تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 251 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کجا میتونم نقل انتقال رو غیر فعال کنم ؟
    دوست عزیز قبل از اینکه مسترلیگ را شروع کنید گزینه Market Activity Level را روی Only Me بزارید
    با اینکار بقیه تیمها نمیتونن بازیکن بخرن و فقط شما قادر به بازیکن خریدن هستید
    اگه شما هم بازیکن نخرید میشه همون چیزی که شما میخواید ، یعنی لیگ !
    اگر میخواید خیلی به لیگ نزدیک بشید هم میتونید گزینه Player Development را روی Off بزارید تا بازیکنهای شما نه پیشرفت کنن نه پسرفت

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز قبل از اینکه مسترلیگ را شروع کنید گزینه Market Activity Level را روی Only Me بزارید
    با اینکار بقیه تیمها نمیتونن بازیکن بخرن و فقط شما قادر به بازیکن خریدن هستید
    اگه شما هم بازیکن نخرید میشه همون چیزی که شما میخواید ، یعنی لیگ !
    اگر میخواید خیلی به لیگ نزدیک بشید هم میتونید گزینه Player Development را روی Off بزارید تا بازیکنهای شما نه پیشرفت کنن نه پسرفت

ممنونم .

من مشکلم با این بازی فقط پاس هاش هست که میندازه توی پای حریف مخصوصا پاس های عمق . و ایستگاهی زدن با کریس رونالدو اصلا نمیشه از سر مدافع رد کرد و گل زد رد کنی یا میگیره به تیر یا اوت یا در گوشه ترین جا هم بزنی دروازه بان میگیره اولین فوتبالیه که ایستگاهی هاش بهم حال نمیده . پرو 11 و 12 از فاصله 29 30 متری با فلش بالا از سر مدافع رد میکردم گل میزدم ( آخه ایستگاهی نرم با کریس که حال نمیده ) اینجا نمیشه یا من بلد نیسم؟
    Last edited by pedram9; 28-12-2012 at 00:41.

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم .

من مشکلم با این بازی فقط پاس هاش هست که میندازه توی پای حریف مخصوصا پاس های عمق . و ایستگاهی زدن با کریس رونالدو اصلا نمیشه از سر مدافع رد کرد و گل زد رد کنی یا میگیره به تیر یا اوت یا در گوشه ترین جا هم بزنی دروازه بان میگیره اولین فوتبالیه که ایستگاهی هاش بهم حال نمیده . پرو 11 و 12 از فاصله 29 30 متری با فلش بالا از سر مدافع رد میکردم گل میزدم ( آخه ایستگاهی نرم با کریس که حال نمیده ) اینجا نمیشه یا من بلد نیسم؟
    اصولا اینکارا به تمرین بیشتری نیاز داره و کار خاصی نمیشه کرد
    تو این بازی هم میشه ایستگاهی باهرکسی گل زد ، فقط بستگی به موقعیت داره و البته تمرین زیاد
    منم اولش بلد نبودم ایستگاهی بزنم ، حتی بلد نبودم از رو سر مدافعان رد کنم
    ولی با تمرین زیاد الان خیلی راحت هرچی ضربه آزاد میزنم اگه گل نشه حداقل کرنر میشه

موفق باشید

4. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اصولا اینکارا به تمرین بیشتری نیاز داره و کار خاصی نمیشه کرد
    تو این بازی هم میشه ایستگاهی باهرکسی گل زد ، فقط بستگی به موقعیت داره و البته تمرین زیاد
    منم اولش بلد نبودم ایستگاهی بزنم ، حتی بلد نبودم از رو سر مدافعان رد کنم
    ولی با تمرین زیاد الان خیلی راحت هرچی ضربه آزاد میزنم اگه گل نشه حداقل کرنر میشه

موفق باشید
    90% ضربه آزاد های من اگه از سر رد شه گوشه ترین قسمت دروازه میره اما به قول شما کرنر میشه . چیزی که باید گل بره نمیره دروازبان سخت گل میخوره ایستگاهی رو .

