تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 280 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

باقري: دنیزلی مربی ای نیست که در دربی ببازد

کانون هواداران پرسپولیس : آقاي کي‌روش فقط خواست که با هم جلسه داشته باشيم. فکر مي‌کنم بهتر است سوالتان را از ايشان بپرسيد. حالا حتما قرار نيست همکاري کنيم و ممکن است يک جلسه دوستانه باشد.

کريم باقري سرپرست تيم ملي نشد،این در حالی است که در ماه های اخیر خبرهای مختلفی در مورد حضور او در تیم ملی به وجود آمد.کارلوس کي‌روش هم پيش از اين‌ها گفته بود سرپرست نمي‌خواهد و این در نوع خودش موضوع مبهمی است که چرا بارها اسم کریم باقری به میان آمد.باقري مدتی است که فعلا زياد به فوتبال نزديک نمي‌شود و به کارهاي شخصی و تجاري اش مي‌پردازد.بعد از مدت ها اما حرف زدن با این چهره دوست داشتنی در نوع خودش جالب به نظر می رسد.جدیدترین حرف های آقا کریم را می خوانید.

اين شايعه بود که قرار است با تيم ملي همکاري کنيد ولی مثل اینکه منتفی شد؟
    من هيچ‌وقت نگفتم که با تيم ملي همکاري خواهم کرد. از من پرسيدند که آيا با کي‌روش جلسه داشته‌اي، من هم گفتم قرار است جلسه‌اي داشته باشيم و با هم حرف بزنيم.

آقاي کي‌روش زياد با پيشکسوتان ايراني ارتباط ندارد ولي اين که با شما ارتباط دارد، جالب است.چرا؟
    ديگر اين سوال را من نمي‌توانم جواب بدهم، بهتر است از خود آقاي کي‌روش بپرسيد. ولي ما قبل از بازي ايران و بحرين با هم حرف زديم که خودش مرا براي حضور در اين مسابقه دعوت کرد. بعد از آن هم قرار شد که با هم حرف بزنيم ولي تا الان فرصتي ايجاد نشده است.

ممکن است شما را هم در تيم ملي ببينيم؟
    حتما که نبايد اين اتفاق بيفتد. آقاي کي‌روش فقط خواست که با هم جلسه داشته باشيم. فکر مي‌کنم بهتر است سوالتان را از ايشان بپرسيد. حالا حتما قرار نيست همکاري کنيم و ممکن است يک جلسه دوستانه باشد.

در هفته‌هاي اخير شايعه درباره شما زياد بود. يک روز گفتند تيم ملي، يک روز پرسپوليس، يک روز تراکتورسازي...
    همان‌طور که خودتان گفتيد اين‌ها شايعه است. من با کسي نه مذاکره‌اي کرده‌ام و نه صحبتي داشته‌ام. هيچ برنامه‌اي براي بازگشت به فوتبال ندارم.

درباره پرسپوليس هم سوال داريم. بعد از حضور دنيزلي وضعيت تيم را چطور مي‌بينيد؟
    او مربي بزرگي است ولي دنيزلي نياز به زمان دارد. نبايد فراموش کنيم در چه شرايطي پرسپوليس را تحويل گرفت. ولي مهم‌تر از هر چيزي حضور اين مربي بود. فشار زيادي از روي تيم برداشته شد و الان بازيکنان راحت‌تر بازي مي‌کنند. تيم فقط زمان مي‌خواهد تا بتواند گذشته را به‌طور کامل فراموش کند. رفته‌رفته شرايط پرسپوليس بهتر خواهد شد.

دربي هم نزدیک است. فکر نمي‌کنيد اين داربي براي پرسپوليس با بقيه متفاوت است؟
    من فکر مي‌کنم اين سوال را پرسيديد چون آقاي دنيزلي اولين دربي را تجربه خواهد کرد. طبيعتا نتيجه دربي مي‌تواند از همه نظر تاثيرگذار باشد؛ هم فني و هم روحي. ولي فراموش نکنيم پرسپوليس قبل از دربي هم مسابقه دارد و بايد به همه مسابقه‌ها نگاه ويژه‌اي داشته باشد. اما همان‌طور که گفتيد اين دربي براي پرسپوليس و دنيزلي اهميت زيادي دارد. او قطعا نقشه‌هاي زيادي براي آن مسابقه خواهد داشت و من بعيد مي‌دانم به اين راحتي امتياز بدهد.او مربی ای نیست که در چنین بازی هایی ببازد.
    Last edited by alone one; 22-01-2012 at 23:36.

2. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

لوگوی باشگاه پرسپولیس عوض شد!

با تصمیم رویانیان لوگوی باشگاه عوض شد + تاریخچه مصور تغییرات لوگوی پرسپولیس
    مرجع خبری پرسپولیس : باشگاه پرسپولیس لوگوی خود را عوض کرده و به شکل یک سپر جنگی در آورده است!

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس ، محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اعلام تغییر لوگوی این باشگاه از لوگوی جدید رونمایی کرد که نسبت به لوگوی قبلی تغییراتی داشته است.

در لوگوی جدید که در دو مدل فارسی و انگلیسی آماده شده ، دایره همیشگی اطراف دوشیر و جام حذف شده و علامتی شبیه سپرهای جنگی جای آن را گرفته است. این شکل هندسی چهارشاخه که دور لوگو طراحی شده به کلی شمایل شیر دوسر و جام در میان را تحت الشعاع قرار داده است و شباهت بسیاری به لوگوی صنعت نفت آبادان پیدا کرده است.

از دیگر تغییرات لوگوی جدید اضافه شدن انعکاس نور به نوک جام ، نوشتن کلمه «پرسپولیس» با شمایلی متقارت به رنگ مشکلی و و درج نام «FC PERSPOLIS» و عبارت «Since 1967» در پایین لوگو می باشد. در لوگوی جدید همچنان نام داخل پرانتز (پیروزی) خودنمایی می کند و البته به شکل بسیار کوچکتری گنجانده شده است.

در طراحی سایت جدید باشگاه از این لوگو استفاده شده و قرار است به زودی رسماً جایگزین لوگوی فعلی شود.

اما لوگوی باشگاه پرسپولیس در طول سالیان فعالیت دستخوش تغییرات زیادی شده است که در ادامه به این تاریخچه اشاره می کنیم.

تاریخچه لوگوی باشگاه پرسپولیس
    اگر لوگوي تيم‌هاي باشگاهي در فوتبال اروپا نمادي از تاريخ و هويت آنها محسوب مي‌شود و آرام آرام قداستي شكست‌ناپذير به خود مي‌گيرد در ايران خبري از تاريخ‌سازي و حفظ هويت باشگاه نيست. اگر در انگلستان پيراهن باشگاهي مثل منچستريونايتد به وسيله طرحي برگرفته از تاريخچه 100 ساله پيراهن‌هاي اين باشگاه طراحي مي‌شود در ايران ظاهرا تيم‌هاي پرقدرت اين توانايي را دارند كه چند هفته در ميان و به هر مناسبتي لباس دلخواه‌شان را بپوشند و در بدترين حالت جريمه آن را پرداخت كنند!

با در نظر گرفتن چنين شرايطي احتمال تغييرات لوگوهاي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس به عنوان دو نماد اصلي فوتبال باشگاهي در ايران هيچ‌گونه تعجبي را برنمي‌انگيزد.

لوگوهايي كه مانند پيراهن‌هايشان تحت‌الشعاع اتفاق‌هاي مختلف، تغيير چهره دادند و در نهايت تبديل به آنچه شدند كه امروز مي‌بينيد.

