جند تا تاپیک قبل رو بگرد ،خودم آدرس داده بودم.
جند تا تاپیک قبل رو بگرد ،خودم آدرس داده بودم.
هدفونهای بیتس بدرد نمیخودن.فقط جنبه نمایش داره.
ببین این بدرد میخوره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونسلام عزیز مبارکتون باشه
این موردی که فرمودید برای بنده هم گاهی اوقات به دلیل تنظیمات اکولایزر پیش میاد و بیشتر وقتی که تنظیمات باند صدای زیر و بم رو زیادتر از حد میکنم به این صورت صدا نویزی میشه یا از خود کیفیت اهنگ هست .تا جاییکه اطلاع دارم درصد زیاد از نویزی شدن به این عامل بستگی داره چون حد تحمل هدفونها با هم فرق میکنه یه عامل دیگه هم اینکه صدا رو بیش از حد زیاد کردید و هدفون اسیب دیده باشه .
اره معمولا از اکولایزر و تنظیم اشتباهه اما همونطور ک گفتم با ثابت بودن اکولایزر و حتی حجم صدا و اهنگهای ثابت این اتفاق پیش میاد هر از گاهی ...بعد گاهی رو گوشی چپ گاهی روی راست!! الان دو روزه خوب داره کار میده و مشکلی نبوده امید وارم دیگه جا افتاده باشه : معمولا برای درست کردنش از گوش در میاوردم اهنگ رو قطع میکردم و دوباره پلی میکردم...با چند بار انجام این کار درست میشد!!
خلاصه مشکل عجیبی بود ک دو روزه رفع شده و امید وارم تکرار نشه....
سلام
هدفون ساخت ایران وجود داره؟
کدوم یک از هدفون های سونی ,جی وی سی یا پاناسونیک تو ایران هست؟
سلام
من یک هدفون بی سیم برای استفاده از تلویزیون میخوام(جک 3.5 میلیمتری داشته باشه) . اهنگ زیاد گوش نمیدم ولی می خوام برد بی سیمش تا 1 یا 2 طبقه بالا یا پایین رو جواب بده .بودجه تا 60 تومن هست.
سلام
میخواستم راجب هدفون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمی اطلاعات جمع کنم فقط اگه میشه زودتر کمک کنید فقط تا امشب ساعت 24 فرصت هست که با قیمت 14 تومن اونو بخرم
صداش کیفیت داره برای فیلم و اهنگ نگاه کردن (با کامپیوتر)
بلندیش چطوره؟
میشه در حالت خوابیده ازش استفاده کرد؟
موقع استفاده ادم گوش درد نمیگیره؟
کلا خوبه یا نه
اگه تا 14 تومن هدفون(از اینایی که میرن تو گوش) خوب میشناسید معرفی کنید ممنونش
لینک دیجیکالا به جای نقطه ها digikala بنویسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 123qweasdzxc; 05-12-2012 at 01:53.
دوستان تو تهران جایی رو نمیشناسید که هدفون ep-630 رو بفروشه ؟!! میخوام یه تعدای زیادی برای فروش بخرم . هر چی هست از این بیتس که مثل پشکل ریخته رو بازار بهتره
ادرس رو پ.خ کنید.
با سلام من قصد خرید یک ایرفون را دارم البته تا سقف 70 هزار تومان که می خوام هم در کامپیوتر برنامه Kmplayer استفاده کنم هم در موزیک پلایر کریتیو مدل M100 بیشتر هم موزیک های ایرانی گوش میدم و البته اهنگ های sandra کرتیو لطفا مرا راهنمائی کنید
سلام دوستان متخصص من قصد خرید یه هدست داشتم که پس از کلی گشتن مدلSENNHEISER PC 31 پیدا کردم حالا من قصد خرید اینترنتی دارم 2تا سایت alldigitall و chare قیمت مشابهی دارن (تقریبا 130000) اما سایت kalarena براش قیمت 82000 گذاشته ... حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که اونی که 82000 زده تقلبیه؟ بعد یه سوال دیگه تو این رنج قیمت مورد مناسب تری هم وجود داره ؟ ممنون
Last edited by sa102; 06-12-2012 at 21:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)