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من نمیدونم چرا این کونامی تو هر نسخه یک کارایی میکنه که گند میزنه به کل بازی ، خب امسال این تریپ جدید چی بود که تو مستر و بال باید با کفش های سیاه شروع کنی بعد بری کفش آزاد کنی و به هر بازیکن فقط یک کفش بدی و از این داستان ها که خودشم خلی زود فهمید گند زده به به بازی و مجبور شد زود اصلاح کنه و پچ 1.02 رو داد ، حالا یکسری آدم عاشق مستر مثل ما که هرسال به عشق مستر بازی میکنند به خاطر نیومدن کیت سرور هماهنگ با 1.02 باید کلا تعطیل کنیم این بازی رو.. لعنت به کونامی با این سیاست هاش
    هرسال داره حق انتخاب رو از آدم میگیره ، خب لعنتی من دلم میخواد خودم داور بازی رو انتخاب کنم من دلم میخواد با کفش های اورجینال بازی کنم من دلم میخواد سیو دستی انجام بدم تو مستر! خب چرا اینارو نمیزاری به عهده ما و فقط خودش تصمیم میگیری کدوم بهتره !
    از شانس ما این طرف که کیت سرور رو هر هفته آپدیت میکرد غیبش زده و نمیشه از پچ 1.02 و 1.03 با پچ های Pes Edit استفاده کرد

7. 2 کاربر از shahi666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب بچه ها بر خلاف دوستان PC باز و پچ استفاده کن که حالا به دلیل نیومدن Kitserver و اینا معطل موندن Spaniuly بازی PES 2013 اش رو روی ایکس باککس 360 ویرایش کرد بالاخره!!!

بعد از تلاش های شبانه روزی و کمک گرفتن از بزرگترین ویرایش کنندگان PES در دنیا بنده اولین ایرانی هستم که نسخه ایکس باکسی بازی PES رو ویرایش می کنه و اشکالات لایسنس نبودنش رو برطرف می کنه در حالیکه هیچ برنامه خاصی برای این ویرایش وجود نداره و تمام این ویرایش ها توسط یک سری کارهای ترکیبی از برنامه ها مختلف هست.
    اگه افرادی مثل Stoyancho . Barcafan . W!lder . WE NG Team . Starvin . Smeagol75 و از همه مهمتر راهنما و استاد بزرگوارم Dramacydal که تمام این دستاوردها رو مدیونشم نبودند
    هیچ وقت این مودینگ رو من نمی تونستم روی اکس باکس پیاده کنم
    البته از تلاش های GliGli و تیم زکاتر هم باید تشکر فراوانی کرد چون همه این ویرایش ها بر روی کنسول جی تگ قابل اجرا هستند. چقدر زیادن اون کسانی که حلقه هایی زنجیر موفقیت و کارهای بزرگ رو تشکیل می دن و چقدر نامشون جاودان هست. مجالی برای تشکر از ادیتورهای بزرگ و زحمت کش نیست ولی تک تک اونها رو ستایش می کنم کسانی که kit ها رو طراحی می کنن و من فقط امروز تالیفی از دستاورد ها و تلاش های این دوستان رو تونستم استفاده کنم.

کمک زیادی از انجمن های فوق حرفه ای xbox360iso و evo-web گرفتم توی این راه و ممنون از زحمات کاربران حرفه ای هستم که کمکم کردند

حتی قصد دارم به زودی یک تاپیک پایه ای توی فروم evo-web راه اندازی کنم و آموزش های ابتدایی تا حرفه ای رو برای علاقمند به ادیت نسخه اکس باکس در سراسر جهان قرار بدم. با این روش ها حتی هیچ نگرانی برای آپدیت شدن بازی وجود نداره و زمانی که بازی آپگرید میشه و پچ و آپدیت رسمی میاد در عرض کمتر از یک ساعت کل ویرایش ها رو میشه روی آپدیت جدید پیاده سازی کرد شما نیازی به کیت سرور ندارید. البته اگه ویرایش نسخه PC رو در نظر بگیریم باید بگم 100 ها برابر راحت تر و سریعتر از ویرایش نسخه ایکس باکس هست. ولی مشکلات خاص خودش رو داره که با توجه به اینکه تقریبا 99.99 برنامه ها و ابزار های ویرایشی که برای PES میاد PC Support هستند. این مشکلات براحتی قابل حله ولی از اونجایی که برای اعمال ویرایش بر روی ایکس باکس ما یک راه بیشتر نداریم. قصد دارم بزودی آموزش مدون این یک راه رو قرار بدم.

