اگه بخوای هرجای ایرانو بزن،این که سوال نداره.
اگه بخوای هرجای ایرانو بزن،این که سوال نداره.
سایت سنجش گفته جمعه 2 بعد از ظهر
اما میگن امشب 12 به بعد میاد
امنيتي ؟ اوف اوفاطلاعات جامعي ندارم از اين رشته فقط ميدونم كه بايد اعتقادكامل به نظام مقدس جمهوري اسلامي و پايبند به اون باشين همچنين بيشتر كاراش بيشتر امنيتيه تامديريتي و علمي. بازار كارشم اصلا خبر ندارم ...ولي نبايد زياد تعريفي داشته باشه.
جاسوس بازي !
تو دفترچه كه زده بود استخدام وزارت اطلاعات ميشن بعد از گرفتن مدرك !
بازم ممنون
خيلي لطف كردي
فکر میکنم فقط میتونن استان محل اقامت رو بزنن ! .. ( پیام نور این طوری هست ، نه ؟! )
بچه ها ميدونين كه دارن دانشگاه هاي سراسري رو تفكيك جنسيتي ميكنن و من فكر ميكردم فقط كلاسهارو جدا ميكنن الان متوجه شدم كتابخونه و مكان سايت دانشگاه و هرچي كه فكرشم نميكنين رو دارن جدا ميكنن .خداوكيلي چقدر خرج اين كاراي بيهوده ميشه خدايي چقدر اينكار موثره و اولويت داره تو اين كشور ؟فكر نميكنن با اين طرح حتي ممكنه جوونا عكس العمل برعكس نشون بدن؟
همين خرجاي الكي رو مياوردن دانشگاه رديف تو شهرستانهاي دورافتاده ميزدن كه اون بدبختي كه تو كوره دهات زندگي ميكرده پا نشه بياد تهرون هزارتا مشكل اجتماعي اخلاقي شخصيتي پيدا كنه بابا يكي اينارو به اين مسولين بگه توروخدا.خداوكيلي من دانشجو ديدم با شلواركردي ميرفت دانشگاه شاهد واسه ثبت نام ميگفت دفتركتابامو كي ميدين اصلا من مونده بودم
بچه ها اينو يكي به من بگه راحتم كنه
كه براي قبولي در رشته مث دارو سازي و تغذيه و بهداشت كه مربوط به دانشكده پزشكي ميشه
چه رتبه اي بايد بياريم ؟!
زير 10 هزار خوبه ؟!
جمعه 12 شب یعنی 1 دقیقه بعدش میشه شنبه
اما امکان فردا بعد ظهر هم هست
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
فکر کنم اگه انتخاب رشته کنه یک سال حق کنکور دادن نداره![]()
نه هرجایی رو میتونین بزنین فقط ظرفیت شهرهای دیگه 70 به 30 به نفع بومی هاست.
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
همون 1 سال درسته،ببخشید اشتباه لپی بود.
![]()
Last edited by felainy; 04-08-2011 at 21:41.
منظورت تریبت معلم تهران و اذربایجانه دیگه؟؟؟؟؟؟؟
اگه منظورت ایناس ..که باید بگم تا اونجا که میدونم هیچ ربطی به اموزش و پرورش نداره...فقط اسم دانشگاش تربیت معلمه..بازم بپرس از دبیراتودوستات...
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
کی همچین حرفی زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردمو گمره نکن...
اگه روزانه قبول بشیونری یسال محرومی
نه عزیزم اینطور نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)