واقعا این avg اینقدر مناسب است که اینقدر مردم جهان دوستش دارند!!!
تازه این مال گوگل است خدا رحم کنه اگه بقیه را جمع بزنند{البته شاید ممکن باشد که در شرکت های دیگر این رقم خیلی یا کمی پایین تر باشد}
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
واقعا این avg اینقدر مناسب است که اینقدر مردم جهان دوستش دارند!!!
تازه این مال گوگل است خدا رحم کنه اگه بقیه را جمع بزنند{البته شاید ممکن باشد که در شرکت های دیگر این رقم خیلی یا کمی پایین تر باشد}
سلام!
این شرکت امنیتی max secure شرکت معروف یا بزرگی هم هستش!؟
فکر نکنم.خودمم همین الان اسمشو شنیدم
تازه خواستم برم تو سایتش WOT اونو نا امن شناخت و نذاشت برم توش.
سلام من از شید استفاده میکنم خوبه سبکه سرعت سیستم را نمیگیره سریع جستجو میکنه وچون دو موتور جستجو داره امنیتش بالا تره![]()
دلیلتون چیه؟
این نتایج ملاک نیست و مثلا در مورد AVG که شما مثال زدین بیشترین جستجوها و دانلودها برای نسخه رایگان اون هست هر چند اصلا منکر تواناییهای این انتی ویروس نیستم.اویرا و اوست فری هم بیشترین دانلود رو توی ورژنهای پولی و رایگان ورژن رایگان اونها داشته.واقعا این avg اینقدر مناسب است که اینقدر مردم جهان دوستش دارند!!!
خارج از ایران قوانین کپی رایت بسیار سختگیرانه هستن و به همین خاطر بیشترین دانلود و جستجو رو برای محصولات امنیتی نسخه رایگان اونها داشته برخلاف ایران که اگه این نتایج برای ایران زحمتش کشیده بشه میبینید....
Last edited by aylar6888; 11-01-2013 at 01:30.
واقعا دلیل میخواید الان بنظر شما ویروس شناسایی نود و کمودو یکی هست؟
این
Max Secure Internet Security
هم جالب بنظر میاد من که تاحالا اسمش هم نشنیدم
شید اصلا آنتی ویروس نیست.![]()
بسیار خرسندیم که شید هم داره کاربران خودش را پیدا میکنه
آرزوی امنیت پایدار برای ایرانیان
خود من هم اسمش را نمی دانستم تا این که رفتم توی سایت virusbtnar اونجا دیدم ازش تبلیغ کرده و همین طوری قیافش باحالهفکر نکنم.خودمم همین الان اسمشو شنیدمبعد رفتم توی سایتش که باز بععد اومدم این جا گفتم که شاید شما هم بشناسیدش و
اطلاعاتی در 0موردش داشته باشید!
و در آخر میخواستم بگم که این آنتی ویروس clamwin کارش خیلی درست هستش!
شما میتونی روی فلشت بریزی و باهاش هر زمان که به سیستمی آلوده برخوردی اون را پاکسازی کنی{حتی کامپیوتر خودت}!
خیلی هم قدرتمند هستش و تنها مشکلی که داره این هستش که وقتی اسکن میکند بعضی جاها ریسکی انجام میدهد که موجب به وجود آمدن ویروس ریسک است!
Last edited by ali.reihani; 11-01-2013 at 13:06.
میشه یکم بیشتر توضیح بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)