لوگوي پرسپوليس در گذر زمان ؛ از زرتشت تا سرستون‌هاي پاسارگاد

زرتشت(فروهر)، لوزي، پيروزي(پرسپوليس). اين سه لوگوهايي است كه در تاريخ چهل ساله باشگاه پرسپوليس به عنوان نمادهاي اين باشگاه مردمي انتخاب شده است. سال 51 بازيكنان كوچ كرده شاهين حيات مجدد باشگاهي را رقم زدند كه حالا ميليون‌ها هوادار دارد. تولد پرسپوليس باعث شد مديران اين باشگاه به دنبال طراحي لوگويي به عنوان نماد تيم خود باشند. در آخر لوگويي طراحي شد كه آرم زرتشت را به همراه داشت. اين لوگو نزديك به سه سال مورد استفاده قرار گرفت اما مدير بعدي انتخاب ديگري كرد...

پرسپوليس آمد(1)
    مرحوم علي عبده، مديرعامل پرسپوليس قبل از انقلاب لوگويي جديد را به عنوان آرم اين باشگاه انتخاب كرد. لوگويي كه برگرفته از نام ثبتي اين باشگاه بود. امير عابديني در اين باره به پرسپولیس نیوز مي‌گويد:«باشگاه با نام شركت پاسارگاد به ثبت رسيده بود. به همين دليل مديران سابق طرحي از تخت جمشيد انتخاب كردند. آرمي از سرستون‌هاي پرسپوليس كه در اين مكان وجود دارد. اين لوگو تا قبل از پيروزي انقلاب مورد استفاده قرار گرفت.»

جعفر كاشاني، پيشكسوت سرخ‌ها نيز مي‌گويد:«با تصميم عبده اين طرح مورد استفاده قرار گرفت و تمام زندگي و عشق ما افتخارآفريني براي اين لوگو و پرسپوليس بود.»

لوزي بر سينه سرخ‌ها
    بعد از انقلاب اين باشگاه حيات جديدي را آغاز كرد. نام پرسپوليس به پيروزي تغيير كرد. به همين دليل از لوگوي سال‌هاي قبل ديگر استفاده نشد. مديران وقت آنچنان علاقه‌اي به طراحي لوگوي جديد نداشتند و از يك لوزي ساده به عنوان آرم جديد استفاده كردند، لوگويي كه به هيچ عنوان در حد تيم بزرگي مثل پرسپوليس نبود. عکسی از این لوگو نداریم!

حلقه‌اي از گل
    بعد از مدت زماني كوتاه مديران پرسپوليس لوگويي جديد را طراحي كردند كه نام اين باشگاه كه به پيروزي تغيير يافته بود را مورد استفاده قرار دادند. حلقه‌اي از گل كه ميان آن نوشته شده بود پيروزي. اين لوگو تا سال 69 آرم اين باشگاه بود.

دوران بی نشان!
    مدتی هم پرسپولیس بدون هیچ لوگویی روی پیراهن خود(به جز برند لباس) پای به مسابقات داخلی می گذاشت. مشخص نیست شرکت(باشگاه) پرسپولیس کلا لوگوی خود را حذف کرده بود یا اینکه برای تیم فوتبال از لوگو استفاده نمی کرد.

پرسپوليس آمد(2)
    با تلاش عباس انصاري‌فرد سرانجام نام شركت پرسپوليس ثبت شد. با اين اتفاق اين تيم نام سابق خود را دوباره انتخاب کرد و پیروزی و آزادی به حاشیه رفتند. به همين دليل لوگويي كه قبل از انقلاب آرم اين باشگاه بود براي دومين مرتبه انتخاب شد. انصاري‌فرد با اين كار قصد داشت باشگاه را به گذشته خود و اعتبارش بازگرداند و درآمدزایی کند.

اين لوگو كماكان به شکل های گوناگون مورد استفاده سرخ‌هاست و تغییر اساسی در اصل آن ایجاد نشده است. شیردوسر و جام در میان سال هاست روی پیراهن سرخ ها حک شده و دلربایی اش محبوب هواداران پرسپولیس نیز می باشد.

اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 لوگو شکلی کاملا سنتی داشت و در میان دو شیر و زیر جام سکویی قرار داشت که روی آن 5 حلقه تودرتو شبیه نماد المپیک درج شده بود. بالای آن نیز با دستخط تحریری عبارت «باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی(پرسپولیس)» نوشته شده بود.

پس از مدتی سکوی میانی حذف شد ، شیرهای نشسته کمی خم شده و به جام میان تکیه داده شدند. تا اواخر دهه هفتاد لوگو به همین ترتیب باقی ماند که با آغاز دهه هشتاد سکوی میانی مجددا بازگشت و این بار با 3 حلقه در لوگوی پرسپولیس جا گرفتند ؛ شیرهای خمیده نیز دوباره نشسته شدند.

مدتی نیز پرسپولیس در کش مکش های خصوصی سازی و دعوای ثبت شرکت قرار گرفت که دو لوگو با عناوین باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی(پرسپولیس) و «موسسه فرهنگی ورزشی پرسپولیس» شکل گرفت.

از آن زمان تا کنون(دهه 80-90) لوگوی پرسپولیس تغییر خاصی نکرده و تنها بنا به مقتضیات زمان و پوشیدن پیراهن های تیره و روشن ، دایره های سفید و قرمز اطراف آن را در بر گرفته است.

اکنون رویانیان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس تصمیم به ایجاد تغییرات در لوگوی باشگاه گرفته. دایره همیشگی حذف شده ، شکل هندسی شبیه سپرهای جنگی قدیمی جای آن را گرفته و شیر دوسر و جام در بین انبوهی از کلمات و اشکال به زحمت روی پیراهن پرسپولیس قابل دیدن خواهد بود. نظر شما چیست؟ تغییر لوگوی پرسپولیس را می پسندید؟

4. 7 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

رویانیان : هدف ما قرار گرفتن بین سه تیم اول لیگ است
    مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت : حداقل خواسته ام از کادرفنی پرسپوليس حضور در جمع سه تيم بالانشين ليگ برتر و صعود از گروه خود در ليگ قهرمانان آسيا است.
    محمد رویانیان اظهار داشت: «ما با هدف ایجاد تحول در پرسپولیس پذیرفتیم. ظرفیت ها و پتانسیل های بالایی در استقلال و پرسپولیس است که به نظر می رسد کمتر در دنیا باشد. اینگونه علاقمندی و هواداری در دنیا نیست. وقتی پیشنهاد شد من فکر کردم می توانم به پرسپولیس کمک کنم. باشگاهی که می تواند در سطح آسیا موفق باشد و در دنیا هم شناخته شود. اهدافی که تعیین کردم توسعه باشگاه پرسپولیس بود. برای حرفه ای شدن باشگاه باید اقداماتی انجام داد. به ویژه با توجه به موارد بالادستی در فیفا. وقتی آمدم یک تیم را تحویل گرفتم و نه باشگاه. آن هم یک تیم مجروح را.»

وی درباره بحث خصوصی سازی در پرسپولیس گفت: «از همان روز نخست که آمدم بیشترین فکرم به این موضوع بر می گشت که وقتی می روم هواداران به من نمره قبولی بدهند. بهترین کار این بود که یک باشگاه حرفه ای بسازیم. شاخص های فیفا را استخراج کردیم. وضعیت خودمان را سنجیدیم. سعی کردیم نقاط ضعف را برطرف کنیم. حدود این 100 روز تیم هایی که گذاشته ایم شبانه روز کار کردند. درباره بحث خصوصی سازی هم می گویم که اوایل سال 91، 55 درصد باشگاه پرسپولیس خصوصی می شود و 45 درصد هم دولتی می ماند. در این شرایط باشگاه مشکلات مالی خود را رفع می کند. سعی می کنیم باشگاه خودگردانی شویم.»

رویایانیان ادامه داد: «در این 100 روز شب و روز کار کردیم اما نگفتیم و اطلاع رسانی نکردیم. مثلا خصوصی شدن. اقتصادی شدن. از این ور آمدیم گفتیم که لیدر نمی خواهیم اما سایت کانون هواداران را طراحی کردیم که از باشگاه های بزرگ الگوبرداری می شد. از جدیدترین روش های علمی نرم افزاری استفاده کردیم. هفته آینده از پورتال بزرگ پرسپولیس رونمایی می کنیم. سایت بزرگی که برنامه های خدماتی هم دارد و برای مثال هواداری که می خواهد خودرویش را بیمه کند، از طریق این سایت اقدام کند.»

وی درباره بحث لیدرهای پرسپولیس اظهار داشت: «ما به همه هوادارانمان نیاز دارم در دو روز اولی که فراخوان برای هواداران دادیم 480000 نفر برای کارت هواداری پرسپولیس درخواست دادند. منچسترسیتی 22000 نفر تماشاگر دارد. ما اگر بارسلونا را در نظر بگریم، هوادار رسمی که اعلام کرده است 6 میلیون نفر است. پس از این مرحله صدور کارت را داریم. کسی که کارت ما را می گیرد، سه ستاره است و دو ستاره و یک ستاره. همین کارت اگر کسی خواست ماشینش را بیمه کند با این کارت 15 درصد تخفیف دارد. وقتی این پورتال را راه بیاندازیم، هفته به هفته یکی از فروشگاه هایش باز می شود. از تمبر، لباس پرسپولیس، بیمه و بیمارستان ها، آژانس های هواپیمایی و همه این ها را شامل می شود. ایرانی های خارج از کشور هم می توانند استفاده کنند. ایرانی که در میلان است می تواند به حساب ما از خدمات هواداری باشگاه میلان استفاده کند.»

رویانیان درباره ورزشگاه اختصاصی برای پرسپولیس توضیح داد: «در کوتاه مدت یک استادیوم می گیریم. سه تا انتخاب داریم. دو تای آنها در تهران است. دیروز دفتر وزیر رفتم. یکجوری برخورد کردند که برگشتم. متاسفانه در یک کوریدوری گیر کردم که صلاح نبود بمانم.»

وی درباره رقم قرارداد دنیزلی و اینکه در روز حضورش در ایران قیمت دلار با امروز متفاوت بوده است گفت: «قرارداد ما زیر 2 میلیون دلار است. پولی هم که دادیم، زمانی بود که دلار این قدر گران نشده بود و موقع خوبی گرفتیم.»

رویانیان درباره وضعیت دروازه بان های پرسپولیس گفت: «ما در نیم فصل با حضور حقیقی هم مشکل داشتیم البته در انتقال او به فکر پول نبودیم. یا میثاق باید می رفت یا حقیقی. حقیقی خودش رفت و خواستگار خوبی هم داشت.»

مدیرعامل پرسپولیس درباره جدایی محمود خوردبین توضیح داد: «او یک انسان معتبر در پرسپولیس است. او خودش تقاضای رسمی و کتبی کرد که به دلیل عمل جراحی نمی تواند بماند. من هم موافقت کردم. البته این حق ماست که پس از سی و دو سال سرپرست تیم را تغییر بدهیم. برای بحث جانشینی او هم باید بگویم که با سازمان لیگ صحبت کردیم که نماینده پرسپولیس داشته باشیم. یک نماینده معرفی می کنیم. تغییراتی در اسم و روش خواهیم داشت. اینکه سرپرست را بگذاریم بالای سرمربی این را دیگر نخواهیم داشت. کی روش هم همین کار را کرد.»

رویانیان درباره روند نتایج تیم پرسپولیس گفت: «اگر یک مدیر باشگاهی به دنبال نتیجه باشد الان باید لیست کند. بگوید این قدر هزینه کرده است، دنیزلی آمده است. مربی دروازه بان ها آمده است. آیا ارزید؟ هوادارانی هم که دنبال نتیجه هستند هم این را می گویند. برخی می گویند دو بازیکن کلیدی بیاور. دوست عزیز، الان نیم فصل چطور می توانم رونالدینیو یا مسی را بیاورم؟ وسط لیگ که نمی شود یک بازیکن عالی گرفت. من بازیکنی دارم که باشگاه برای استخدامش 950 میلیون داده است. اگر مدیری بودم که در همین فصل می خواستم نتیجه بگیرم، درست کار کردم. پرسپولیس پانزدهم بوده است، حالا هفتم است. ما هزینه کردیم در جاهایی که ایراد داشته است. با همه احترامی که به استیلی دارم و همین حالا هم با او در ارتباط هستم اما پرسپولیس نیاز به کادر فنی قوی دارد. ما هستیم که یک میلیون دلار را پول می دانیم اما آیا این در باشگاه های بزرگ رقمی است؟ یک بازی که دل میلیون ها نفر را شاد می کند، میلیاردها ارزش دارد.»