اما یک گل جالب هم به مناسبت این جشن بزرگ می ذارم اگه کسی تونستی گلی بزنه از این فاصله بذاره تا ببینیم و استفاده کنیم ولی اینی که من مذارم گل از زمین خودی هست مدافع از زمین خودمون گل می زنه
    به لباس های تیم ها توجه کنید که توی اکس باکس ویرایش شدن و لایسنس شده هستند آرسنال - چلسی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

9. 9 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

کسی تنظیمات گرافیک بازیو واسه ویندوز 8 نداره؟
    من با 7 رو high بازی میکنم و هیچ مشکلی ندارم ولی ویندوز 8 کمی گیر گرافیکی دارم..کارتم geforce 450GTS هست و درایور nvidia جدیدم نصب کردم..ممکنه واسه دات نت باشه؟ اخه ندارم..

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خوب بچه ها بر خلاف دوستان PC باز و پچ استفاده کن که حالا به دلیل نیومدن Kitserver و اینا معطل موندن Spaniuly بازی PES 2013 اش رو روی ایکس باککس 360 ویرایش کرد بالاخره!!!

بعد از تلاش های شبانه روزی و کمک گرفتن از بزرگترین ویرایش کنندگان PES در دنیا بنده اولین ایرانی هستم که نسخه ایکس باکسی بازی PES رو ویرایش می کنه و اشکالات لایسنس نبودنش رو برطرف می کنه در حالیکه هیچ برنامه خاصی برای این ویرایش وجود نداره و تمام این ویرایش ها توسط یک سری کارهای ترکیبی از برنامه ها مختلف هست.
    اگه افرادی مثل Stoyancho . Barcafan . W!lder . WE NG Team . Starvin . Smeagol75 و از همه مهمتر راهنما و استاد بزرگوارم Dramacydal که تمام این دستاوردها رو مدیونشم نبودند
    هیچ وقت این مودینگ رو من نمی تونستم روی اکس باکس پیاده کنم
    البته از تلاش های GliGli و تیم زکاتر هم باید تشکر فراوانی کرد چون همه این ویرایش ها بر روی کنسول جی تگ قابل اجرا هستند. چقدر زیادن اون کسانی که حلقه هایی زنجیر موفقیت و کارهای بزرگ رو تشکیل می دن و چقدر نامشون جاودان هست. مجالی برای تشکر از ادیتورهای بزرگ و زحمت کش نیست ولی تک تک اونها رو ستایش می کنم کسانی که kit ها رو طراحی می کنن و من فقط امروز تالیفی از دستاورد ها و تلاش های این دوستان رو تونستم استفاده کنم.

کمک زیادی از انجمن های فوق حرفه ای xbox360iso و evo-web گرفتم توی این راه و ممنون از زحمات کاربران حرفه ای هستم که کمکم کردند

حتی قصد دارم به زودی یک تاپیک پایه ای توی فروم evo-web راه اندازی کنم و آموزش های ابتدایی تا حرفه ای رو برای علاقمند به ادیت نسخه اکس باکس در سراسر جهان قرار بدم. با این روش ها حتی هیچ نگرانی برای آپدیت شدن بازی وجود نداره و زمانی که بازی آپگرید میشه و پچ و آپدیت رسمی میاد در عرض کمتر از یک ساعت کل ویرایش ها رو میشه روی آپدیت جدید پیاده سازی کرد شما نیازی به کیت سرور ندارید. البته اگه ویرایش نسخه PC رو در نظر بگیریم باید بگم 100 ها برابر راحت تر و سریعتر از ویرایش نسخه ایکس باکس هست. ولی مشکلات خاص خودش رو داره که با توجه به اینکه تقریبا 99.99 برنامه ها و ابزار های ویرایشی که برای PES میاد PC Support هستند. این مشکلات براحتی قابل حله ولی از اونجایی که برای اعمال ویرایش بر روی ایکس باکس ما یک راه بیشتر نداریم. قصد دارم بزودی آموزش مدون این یک راه رو قرار بدم.

اما یک گل جالب هم به مناسبت این جشن بزرگ می ذارم اگه کسی تونستی گلی بزنه از این فاصله بذاره تا ببینیم و استفاده کنیم ولی اینی که من مذارم گل از زمین خودی هست مدافع از زمین خودمون گل می زنه
    به لباس های تیم ها توجه کنید که توی اکس باکس ویرایش شدن و لایسنس شده هستند آرسنال - چلسی

کد:
    کد:
    Spaniuly عزیز خسته نباشی واقعا کاربزرگی کردی خواستن توانستن هست اینجا معنا پیدا میکنه

این Jenkey , Juce که کیت سرور میدادند خودت خبر داری گم و گور شده ، میتونی کیت سرور رو ادامه بدی؟ یا از این اساتیدی که گفتی ببین کسی میتونه بجای Jenkey ادامه بده کیت سرور رو ..
    امدو این طرف دیگه نخواد کار کنه ، یعنی ما همینجوری فقط نگاه کنیم..یک زحمت بکش پیگیری کن مشکل یک جهان رو حل کن
    منتظر خبرهای خوبی باشیم انشاالله

12. 3 کاربر از shahi666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

دوستانی که bal بازی میکنن؟ من بعد 5 فصل بازی هنوز رو نیمکت تیمی مثل سوانسی هستم..قدرت من 85 شده همش دارم بازیو نگاه میکنم..تاحالا ۱بازی تو لیگ نکردم چرا؟ بر چه اساسی به تیم اصلی میرید؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

می دونی که جنکی امتحانات ترمشو داره می گذرونه. بنابراین حتی توی تاپیک Kitserver13 حتی یک پست هم نداده حتی مدیر بخش انجمن اوو-وب تاپیک کیت سرور رو بسته اونقدر چرت و پرت گفتن یوزر ها انگار جنکی مجبوره که کیت سرور آپدیت کنه.
    نه من متاسفانه نمی تونم کیت سرور رو ادامه بدم در واقع قبلا که جویس صاحب امتیاز این محصول بود و چون کل سورس برنامه رو در اختیار جنکی قرار داد الان این دوست چشم بادومی ما واسه بازی که محصول وطنش هست داره کیت سرور رو ارائه میده. سازو کار چگونگی عملکرد Kitserver برای ما پوشیده اس مشخصا کدهایی برای اولین بار در اختیار جویس قرار گرفته که می تونه یک پل و یک روکش ایجاد کنه بر روی بازی و قبل اینکه بازی فایل های باینری رو از داخل img فایل های مسیر نصب لود کنه کیت سرور مجبور می کنه که فایل ها از داخل پوشه هایی که داخل کیت سرور هست فراخوانی بشه.

هیچ کسی غیر از جویس و جنکی نمی تونه کیت سرور رو ادامه بده یا مشابهش رو ارائه بده برنامه نویس های PES Fan روی پروژه های خاص زوم می کنن W!lder که تو کار آپشن فایل هست. و PES Editor رو می سازه و اهل جمهوری چک هست. گلدار کیلر فرانسوی هم که برنامه پرو-اوو ادیتینگ استدیو رو می سازه کارش بی نظیره.

فعلا چاره ای نیست باید منتظر بمونیم که جنکی امتحانات ترمش رو تموم کنه

دوستانی که bal بازی میکنن؟ من بعد 5 فصل بازی هنوز رو نیمکت تیمی مثل سوانسی هستم..قدرت من 85 شده همش دارم بازیو نگاه میکنم..تاحالا ۱بازی تو لیگ نکردم چرا؟ بر چه اساسی به تیم اصلی میرید؟
    شما پستی رو انتخاب کردید که این تیم اون پست رو نداره سعی کنید پست جدیدی رو بخرید 500 تا GP خرج کنید و یک فصل صبر کنید تا پست جدیدی که اون تیم توی فرمیشن داره اون رو کسب کنید بعد می تونید از ابتدا بازی کنید

من الان 22 ساله هستم و آورالم 102 هست البته اون آیتم 5000 رو خریدم که باعث میشه سریع رشد کنه بازیکن.
    شماره 9 منچستر یونایتد هستم الان دیگه حال میده بازی توی لیگ برتر چون به حالت لایسنس شده در آوردمش
    Last edited by Spaniuly; 28-12-2012 at 20:55.

15. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •