بهتره تو مجید اپ نکنید
سایت زیر بهتره
خیلی وقتها مجید عکسها رو نشون نمیده
tinypic.com
بهتره تو مجید اپ نکنید
سایت زیر بهتره
خیلی وقتها مجید عکسها رو نشون نمیده
tinypic.com
ولی من توصیه میکنم که از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنند چون لینک Thumbnail هم میده .![]()
با این وضیعیت دیگه توی مجید اپ نمیکنم !![]()
پس فعلا اینا رو بگیریندهنتون شیرین بشه
![]()
Doom 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی به ما Thumbnail کردن رو یاد میده تا ما هم والپیپرهایی بزاریم؟![]()
Assassins Creed:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز لطفا تذکر ندید! تذکر یه کاربر به یه کاربر باعث دعوا میشه همیشه.
arnold_ab عزیز عکسهای خارج از موضوع بازی نذارین. برای لینک دادن عکسها هم باید اول عکسها رو روی کامپیوتر خودتون ذخیره کنین و بعد اون رو توی سایتهای آپلود مثل Supload.com - tinypic.com - 10pix.com , ... آپلود کنین و بعد لینکی که اون سایتها بهتون میدن رو توی سایت بذارین. لینکهایی که شما گذاشتین از نوع Javascript هستن که فقط توی سایتی که شما عکس ها رو از اونجا میذارین کار می کنن.
ممنون
همگی یکپارچه باشد بهتره یا تو 10pix.com یا تو tinypic.com
برای سرعت بالا هم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره
راحت میتونی Thumbnail رو استفاده کنی
کسی از این جک و جونور های استاکر عکس نداره؟
NINTENDO_DS برای شما :
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)