند!!؟ فردا اینا همه اش میشه حاشیه، انگار از همین الان دارن توشه حاشیه جمع میکنن واسه فصل آینده!!!

دایی یکی از بهترین گزینه هاست و فکر کنم بدرد پرسپولیس بخوره اما امیدوارم شخص کارآمدی مثه رویانیان در برخورد با مسائل حرفه ای تر عمل کنه در اینده ، راه و چاه رو شناخته در این یکسال اما هنوز انگار یه جا هایی کاستی هایی داره! اگه بخواد زود مثه همیشه عصبانی بشه در طول فصل فکر کنم با دایی در اواسط فصل به مشکل بخوره!!
    Last edited by eman619rv; 19-05-2013 at 14:18.

10. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من میخواست دیروز توی تاپیک استقلال بگم که دوستان یک مقدار دقت کنن توی انتخاب خبری که قرار میدن...ولی گفتم شاید دوباره بحثهای بی مورد پیش بیاد
    من دوست ندارم به کسی تهمت بزنم ولی مطمئنن اگر این حرفها واقعیت نداشته باشه دودش فقط تو چشم استقلال و هوادارش میره.
    در مورد رحمتی هم همین مورد صدق میکنه.

----------------
    در مورد دایی هم مطمئنن خود دایی از بابت راه آهن خیالش راحت بوده که زنگ زده گفته روی من هم حساب باز کنید.
    فقط این وسط دلم برای ابراهیم زاده سوخت.امیدوارم که در آینده موفقیتهای بیشتری کسب کنه

12. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

واقعا پشت پرده فوتبال ایران خیلی کثیفه

14. این کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پنجعلی:علی دایی نسبت به گزینه‌های دیگر زحمات بیشتری برای پرسپولیس کشیده و سرمربیگری این تیم حقش بود.
    کدوم حق؟ مگرسرمربیگری تیمی حق کسی است؟
    نه سر موضوع دایی... من کلن با این قضیه پیچیده سرمربیگری حقّی مشکل دارم...
    آقایون فکر میکردن چون رتبه تیم خرابه میشه ناز کرد..تا ابراهیم زاده رو داشت رویانیان قطعی میکرد یکدفعه بخودشون آمدن....گفتن دایی رو میاریم نه سیخ بسوزه نه کباب..بالاخره یکجورایی از خودمونه تحویلمون بگیره، خارج از مجموعه نباشه...
    نصف این پیشکسوتها دلشون بحال تیم نسوخته اصلا و ابدا...خوباشون هم کمال همنشین داره خرابشون میکنه.
    دایی خوبه ابراهیم زده هم عالیه...با اون اسم های که اونچنان ترسوندمون و بازار رو جهت دار کردن مثل ممدمایلی ... با امثال گل ممدی واستیلی که دو فصل و چندین جامو باشون هدر دادن، هر دوشون کاملن قابل قبولند!

16. 9 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rhbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بازی با راه آهن یادتون هست وقتی گل زدن همین علی دایی از خوشحالی شیش متر بالا پایین می پرید انگار به آ.ث.میلان گل زده بودن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •