حتما برو مخابرات، بدیش اینه فقط سرعت آپلودش برای 256 و 512 فرقی نمی کنه و 128 هست .
مخابرات ارزون نمی ده !!! بقیه گرون می دن .
حتما برو مخابرات، بدیش اینه فقط سرعت آپلودش برای 256 و 512 فرقی نمی کنه و 128 هست .
مخابرات ارزون نمی ده !!! بقیه گرون می دن .
نه والا خارج کجا بود ، اگه رفته بودم که دیگه برنمی گشتمراستش تو چند صفحه قبل دوستی گفت از طریق اینترنت ثبت نام کرده و بعد از چند روز وصل کردن براش برای همین من هم از تو نت درخواست دادم ولی اینطوری که شما می گید باید یه روز مرخصی بگیرم برم مخابرات کاراش رو انجام بدم
دوست عزیز نیازی به یه روز مرخصی نیست.کل کارش نهایت یک ربع وقت بگره.صاحب خط و اخرین فیش پرداختی و مدرک برای بالاتر از 128 لازمه.البته کپی مدرک یا کارت دانشجویی هم لازمه که لای پرونده میذارن.و البته مدرک شناسایی صاحب خط.بعدش یه فرم هست که میدن صاحب خط فقط امضاش کنه.بعدش هم یوزر و پسورد بهتون میدن و میگن چند روز دیگه وصل میشه و باهاتون تماس میگیرن.البته مال من الان 4 روز کاریش تموم شده و هنوز تماس نگرفتن که وصل بشه![]()
اِ ! من خیال می کردم فقط برا من اینطوریه ! میخواستم زنگ بزنم شاکی بشم.![]()
سرعت 512 مخابرات حدود 55 کیلویابته نه 64 کیلوبایت اما اگر می تونی بگیری قطعا بهتره فقط قیمتش فکر کنم 20500 تومنه
سلام به همه
منم بالاخره 512 مخابرات گرفتم ...!!
سرعت دانلودم بین 50 تا 60 هستش...نوسان داره...خوبه؟
قبل از مخابرات... عصر تلکام512 داشتم که سرعت دانلودش تا 300 میرفت(بین 200 تا 300)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حیف که حجمی بود
شما کدوم مرکز هستین؟
آمار دی سی اش چه طوره؟
فكركنم اين دوستمون اولين نفري هست كه اومده مي گه 512 گرفته
ممنون مي شيم بگي با چه مدركي گرفتي
اولین نفری که 512 گرفته اید شما هستید
دوست عزیز توضیحات کامل بفرما که دوستان دیگر منتظر هستند راه گرفتن 512 را بدانند.
فقط نگو که برای مغازه یا شرکت گرفتید.
اگه برای خونه گرفتی توضیح کامل تر بدهید![]()
اینم تست 512 امید بمب که من به جاش می زارم
دیدی گفتم 55 کیلو بایت دانلودته
اما آپلود واقعا افتضاحه فکر کندم باز مخابرات گند زد و یک چهارم دریافت خطت رو بست به نظرم اگر به آپلود بالاتر نیاز داری که باید داشته باشی با 1899 تماس بگیر تا پروفایلت رو عوض کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)