خوب بچه ها بر خلاف دوستان PC باز و پچ استفاده کن که حالا به دلیل نیومدن Kitserver و اینا معطل موندن Spaniuly بازی PES 2013 اش رو روی ایکس باککس 360 ویرایش کرد بالاخره!!!
بعد از تلاش های شبانه روزی و کمک گرفتن از بزرگترین ویرایش کنندگان PES در دنیا بنده اولین ایرانی هستم که نسخه ایکس باکسی بازی PES رو ویرایش می کنه و اشکالات لایسنس نبودنش رو برطرف می کنه در حالیکه هیچ برنامه خاصی برای این ویرایش وجود نداره و تمام این ویرایش ها توسط یک سری کارهای ترکیبی از برنامه ها مختلف هست.
اگه افرادی مثل Stoyancho . Barcafan . W!lder . WE NG Team . Starvin . Smeagol75 و از همه مهمتر راهنما و استاد بزرگوارم Dramacydal که تمام این دستاوردها رو مدیونشم نبودند
هیچ وقت این مودینگ رو من نمی تونستم روی اکس باکس پیاده کنم
البته از تلاش های GliGli و تیم زکاتر هم باید تشکر فراوانی کرد چون همه این ویرایش ها بر روی کنسول جی تگ قابل اجرا هستند. چقدر زیادن اون کسانی که حلقه هایی زنجیر موفقیت و کارهای بزرگ رو تشکیل می دن و چقدر نامشون جاودان هست. مجالی برای تشکر از ادیتورهای بزرگ و زحمت کش نیست ولی تک تک اونها رو ستایش می کنم کسانی که kit ها رو طراحی می کنن و من فقط امروز تالیفی از دستاورد ها و تلاش های این دوستان رو تونستم استفاده کنم.
کمک زیادی از انجمن های فوق حرفه ای xbox360iso و evo-web گرفتم توی این راه و ممنون از زحمات کاربران حرفه ای هستم که کمکم کردند
حتی قصد دارم به زودی یک تاپیک پایه ای توی فروم evo-web راه اندازی کنم و آموزش های ابتدایی تا حرفه ای رو برای علاقمند به ادیت نسخه اکس باکس در سراسر جهان قرار بدم. با این روش ها حتی هیچ نگرانی برای آپدیت شدن بازی وجود نداره و زمانی که بازی آپگرید میشه و پچ و آپدیت رسمی میاد در عرض کمتر از یک ساعت کل ویرایش ها رو میشه روی آپدیت جدید پیاده سازی کرد شما نیازی به کیت سرور ندارید. البته اگه ویرایش نسخه PC رو در نظر بگیریم باید بگم 100 ها برابر راحت تر و سریعتر از ویرایش نسخه ایکس باکس هست. ولی مشکلات خاص خودش رو داره که با توجه به اینکه تقریبا 99.99 برنامه ها و ابزار های ویرایشی که برای PES میاد PC Support هستند. این مشکلات براحتی قابل حله ولی از اونجایی که برای اعمال ویرایش بر روی ایکس باکس ما یک راه بیشتر نداریم. قصد دارم بزودی آموزش مدون این یک راه رو قرار بدم.
اما یک گل جالب هم به مناسبت این جشن بزرگ می ذارم اگه کسی تونستی گلی بزنه از این فاصله بذاره تا ببینیم و استفاده کنیم ولی اینی که من مذارم گل از زمین خودی هست مدافع از زمین خودمون گل می زنه
به لباس های تیم ها توجه کنید که توی اکس باکس ویرایش شدن و لایسنس شده هستند آرسنال - چلسی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید