تشکر از تمام دوستان
ترتیب همون جزوه رو میدم
میریم به پیکاری که این دل بی صاحاب بپا کرده
بازم اگه راهکاری بود دریغ نکنید و 2 تا جوونو از سردرگمی دربیارین![]()
تشکر از تمام دوستان
ترتیب همون جزوه رو میدم
میریم به پیکاری که این دل بی صاحاب بپا کرده
بازم اگه راهکاری بود دریغ نکنید و 2 تا جوونو از سردرگمی دربیارین![]()
امیدوارم آخرش پشیمون نشی
جناب tech پستتون رو خوندم
ممنون از شما
اگه دفعه اول برم جلو و فقط باهاش یکم در مورد درس و ترم و استاد و اینا صحبت کنم چطوره ؟
و در دفعات بعد طلب جزوه کنم
یا بی معطلی بحث جزوه رو پیش بکشم ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Last edited by smallfrank; 11-04-2014 at 23:02.
اینا از عوارض ترمکیه
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
به نظرم یه گفتگوی کوتاه در مورد درس و اساتید و دانشگاه واسه شروع خوبه ... فقط یادت باشه که کوتاه و موثر باشه ... و با خوشرویی و احترام همراه باشه ..در دفعات بعد طلب جزوه کن ..( جزوه خیلی کلیشه ای نیست؟ روش های مدرن تری ام احتمالا هست ...این جزوه روش دانشجو های دهه چهل بودش..) ...ببین میتونی از طریق چند تا دیگه از دوستات ( دختر و پسر با هم ) اکیپی برید بیرون ... اینجوری آزادی عمل و فرصت بهتری واسه آشنایی هستش... قوی عمل کن موفق میشی.
حالا اگه طرف همکلاسی نباشه تکلیف چیه؟:/
حکایت شما هم شده این
بهترین راه همین جزوه هستش .
![]()
سلام دوستان یه سوال ؟
وختی توسالن میریم واز دور یه آشنا میبینیم اونم مارو میبینه تابهم برسیم باید چیکار کنیم بیتفاوت بهش نزدیک بشیم یابالبخند به سمتش بریم یابه درودیوار نگاه کنیم تابهش نزدیک شیم وسلام علیک کنیم؟؟؟
ویه سوال دیگه
وختی یه اشنارو اولین بار میبینیم سلام علیک میکنیم بعد چند دقیقه دوباره تویه جای دیگه میبینیم چه رفتاری بکنیم ؟
پیشاپیش ممنونم![]()
دوستان یه سوال دیگه درمورد همکلاسیهای آقا
وختی آقایونو میبینیم بهتره بهشون نگاه کنیم تاباهاشون سلام علیک کنیم یاسرمونو بندازیم پایین راستی فک کنم از سوالم معلومه من دخترم![]()
هرکاری میکنی فقط قبلش کامل فکر کن...خیلی فکر کن و همه جوانب رو در نظر بگیر...بعدش تصمیم بگیر...
چون چه خوب چه بد حداقل تا اخر دانشگاه یعنی چند سال همدیگه رو میبینید و هراتفاقی بیوفته تا اخر این موضوع بینتون میمونه![]()
به نظر من سعی کن اگر پایه هست اکیپی برین بیرون با دوستات و دوستاش...صحبت کن باهاش...شماره شو بگیر...بعد کم کم صمیمی شو باهاش...
این جور کارا یه پروسه زمان بر هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)