تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 405 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

برای ریست کردن دستگاه باید 2 ثانیه دکمه ریست را نگه دارید.
    حالا تا تعمیرکار بیاد بهترین کار اینه که دودکش پکیج را از سر جاش در بیاردید. ببینید که آیا زیر دودکش و در داخل پکیج یک واشر فلزی بزرگ وجود داره یا نه، اگر این واشر را دیددید درش بیارید و بذاریدش کنار و دوباره دودکش را بزنید سر جاش یک بار دستگاه را ریست کنید تا پکیج به کار بیفته.ولی اگر این واشر نبود باید تا آمدن تعمیرکار صبر کنید تا بیان و فن دستگاه را تمیز کنند.
    .
    راستی اگر امکانش هست از بیرون نگاه کنید که جلوی کلاهک دودکش چیزی نباشه. یا اینکه مثلاً جلوی کلاهک یخ نزده باشه. و حتماً جلوی کلاهک کاملاً تمیز باشه. در غیر این صورت مشکل از فن و متعلقاتش که باید سرویس(تمیز ) بشه.
    به تعمیر کار اس ام اس زدم، بنده خدا زنگ زد. مشکل رو گفتم، گفت به احتمال زیاد فن گرد و خاک گرفته و نیاز به سرویس داره. البته صدای فن میاد ولی شعله روشن نمیشه.
    چند بار ریست کردم، علایم و درجات به حالت عادی برمیگرده و فن روشن میشه ولی بعد از چند ثانیه دوباره خطا میده.
    دودکش کاملا باز و تمیزه
    آیا دودکش رو باز کنم یا منتظر تعمیرکار باشم؟
    ممنون دوستان

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

گراندفوس پمپ بسیار خوبیه.قدرت بالای هم داره.برای همینه که همسایه ها شاکی شدن.
    QUOTE=ah rad;8039580]نمیدونم قویه یا نه.چون من فقط واتش رو میفهمیدم وگالون بر دقیقه شو
    گراندفوس2560خریدم-260تومان[/QUOTE]

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر امکان داره از بیرون دودکش را نگاه کنید . به خاطر سردی هوا امکان داره که جلوش یخ زده باشه یا اینکه بخار داخلش به آب تبدیل شده و یخ زده باشه .
    ولی اگر یخ نزده باشه و اون واشری را که گفنم داخلش باشه و شما اون را حذف کنید مشکلش حل میشه.
    به تعمیر کار اس ام اس زدم، بنده خدا زنگ زد. مشکل رو گفتم، گفت به احتمال زیاد فن گرد و خاک گرفته و نیاز به سرویس داره. البته صدای فن میاد ولی شعله روشن نمیشه.
    چند بار ریست کردم، علایم و درجات به حالت عادی برمیگرده و فن روشن میشه ولی بعد از چند ثانیه دوباره خطا میده.
    دودکش کاملا باز و تمیزه
    آیا دودکش رو باز کنم یا منتظر تعمیرکار باشم؟
    ممنون دوستان

4. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگر امکان داره از بیرون دودکش را نگاه کنید . به خاطر سردی هوا امکان داره که جلوش یخ زده باشه یا اینکه بخار داخلش به آب تبدیل شده و یخ زده باشه .
    ولی اگر یخ نزده باشه و اون واشری را که گفنم داخلش باشه و شما اون را حذف کنید مشکلش حل میشه.
    دست به آچار شده بودم و دوتا از پیچهای دودکش رو باز کرده بودم که سرویس کار زنگ زد. من هم اونا رو بستم سرجاش.
    ایشالا درست میشه و نتیجه رو میگم

ممنون از دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Moahammad_sdt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من می خواستم روی آبگرمکن شوفاژ بزارم یه پمپ هم بزارم که آب رو توی شوفاژ گردش بده و دوباره از توی ورودی آب سرد آبگرمکن اون رو وارد آبگرمکن کنه، اصلا این شدنیه

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

گراندفوس پمپ بسیار خوبیه.قدرت بالای هم داره.برای همینه که همسایه ها شاکی شدن.
    QUOTE=ah rad;8039580]نمیدونم قویه یا نه.چون من فقط واتش رو میفهمیدم وگالون بر دقیقه شو
    گراندفوس2560خریدم-260تومان
    [/QUOTE]
    پمپ تو مسیر برگشته.چرا واسه اونا سرد میشه؟خوب این پمپ فشارو واسه همه باید خوب کنه.مگه نه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ظاهرا مشکل از فن بود. پره هاش رو شستشو داد، لجن سیاهرنگی سرازیر شد. یکمی هم بلبرینگهاش رو روغن کاری کرد.
    منبع انبساط رو هم سرویس کرد، فعلا که کار میکنه ولی فرمودند که اگه باز خطای F 05 بده باید فن عوض بشه که حدود 190-200 تومن قیمتشه!

ممنون از دوستان

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

نه دیگه مشکل حل میشه مطمئن باشید.
    شما در کدوم شهر زدگی میکنید ؟
    ظاهرا مشکل از فن بود. پره هاش رو شستشو داد، لجن سیاهرنگی سرازیر شد. یکمی هم بلبرینگهاش رو روغن کاری کرد.
    منبع انبساط رو هم سرویس کرد، فعلا که کار میکنه ولی فرمودند که اگه باز خطای F 05 بده باید فن عوض بشه که حدود 190-200 تومن قیمتشه!

ممنون از دوستان

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

[/QUOTE] پمپ تو مسیر برگشته.چرا واسه اونا سرد میشه؟خوب این پمپ فشارو واسه همه باید خوب کنه.مگه نه؟[/QUOTE]
    پمپ شما اجازه نمیده آب در رادیاتورهای همسایه ها بچرخه و باعث میشه که آب فقط در رادیاتورهای شما سیرکوله بشه.

11. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله شدنیه. ولی کار زیاد میبره. و هزینه های بالایی هم رو دستت میزاره .شما بیاد حداقل یک مبدل صفحه ای ، پمپ سیرکولاسیون ،منبع انبساط، شیر اطمینان و ایرونت هم در اختیار داشته باشید تا بتونید این کارو انجام بدید.
    سلام
    دوستان من می خواستم روی آبگرمکن شوفاژ بزارم یه پمپ هم بزارم که آب رو توی شوفاژ گردش بده و دوباره از توی ورودی آب سرد آبگرمکن اون رو وارد آبگرمکن کنه، اصلا این شدنیه

13. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •