باز هم زخمی بر زخم ها ی اس اسی ها اضافه شد....86 رده.....
باز هم زخمی بر زخم ها ی اس اسی ها اضافه شد....86 رده.....
شما راحت باش ذوقتو بکن : دی
اگه این زخمه پس باخت 5 بر یک یعنی ریز ریز شدن دیگه : دی
میشه واسه اونایی که نمی دونن بگید این تیمی که 86 رده از استقلال بالاتره چند تا جام برده؟!؟!؟!!؟؟!؟!؟!؟
با سلام,با توجه به اینکه در تاپیک ویژه بایرن مونیخ اخبار سایر تیم های بوندسلیگایی هم فراوان قرار داده میشه این تاپیک رو ایجاد کردم تا اخبار سایر تیم های آلمانی و بوندسلیگایی به جز بایرن در این تاپیک قرار بگیره.
از franch و سایر دوستان هم تقاضا دارم اخبار این تیم ها رو در این تاپیک بگذارند و تاپیک بایرن مونیخ فقط مخصوص اخبار این تیم باشه.
با تشکر
Last edited by ارمغان جنون; 09-05-2009 at 16:26.
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: ماه هاست كه از فوتبال به خاطر مصدوميت دور هستم، اما اين دليل نمي شود كه به كناره گيري فكر كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري ورزش آلمان، برند اشنايدر اظهار داشت: در يكي، دو سال گذشته پيوسته مصدوم بوده و از فوتبال دور شده ام. در كنار اين، رسانهها مرتب خبر از كناره گيري من مي دادند. در حالي كه من حتي براي يك بار هم به وداع از اين رشته فكر نكرده ام.
بازيكن تيم بايرلوركوزن افزود: مشخص است كه 35 سال دارم. در سني هستم كه اكثر بازيكنان در تكاپو و تدارك وداع هستند اما با وجود مصدوميت، مي بينم بدنم براي ادامه فوتبال جواب مي دهد. پس چرا به فكر خداحافظي باشم.
اشنايدر نزديك به 13 ماه قبل از ناحيه گردن صدمه ديد و ديگر نتوانست در ميدان حضور يابد. منابع نزديك به باشگاه بايرلوزكوزن خبر از رفع كامل مصدوميت اين بازيكن داده اند.
کار خوبیه ولی خب قبلا همین اخبارو و حتی اخبار تیم ملی آلمان رو هم توی تاپیک بایرن میزاشتیم چون اصولا طرفدارای بایرن،توی مصافای بین المللی طرفدار کل تیمای آلمانی هستن
درسته اونجا اختصاصی بایرن هستش ولی خب مخاطب بیشتری میتونه داشته باشه نسبت به یه تاپیک جدا
به نظر منم تاپیک جالبیه
ولی به اول اسم تاپیک یه اخبار اضافه کنین
که میشه اخبار بوندسلیگا منهای بایرن
با عرض سلام به همه دوستان میخواستم بدونم بهترین بازیکنان جهان که از سوی fifa از اولین دوره تا الان انتخاب شدند کدام بازیکنان هستند ؟ با تشکر
سلام.
لینک زیر رو چک کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیدان و رونالدوی برزیلی با سه بار و رونالدینیو با دو بار, رتبه های اول تا سوم رو دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)