قراره تایم اوت برداشته بشه؟اگه اره عالی میشه من سی سی کم دارم که وقتی تایم اوت میزنه افتضاح میشه.مرسی
قراره تایم اوت برداشته بشه؟اگه اره عالی میشه من سی سی کم دارم که وقتی تایم اوت میزنه افتضاح میشه.مرسی
وضعیت افتضاح وتاسف بار اینترنت خوزستان در این روزها
خدا وکیلی برا من که خوب بوده.
منم سی سی کم دام البته از این مجانیا که کاربر زیاد روشه، ولی خیلی خوب کانال ها رو میبینم و باز میکنه از کانال های R.dlite بگیر تا Hu.s.tler HD و الجزیره ها و MTV و پکیج اسکای. موشکلی ندارم![]()
تایید .....
خیلی افت سرعت داره گاهی ......![]()
دوستان به نظر من تست رو با سرور داخلی بزارید بهتره.
دلیلش اینه که اون پهنای باندی رو که شرکت سرویس دهنده بهتون میده بر اساس سرعت داخل کشور هست یعنی مثلا سرویس 2 مگ هنگام استفاده از سرور داخلی سرعتش 2 مگ هست و اگر قرار باشه سرعت دانلود با سرور خارجی 2 مگ باشه اونوقت باید به شما 10 مگ پهنای باند بدن و تنها زمانی سرعت با تمام سرورهای داخلی و خارجی نزدیک به همه که پهنای باند اختصاصی باشه و شرکت سرویس دهنده کاملا خصوصی و کیفیت بالایی داشته باشه وگرنه نباید چنین انتظاری داشت.من 2 مگ حجمی دارم با IDM 260 میده ولی از سیستمم گزارش که گرفتم دیدم حداکثر سرعت من موقع استفاده از سرورهای خارجی بین 256 تا 350 کیلو بیت(32 تا 40 کیلوبایت) بوده.یعنی در واقع من 256 گرفتم نه 2 مگ و اگر بخوام 2 مگ واقعی استفاده کنم باید 8 برابرش رو بگیرم یعنی 16 مگ که سرعتم موقع باز کردن سایت هایی که هاست خارجی دارند دقیقا 2 مگابیت معادل 260 تا 270 کیلوبایت باشه..
موفق باشید
منم میگیره خوبه ولی وقتی اینترنت ایران تایم اوت میزنه دچار قطعی 2/3 ثانیه ای میشه خود سی سی کم عالیه ولی اینترنت ایران مشکل داره
مثلا من الجزیره اسپرت ها که اکثر مواقع نیگا میکنم اصل فریز نداره
واقعا این سرعتا افتضاح شده من سرویس 128k نامحدود داشتم با سرعت 30 یا 35 دانلود داشتم 20 ام این ماه سرویس رو تمدید کردم دیدم سرعت شده 18کسی از سرویس 512 محدود خبرداره که سرعتش تو روز و شبا ( رایگان) چطور هست؟
![]()
شما قانون جدید ایجاد می کنید ؟ وقتی گفته شده نامحدود یعنی نامحدود و سرعت 2 مگابیت ثابت. اسمی هم از پهنای باند داخلی و خارجی آورده نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)