تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 301 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

برد خوبی بود . موقعیت های زیادی هم از دست دادیم .

ترکیب خیلی خوب بود . استراحت دادن به جباری و خسرو . ارزه و بائو هم امروز خوب بودند . ارزه نشون داد که می تونستیم بیشتر ازش استفاده کنیم . مثل رینالدو شاید بعدا حسرتشو بخوریم .

فقط خط دفاعی کمی خسته و کم تمرکز نشون می ده . پژمان کمی افت کرده . حمودی هم خسته شده .

با این حال صدر جدولیم و اگر بتونیم سپاهان رو ببریم فقط به 3 امتیاز دیگه نیاز داریم .

یک نکته هم اینکه سپاهان بازی اخرش رو با الومینیوم پرویز مظلومی داره که شاید به برد اون بازی نیاز داشته باشن بندری ها . البته امیدوارم کار ما به این اما و اگز ها نکشه ولی خب می تونه برای سپاهان دردسر ساز باشه .

حساس ترین بازی امسالمون دوشنبه با سپاهان در ازادی . کاش فرصت استراحت بیشتر بود . ولی به امید برد .

2. 11 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خدا رو شکر همونطور که حدس زده میشد براحتی تونستیم توی یک بازی تمرینی و یکطرفه گهر رو شکست بدیم

بازی اصلا جذاب نبود یعنی کلا بازی که هی چپ و راست سانتر بکنن خوشم نمیاد و متاسفانه استقلال دو بازی پشت سر هم داره اینطوری بازی میکنه!!

تو بازی قبلی سه تا پیش‌بینی کردم که با افتخار هیچکدوم درست نبود بعله اینجوریاست ما کارمون درسته همونطوری که میشد حدس زد قلعه‌نویی بخاطر بازی بمراتب سخت‌تر سپاهان تو این بازی از بازیکنای ذخیره استفاده کرده بود و به بازیکنای اصلی استراحت داده بود علت اصلی استفاده از مجیدی همین بود

عملکرد بازیکنا در کل بد نبود ولی این ایمان موسوی بدجوری روی اعصاب منه، اونقدر استرس داره که نمیتونه یه استپ درست و حسابی بکنه

برای بازی با سپاهان اگه قلعه‌نویی از ایرادات این تیم همونطوری که الاهلی استفاده کرد و رفت و برگشت 4 تا 4 تا زد ، استفاده بکنه میتونه پیروز از میدون بیرون بیاد ولی اگه بخواد محتاط بازی کنه قطعا شکست میخوره

4. 6 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

برد رو تبریک میگم !!!
    کیفیت بازی افتضاح بود ، خیلی بد بازی کردیم ؛ نه برنامه ای نه تاکتیکی . گل ها هم از روی خلاقیت بازیکنان و اشتباه اونا زده شد
    واقعا تو این چند بازی اخیر خیلی ضعیف بازی میکنیم و هیچ تغییر رو به رشدی در تیم دیده نمیشه.
    بازی فقط یه بالش و پتو واسه خواب کم داشت !!
    حالا از گهر انتظار بیشتری از این نمیشه داشت با هزینه های پایین و بازیکنان کم تجربه و کم سن و سال، اما استقلال چی ؟
    با این بازی که گهر ارائه داد کم کمش باید 5 ، 6 تا میزدیم اما افسوس از یه پاسکاری ساده .
    با این شرایط بازی سختی مقابل سپاهان داریم!!

6. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

موسوي: افتخار مي‌کنم کنار مجيدي بازي مي‌کنم

بازيکن تيم استقلال پس از برتري تيمش برابر گهر گفت: فرهاد مجيدي بازيکن بزرگي است و افتخار مي‌کنم در کنار او بازي مي‌کنم.

سيد ايمان موسوي پس از برتري دو بر صفر تيمش مقابل گهر گفت: بازي خوبي بود و ما سخت تلاش کرديم تا در اين ديدار به برتري برسيم.

وي ادامه داد: دو گل زديم و چند موقعيت نيز استفاده نکرديم.

موسوي در مورد عدم حضور تماشاگران استقلال در اين بازي گفت: اميدوارم در بازي‌هاي بعدي هواداران در کنار ما باشند چون بازي در حضور آنها رنگ و بوي ديگري دارد.

وي در مورد تشويق فرهاد مجيدي از سوي تماشاگران گفت: فرهاد بازيکن بزرگ و خوبي است. وقتي در نفت بودم زير لباسم پيراهن فرهاد را مي‌پوشيدم و الان هم مي‌پوشم و افتخار مي‌کنم در کنار او بازي مي‌کنم.

ورزش 3

8. 4 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نکته‌های مثبت امروز: بازی خیلی‌ خوب از آرزه و میثم بائو. بازگشت کیانوش رحمتی به مستیل سبز! و استراحت مجتبی‌ و خسرو که بیش از هر کسی‌ دیگه نیاز داشتند. بازی بی‌ تماشاگر خیلی‌ جذاب نیست، و نیمه دوم واقعا کسل کننده بود، ولی‌ مهم ۳ امتیاز بود که گرفتیم! به امید پیروزی دوشنبه روبروی سپاهان

72 ساعت فوق العاده حساس در انتظار استقلال .

بعد از بازی سپاهان مشخص میشه که ما قهرمان میشیم یا خیر.

در این 72 ساعت هیچ کس حق نداره حاشیه سازی کنه.

چه امیر قلعه نوعی ، چه فرهاد مجیدی ، چه من و توی هوادار

72 ساعت حمایت کن تا تکلیفمون مشخص بشه .ممنون از همه ♥

10. 12 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر دوشنبه برنده بشیم میشه گفت 90 درصد قهرمانیم به امید خدا ! چون به فولاد هم ببازیم و سپاهان هم داماش رو ببره باز با 1 امتیاز بیشتر صدر میمونیم و بازی هفته آخر هم با 120 تا تماشاگر مثل سال 84 یه برد و قهرمانی !

12. 9 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای این برد از واژه آروم استفاده می کنم ! برد آرومی بود ! تیم به این بازی بی حاشیه و ساکت نیاز داشت !! فک می کنم الاهلی راه بردن سپاهانو نشون داده ! تو 3 بازی گذشتش 12 گل به سپاهان زده که خیلی می تونه کمک کننده باشه !!

14. 10 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

در مورد بازی دیروز دوستان گفتنی ها رو گفتن.
    چیزی که مهمه:
    الان وقت برداشت محصول یه فصل تلاش و کار و زحمته.
    اگه بخواییم قهرمان بشیم همه باید کمک کنن.
    مربیان خوب تیم رو رهبری کنن.
    بازیکنان اسیر حواشی قبل و حین بازی نشن.
    هواداران تیم رو تنها نزارن حتی اگه2تا عقب باشیم باید بمونن و به تیم روحیه بدن.
    دوشنبه فرهاد،امیر و یا مجتبی مهم نیستن..فقط استقلاله که باید تشویق بشه.
    بتونیم از سپاهان امتیاز بگیریم قهرمانیم.

16. 10 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سپاهانو میبریم چون بیک زاده نسیت و 3 اخطاره هست

18. 3 کاربر از sir12011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

فک می کنم الاهلی راه بردن سپاهانو نشون داده ! تو 3 بازی گذشتش 12 گل به سپاهان زده که خیلی می تونه کمک کننده باشه !!
    دوستمون عالی گفت . اگه کادر فنی و تیم آنالیز باهوش باشن ،با دیدن 2 بازی رفت و برگشت سپاهان و الاهلی میشه راه شکست سپاهان رو پیدا کرد.
    خوشبختانه یکشنبه تعطیله و روزنامه ها هم چاپ نمیشن که بخوان واسه تیراز بیشتر سراغ حاشیه های استقلال برن.

20. 7 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •