سلام، در مورد نرم افزار math type سؤال داشتم.می خواستم بدونم وقتی که فرمولی را در این نرم افزار نوشتیم و مکان آن در ورد در انتهای خط قرار گرفته چه کار کنیم کهمتن نوشته به هم نخورد.کجا و چگونه باید بپرسم
سلام، در مورد نرم افزار math type سؤال داشتم.می خواستم بدونم وقتی که فرمولی را در این نرم افزار نوشتیم و مکان آن در ورد در انتهای خط قرار گرفته چه کار کنیم کهمتن نوشته به هم نخورد.کجا و چگونه باید بپرسم
سلام لب تاب من سونی مدلVPCEB47MG بامشخصات زیر است: windows7 professinal pack1باprocessor intel r core tm i5 cpu m400@2.67hzوram 4gbباsystem 64 bite هرجا چندجابردم نتونستن بعلت نداشتن CD درایورهای مشکل نصب بلوتوثرا حل کنند مشکل من نداشتن درایورهای بلوتوث وعدم ارتباط از این طریقه وازطریق اپدیت لب تاب هم ارورکد28 وعدم نصب درایور بلوتوپ پریفرال رو میده من مبتدی هستم ممنون میشم مشکل منو حل کنید.باتشکر اززحمات شما
سلااام سوال من در مورد فوتوشاپ و پوستر هستش لطفا راهنمایی کنید کجا مطرحش کنم
سلام
به انجمن های تخصصی P30world خوش آمدید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من الان چند وقته که بعد از روشن کردن سیستمم با این پیغام روبرو میشم. خواهش میکنم اگه بلدین کمک کنین. ممنون.![]()
سلام.من 2 line for viber نصب کردم اما فعال نیست دلیلش چی میتونه باشه؟[
سلام.من 2 line for viber نصب کردم با بلواستک اما فعال نیست دلیلش چی میتونه باشه؟[
با سلام من سوالات مربوظ به شبکه از کدوک قسمت باید بپرسم با تشکر
- - - Updated - - -
با سلام من سوالات مربوظ به شبکه از کدوک قسمت باید بپرسم با تشکر
سلام دوستان من سوالات مربوط به شبکه از کدوم قسمت باید بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)