این یارو طباطبایی فکر کنم بازی رو نمیدید!!! آخه خیلی نگران آینده بارسا بود! یکی نیست بهش بگه باسا 4تا زده
واقعا 15 دقیقه آخر استرس زا بود...
تبریک به همگی![]()
این یارو طباطبایی فکر کنم بازی رو نمیدید!!! آخه خیلی نگران آینده بارسا بود! یکی نیست بهش بگه باسا 4تا زده
واقعا 15 دقیقه آخر استرس زا بود...
تبریک به همگی![]()
ما تیریک رو قبول میکنیم و تبریک گفتن شما نشانه محبت و شخصیتتونه ولی کسی که میاد تیمی که بازی از دست رفترو که 4تا گل هم زده نقد میکنه یکم سنگینه برا همه من نمیدونم هرکی می خواد تبریک بگه بیاد بگه و بره ولی دیگه ادامه نده که.....
دل ما هم پر نیست عزیز از این بردا زیاد داشته بارسا خیلی زیاد!!!![]()
چند وقتي بود يه بازي باحال از بارسا نديده بودم ! به هرحال تبريك به همه بارسايي ها ! خودم دوست نداشتم بارسا حذف بشه چون UCL مسخره ميشد !
ابیاتی دروازه بان میلان وقتی دوازه بان اتلتیکو هم بود از بارسلونا 3تا خورده بود تو همین کمپ نیو امشب 4تا اضافه شد.....ولی جدا یوردی البا چطوری اضافه شد روی گل چهارم.....دقیقا گلی که به بوفون زد در یورو...اسپانیا مقابل ایتالیا...امشب بارسا مقابل میلان....اونجا هم فکر کنم گل 4 بود
23 ثانیه با جهنم بارسا ! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==================
تبریک : بردیم . یه وقتایی برامون عادی شده بود که همیشه باید برنده بیایم بیرون از زمین . باخت نامانوس بود . کم کم لذت بردامون داشت برای خودمون هم کمرنگ میشد . اشباع شدن لطمه زد به کار تیمی . نبود تیتو هم یه جورایی کمک کرد به کمرنگ شدن روحیه جنگندگی . حالا بردیم . بعد چند ضربه و زانو زدن حالا بارسا بدجوری تلافی اون چند هفته رو در آورد .یه جورایی دنیا شده بود دو دسته . بارسا و غیر بارسا !! 2 هفته شادی کاذبی بین هواداری تیمای دیگه به وجود اومد . اونم نه به خاطر نقاط قوت حریف . بلکه به خاطر ضعف خودمون . با بی انگیزگی گزک دادیم دستشون . حالا وقت جبرانه . چند روز پیش هم آرزو میکردم که دوتا ال رو ببازیم ولی مهم اینه که جلو میلان برنده باشیم . حالا این شد . وقت اون هم میرسه که جبران مافات کنیم . الکلاسیکوی بعدی باید دید کدوم داور میخواد بازی رو براشون در بیاره /. امشب طوری بازی کردیم که داور هم نتونست مانع پیروزیمون بشه : تبریک . با بازگشت تیتو ایشاا... نوار پیروزیا ادامه داره
ای کاش اینهمه که طرفدارای تیمای ایتالیایی پشت همن طرفدارای رئال و بارسا هم تو رقابت های اروپایی پشت هم بودن.ما تیریک رو قبول میکنیم و تبریک گفتن شما نشانه محبت و شخصیتتونه ولی کسی که میاد تیمی که بازی از دست رفترو که 4تا گل هم زده نقد میکنه یکم سنگینه برا همه من نمیدونم هرکی می خواد تبریک بگه بیاد بگه و بره ولی دیگه ادامه نده که.....
دل ما هم پر نیست عزیز از این بردا زیاد داشته بارسا خیلی زیاد!!!![]()
+
پیکه تو دفاع ضعیف بود (نظر شخصی)
تیتر فوتبال برتر رو ببین : صعود بارسلونا و گالاتاساراي به يکچهارم
زمانی که باخته بودیم چه تیتری زدن الان چی زدن .
بارسا همیشه پایدار و پیروز باشی دشمن زیاد داری ، حسود زیاد داری .......
پیکه بازی که امشب انجام داد جز یک صحنه خیلی بد توپ از دست داد....بقیش خوب بود..یادتون باشه ماسکرانو زوجش بود و باید تا حدودی فضا پشت اون رو هم ساپورت میکرد...به هر حال درسته این فصل کلا دفاع بارسلونا خوب عمل نکرده تا به اینجا....نمونش 13 یا 16 بازی در لالیگا گل خورده که این اصلا خوب نیست البته این روند بازی قبلی بریده شد و بارسلونا گل نخوردپیکه تو دفاع ضعیف بود (نظر شخصی)
ما با رئالیا مشکلی نداریم ولی تو شبی که بارسا مثل همیشش بوده اومد اینجا و شروع کردن به نقد و دم از قوانین میزنن!!!!!
نظر شما تا حدودی قابل قبوله برا من ولی چیزی که امشب از پیکه دیدیم بی عیب و قابل قبول بود!!!
![]()
Last edited by runner; 13-03-2013 at 01:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)