تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 165 از 461 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

من ریاضیم لی لامe! نمی تونم بگم در حد صفر چون به صفر توهین می شه
    می خوام معادلات و توابع رو از مهر و ماه بخونم! ( فصل ریاضی پایه و نظریه معادلات و معادله درجه 2 و تابع و انواع تابع )
    رسیدم به نظریه معادلات ولی تقریبا هیچ سوالی رو مستقیما نمی تونم حل کنم! مثلا نصف سوال رو درست حل می کنم بعد اشتباه می شه یا نصبش رو حل کردم یه مقدار نگاه می کنم به جواب بعد حل می کنم! درسنامه ها رو خونم! نسیت به قبل اوضاعم بهتره چون درک می کنم که چطور حل کردe! پشتیبان بهم گفت که رو سوالات وقت بذار! بعد مقداری از جواب رو نگاه کن و خودت ادامه سوال رو حل کن! همین کار رو می کنم داره جواب می ده حالا انگیزم بهتر شده! ولی برای حل 10 تست + درسنامه اش بیشتر از 2 ساعت طول می کشه! نمی تونم که تو ازمون نیم ساعت واسه یه تست بذارم! می خوام با پایان هر فصل دوباره تست ها رو حل کنم بعد هم تست های خیلی سبز! آیا این کار تو ریاضی تاثیر هست یا باید راه دیگه پیدا کنم؟
    راستی چون هیچی از ریاضی نمی دونم کتاب درسی رو نمی خونم با با مهروماه جلو می رم! که تمرین های کتاب رو داره!
    یک سوال از کسانی که ریاضی مهروماه می خونند کتاب درسی رو بخونم یا مهروماه همه چیز رو پوشش داده؟
    به نظر می رسه یاد گرفت یک مبحث ریاضی تدریجی هست و یک دفعه نمی شه کل فصل رو یاد گرفت درسته؟ به همین خاطر می خوام بعد از حل کردن کل تستهای فصل دوباره حلشون کنمو بعد ازش خیلی سبز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ما سال پیش قبل ثبت نام کنکور باید میرفتیم تو یه سایتی سوابق تحصیلیمونو تایید میکردیم و یه کد بهمون میداد.درسته؟
    خب ما که سال قبل تایید کردیم امسال هم باید این کارو بکنیم؟از کی شروع میشه؟

3. این کاربر از eshghe abi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javidflasher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بندر عبــــــــــــــاس

پيش فرض

آزمون زبان گزینه 2کمی سخت بود
    تا clozeخوندم و زدم شدم 24%:(

داره خودمونی میشه hosein29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من ریاضیم لی لامe! نمی تونم بگم در حد صفر چون به صفر توهین می شه
    می خوام معادلات و توابع رو از مهر و ماه بخونم! ( فصل ریاضی پایه و نظریه معادلات و معادله درجه 2 و تابع و انواع تابع )
    رسیدم به نظریه معادلات ولی تقریبا هیچ سوالی رو مستقیما نمی تونم حل کنم! مثلا نصف سوال رو درست حل می کنم بعد اشتباه می شه یا نصبش رو حل کردم یه مقدار نگاه می کنم به جواب بعد حل می کنم! درسنامه ها رو خونم! نسیت به قبل اوضاعم بهتره چون درک می کنم که چطور حل کردe! پشتیبان بهم گفت که رو سوالات وقت بذار! بعد مقداری از جواب رو نگاه کن و خودت ادامه سوال رو حل کن! همین کار رو می کنم داره جواب می ده حالا انگیزم بهتر شده! ولی برای حل 10 تست + درسنامه اش بیشتر از 2 ساعت طول می کشه! نمی تونم که تو ازمون نیم ساعت واسه یه تست بذارم! می خوام با پایان هر فصل دوباره تست ها رو حل کنم بعد هم تست های خیلی سبز! آیا این کار تو ریاضی تاثیر هست یا باید راه دیگه پیدا کنم؟
    راستی چون هیچی از ریاضی نمی دونم کتاب درسی رو نمی خونم با با مهروماه جلو می رم! که تمرین های کتاب رو داره!
    یک سوال از کسانی که ریاضی مهروماه می خونند کتاب درسی رو بخونم یا مهروماه همه چیز رو پوشش داده؟
    به نظر می رسه یاد گرفت یک مبحث ریاضی تدریجی هست و یک دفعه نمی شه کل فصل رو یاد گرفت درسته؟ به همین خاطر می خوام بعد از حل کردن کل تستهای فصل دوباره حلشون کنمو بعد ازش خیلی سبز
    من مهر و ماه زیستو دارم به نظرم خیلی خوبه ریاضیشو نمیدونم راجه به ریاضی هم من اول کتابو در یک مبحث مسن معادلات می خونم بعد میرم سراغه درسنامه هایه مربوط به همون مطلب تو کتابایه کمک درسی وقتی فک کردم واقعا مبحثه مربوطرو یاد گرفتم بعد تست می زنم و اون نکته هایی هم که فک می کنم تو اون تستا مهمه تو یه کلاسور یادداشت می کنم نکته هاییه تو تستایه ریاضیه کانونم یادداشت میکنم تو همون دفتر این کار باعث میشه دفه ی بعد که بخوای اون مبحثو بخونی با خوندنه اون کلاسور خیلی چیزا یادت بیاد وبا تکراره مکرر ملکه ی ذهنت بشه اینجوری خیلی بهتر نتیجه میده البته اینو از رتبه ی 1 شهرمونم پرسیدم انم همینو میگفت ولی فارغ التحصیل نبود اول یه مبحثو درک کن بعد تست بزن این مطلب راجه به درسایی مسه فیزیک و شیمیوزیست هم صادقه من با همین شیوه تونستم زیستو 90 بزنم ارچین جونم زیاد به خودت راجه به ریاضی سخت نگیر حوصله و پشتکار می خواد یه مطلب دیگه راجه به ریاضی بعد از اینکه یه مبحثو درک کردی باید تست زیاد بزنی کم کم سرعتتم تو حل سوالا افزایش پیدا می کنه موفق باشی
    Last edited by hosein29; 15-11-2011 at 20:10.

6. این کاربر از hosein29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pink oak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    in sky

پيش فرض

ما سال پیش قبل ثبت نام کنکور باید میرفتیم تو یه سایتی سوابق تحصیلیمونو تایید میکردیم و یه کد بهمون میداد.درسته؟
    خب ما که سال قبل تایید کردیم امسال هم باید این کارو بکنیم؟از کی شروع میشه؟
    احتمالا از شما شماره داوطلبی و شماره پرونده سال قبل و میخوان ولی کد سوابق و دوباره باید بگیرین البته همش احتماله.شروع ثبت نام 16 اذر روز دانشجو بوده که هرسال.

8. این کاربر از pink oak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آزمون زبان گزینه 2کمی سخت بود
    تا clozeخوندم و زدم شدم 24%:(
    سلام به شما دوست عزیز

من بعنوان یک کاربر فعال انجمن زبان میگم .. زبان گزینه 2 زیاد معتبر نیست با اینکه خودم همیشه بالا 85 میزدم ولی بازم میگم که نه زیاد شد به خودتون مغرور بشید نه وقتی کم شد دلسرد

کلا زیاد به زبان گزینه 2 نگاه نکنین .. زبان چیزی نداره با تمرین تست های کنکور میتونین به تسلط کافی برسید

مهمتر از خوندن چطور خوندن و دید مناسب به سوالات کنکور داشتنه

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سوالای کانون نصف گاجم سختی نداره ....نمیدونم چرا انقد گاج سخت میگیره
    سلام دوست عزیز

سال پیش که کنکور میدادم موسسه گاج از ما خواست که مجانی آزمون های پایانی رو بدیم
    خودم گزینه 2 و آزمون های آخر سنجش رو رفتم و سوالای قلم چی رو هم میدیدم ... به شما بگم به نظر خودم از همه موسسات بیشتر سوالات آزمونهای گاج بود که با کنکور برابری میکرد ..
    مثلا گاچ تنها موسسه ای بود که کمانک برای نمیدونم تاریخ ادبیات و لغات زیاد میداد ! که اینطورم شد در کنکور

اگر سخت به نظرتون میاد .. کنکور هم سخت خواهد بود براتون .. ولی قبول دارم یکم سوالای مثلا ریاضیش خیلی سخت میشه .. ولی اگه خوب بخونید این سوالات رو مطمئن باشید ضرر نمیکنید.
    من برای ریاضی خصوصا دیفرانسیل چی بخونم که در حد خوب باشم برای کنکور!؟
    من دوستانی داشتم منطقه 3 که رتبه های 2 . 68.73.94. 125 رو آوردن .. اونها همشون کتاب های نشر الگو رو میخوندن با توجه به مفهومی شدن سوالات کنکور من این کتاب رو توصیه میکنم و

کنکور 90 هم یک دوستی داشتم رتبه 5 رو آورد ایشون هم این کتابا رو برای ریاضی مطالعه میکردند

پ.ن : اون دوستم با مطالعه نشر الگو 87 درصد ریاضی زده بود
    Last edited by M O B I N; 16-11-2011 at 01:06.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به شما دوست عزیز

من بعنوان یک کاربر فعال انجمن زبان میگم .. زبان گزینه 2 زیاد معتبر نیست با اینکه خودم همیشه بالا 85 میزدم ولی بازم میگم که نه زیاد شد به خودتون مغرور بشید نه وقتی کم شد دلسرد

کلا زیاد به زبان گزینه 2 نگاه نکنین .. زبان چیزی نداره با تمرین تست های کنکور میتونین به تسلط کافی برسید

مهمتر از خوندن چطور خوندن و دید مناسب به سوالات کنکور داشتنه

موفق باشید
    من هم به عنوان کسی که زبان رو 90 و درک مطلب رو بالای 95 میزنه میگم درک مطلب ها و کلوز تست های گزینه از کنکور سخت تر هستن و اگه بتونین از پسش بربیاین و در طول سال تحصیلی هم سعی کنین گنجینه لغت هاتون رو تقویت کنین توی کنکور حتما درس زبان رو خوب میزنین

12. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان گرامی سلام
    در مورد درس فیزیك برای كنكور علوم تجربی چه كتاب هایی رو پیشنهاد میدین ؟
    لطفا راهنمایی بفرمایین

داره خودمونی میشه hosein_000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز

سال پیش که کنکور میدادم موسسه گاج از ما خواست که مجانی آزمون های پایانی رو بدیم
    خودم گزینه 2 و آزمون های آخر سنجش رو رفتم و سوالای قلم چی رو هم میدیدم ... به شما بگم به نظر خودم از همه موسسات بیشتر سوالات آزمونهای گاج بود که با کنکور برابری میکرد ..
    مثلا گاچ تنها موسسه ای بود که کمانک برای نمیدونم تاریخ ادبیات و لغات زیاد میداد ! که اینطورم شد در کنکور

اگر سخت به نظرتون میاد .. کنکور هم سخت خواهد بود براتون .. ولی قبول دارم یکم سوالای مثلا ریاضیش خیلی سخت میشه .. ولی اگه خوب بخونید این سوالات رو مطمئن باشید ضرر نمیکنید.
    اره دقیقا موافقم.....ولی خب خدایی ریاضیشو بد سخت میده خیلی باید تمرین کرده باشی......کیفیت سوالای عمومیشم خوبه یعنی عالیه(متوسط رو به بالا)
    تو ادبیاتشم اره الان اگه بخوای لغات و تاریخ ادبیان بزنی باید فول فول باشی مث کنکور 90

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •