تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 3017 اولاول ... 651151551611621631641651661671681691752152656651165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

قراره تایم اوت برداشته بشه؟اگه اره عالی میشه من سی سی کم دارم که وقتی تایم اوت میزنه افتضاح میشه.مرسی

2. 2 کاربر از aminrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

وضعیت افتضاح وتاسف بار اینترنت خوزستان در این روزها

4. 2 کاربر از aminrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خدا وکیلی برا من که خوب بوده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

قراره تایم اوت برداشته بشه؟اگه اره عالی میشه من سی سی کم دارم که وقتی تایم اوت میزنه افتضاح میشه.مرسی
    منم سی سی کم دام البته از این مجانیا که کاربر زیاد روشه، ولی خیلی خوب کانال ها رو میبینم و باز میکنه از کانال های R.dlite بگیر تا Hu.s.tler HD و الجزیره ها و MTV و پکیج اسکای. موشکلی ندارم

7. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

تایید .....

خیلی افت سرعت داره گاهی ......

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان به نظر من تست رو با سرور داخلی بزارید بهتره.

دلیلش اینه که اون پهنای باندی رو که شرکت سرویس دهنده بهتون میده بر اساس سرعت داخل کشور هست یعنی مثلا سرویس 2 مگ هنگام استفاده از سرور داخلی سرعتش 2 مگ هست و اگر قرار باشه سرعت دانلود با سرور خارجی 2 مگ باشه اونوقت باید به شما 10 مگ پهنای باند بدن و تنها زمانی سرعت با تمام سرورهای داخلی و خارجی نزدیک به همه که پهنای باند اختصاصی باشه و شرکت سرویس دهنده کاملا خصوصی و کیفیت بالایی داشته باشه وگرنه نباید چنین انتظاری داشت.من 2 مگ حجمی دارم با IDM 260 میده ولی از سیستمم گزارش که گرفتم دیدم حداکثر سرعت من موقع استفاده از سرورهای خارجی بین 256 تا 350 کیلو بیت(32 تا 40 کیلوبایت) بوده.یعنی در واقع من 256 گرفتم نه 2 مگ و اگر بخوام 2 مگ واقعی استفاده کنم باید 8 برابرش رو بگیرم یعنی 16 مگ که سرعتم موقع باز کردن سایت هایی که هاست خارجی دارند دقیقا 2 مگابیت معادل 260 تا 270 کیلوبایت باشه..

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

منم سی سی کم دام البته از این مجانیا که کاربر زیاد روشه، ولی خیلی خوب کانال ها رو میبینم و باز میکنه از کانال های R.dlite بگیر تا Hu.s.tler HD و الجزیره ها و MTV و پکیج اسکای. موشکلی ندارم
    منم میگیره خوبه ولی وقتی اینترنت ایران تایم اوت میزنه دچار قطعی 2/3 ثانیه ای میشه خود سی سی کم عالیه ولی اینترنت ایران مشکل داره

11. این کاربر از aminrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منم میگیره خوبه ولی وقتی اینترنت ایران تایم اوت میزنه دچار قطعی 2/3 ثانیه ای میشه خود سی سی کم عالیه ولی اینترنت ایران مشکل داره

مثلا من الجزیره اسپرت ها که اکثر مواقع نیگا میکنم اصل فریز نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

واقعا این سرعتا افتضاح شده من سرویس 128k نامحدود داشتم با سرعت 30 یا 35 دانلود داشتم 20 ام این ماه سرویس رو تمدید کردم دیدم سرعت شده 18 کسی از سرویس 512 محدود خبرداره که سرعتش تو روز و شبا ( رایگان) چطور هست؟

داره خودمونی میشه alitalker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

دوستان به نظر من تست رو با سرور داخلی بزارید بهتره.

دلیلش اینه که اون پهنای باندی رو که شرکت سرویس دهنده بهتون میده بر اساس سرعت داخل کشور هست یعنی مثلا سرویس 2 مگ هنگام استفاده از سرور داخلی سرعتش 2 مگ هست و اگر قرار باشه سرعت دانلود با سرور خارجی 2 مگ باشه اونوقت باید به شما 10 مگ پهنای باند بدن و تنها زمانی سرعت با تمام سرورهای داخلی و خارجی نزدیک به همه که پهنای باند اختصاصی باشه و شرکت سرویس دهنده کاملا خصوصی و کیفیت بالایی داشته باشه وگرنه نباید چنین انتظاری داشت.من 2 مگ حجمی دارم با IDM 260 میده ولی از سیستمم گزارش که گرفتم دیدم حداکثر سرعت من موقع استفاده از سرورهای خارجی بین 256 تا 350 کیلو بیت(32 تا 40 کیلوبایت) بوده.یعنی در واقع من 256 گرفتم نه 2 مگ و اگر بخوام 2 مگ واقعی استفاده کنم باید 8 برابرش رو بگیرم یعنی 16 مگ که سرعتم موقع باز کردن سایت هایی که هاست خارجی دارند دقیقا 2 مگابیت معادل 260 تا 270 کیلوبایت باشه..

موفق باشید
    شما قانون جدید ایجاد می کنید ؟ وقتی گفته شده نامحدود یعنی نامحدود و سرعت 2 مگابیت ثابت. اسمی هم از پهنای باند داخلی و خارجی آورده نشده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •