چجوری باید آپدیت کنم
چجوری باید آپدیت کنم
گزارشگر بازی فوق العاده شده ! مخصوصا برخلاف سال پیش که هنگام صحبت در مورد تاریخچه تیمی اگر اتفاقی تو بازی می افتاد صحبت قطع میشد و ادامه پیدا نمیکرد این بار بعد اتفاق دوباره صحبت رو از سر میگیرن.
اعلام نتایج هنگام بازی عالیه. اعلام نتایج لیگ و جدول در منوی کریر مد هم شاهکاریه!
فقط یک سوال یک سری تیم ها لباس چهارم دارن که باید از eafc باز شه. راه دیگه ای نیست؟
مدل کارت گرافیکت رو سرچ کن و آخرین آپدیت درایورت رو پیدا کن و نصب کن...
تو سایت های فارسی بگرد پیدا میکنی...
نه دوست عزیز نمیشه چون باید آنلاین باشی و امتیاز بگیری و با اونا می تونی بازش کنی...
من الان می تونم چند تاشون رو باز کنم...
دوستان این درجه سختی Ultimate که تو بخش Ultimate Team داره، عملا یه مرحله بالاتر از Legendary ه؟
رسیدم به دسته 1، خفن ترین تیمها رو چیده با سختی Legendary و Ultimate. بین خودمون باشه یه بار سقوط کردم به دسته 2ولی خب به 7 هزار تا طلای دسته 2 می ارزه!
![]()
این که تا ....... سی دی کی میخواد ؟؟
دهنمونو سرویس کرده این !! هیچ مدلی مثل لیگ یا جام جهانی یا مستر لیگ نداره ؟؟ اینجوری که حال نمیده !!
یه چی دیگه وصل نمیشه به سرور ؟؟ چی پی ان باید باشه ؟؟؟ اون Ultimate و جاهای دیگه که میخوام برم سی دی کی میخواد چه کنم ؟؟؟
Last edited by aggus; 09-10-2012 at 21:45.
بزار یک مدت دیگه نرم افزار های ادیت فیفا میان و همشون رو استفاده میکنیم!مجانی!
نه ..باید بپره...چون تو قسمت کنترلر داره اگه اون دکمه ها رو بزنی نفر سوم شوت نمیزنه میپره..ولی نمیشه.....دوست عزیز فکر نکنم نفر سوم از روی توپ بپره !!!! ولی این حرکت رو انجام بده قشنگه : دکمه بازیکن دوم رو بگیر بعد دایره بزن ( دایره کم بزن ) بعد حالت قوس دار میندازش روی پا بازیکن سوم . قشنگه
فقط عالی . توی این تاپیک فعلا چیزی جز این نمیتونم بگم راجع به فیفا . فقط واقعا هوش مصنوعیه رفته بالا . جلوی بارسا و رئال خیلی کم میارم . سرعت بازی خیلی زیاد شده .
یاد ال کلاسیکوی چند شب پیش افتادم . هیچی دیگه . فقط عالی تر این نمیشه . فعلا فیفا تونسته انتظارات من یکیو لااقل برآورده کنه که 12 نتونست .
ولی واقعا حیف که VP دیگه نداریم .
Last edited by Gregar; 09-10-2012 at 22:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)