وی درباره ارزیابی اش از جایگاه پرسپولیس در فصل جاری اظهار داشت: «هدف ما در این فصل حداقل سوم شدن است. در آسیا هم از گروه بالا برویم. برای فصل بعد هم برنامه های زیادی داریم.»

رویانیان درباره وضعیت ایمون زاید گفت: «وی را روی نیمکت بردند. سلیقه دنیزلی نیست. او پس از بازی مقابل ملوان به تهران رسید. آقای گل لیگ ایرلند بوده است. فکر می کنم آب و هوا تاثیر منفی داشته است اما به طور حتم در آینده خودش را نشان خواهد داد.»

وی درباره سفر وحید هاشمیان به آلمان برای حضور در کلاس مربیگری گفت: «دنیزلی موافق بود، من مخالف بودم. هاشمیان قول داده که برای کلاس مربیگری دو، سه روز آخر را زود بیاید که برای دربی برسد.»

6. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض اولین بازی حقیقی برای روبین کازان در ماربلا

خبرگزاری فارس: علیرضا حقیقی در جدالی دوستانه در ترکیه اولین حضورش را درون سنگر تیم روسی جشن گرفت. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه روبین کازان، این سنگربان ۲۳ ساله که چندی قبل با تیم روسی قرارداد بازی کرد و از پرسپولیس تهران جدا شد، شب گذشته در جریان برپایی اردوی تیم جدیدش در ترکیه به میدان رفت. حقیقی در این بازی تدارکاتی که به تساوی یک بر یک با حریف بلغاری منجر شد، به خواست قربان بردایف، مربی‌اش از ابتدای نیمه دوم در ترکیب روس‌ها جای گرفت و دروازه تیمش که یک بار در نیمه اول فرو ریخت را در نیمه دوم بسته نگه داشت. دیدار بعدی روبین کازان روز چهارشنبه مقابل تیم بوخوم آلمان در آنتالیا ترکیه خود خواهد بود.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:42.

8. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون در لوگوی جدید نماد پرسپولیس (تخت جمشید) تغییر نکرده من می پسندم امیدوارم سریع تر روی پیراهن هم درج بشه و نام پیروزی هم برداشته شه یکی دیگه از چیز های خوب لوگوی جدید ثبت تاریخ تاسیس پرسپولیس هست که قدمت این باشگاه رو نشون میده.
    در لوگوی جدید همچنان نام داخل پرانتز (پیروزی) خودنمایی می کند
    من که هر چی دقت کردم اثری از پیروزی داخل پرانتز ندیدم که دوستمون می گه خودنمایی میکنه.
    لوگوي پرسپوليس در گذر زمان ؛ از زرتشت تا سرستون‌هاي پاسارگاد
    بعد هم اولین لوگویی که برای پرسپولیس گذاشتید زرتشت نیست بلکه نماد کوروش کبیر هست که ربط پیدا میکنه به پاسارگاد و پرسپولیس نه زرتشت.

10. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

12. 5 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

حداقل از لوگوی قبلی کمی بهتره، اما تایپوگرافی پرسپولیسش اصلاً خوب نیست ...
    نه درشتی فونتش، نه متقارن بودنش، هیچیش قشنگ نیست ...
    می‌شد پرسپولیس زیباتری درآورد ...

راستی اون سه حلقه‌ی المپیک واسه چی باید تو لوگو باشه ؟!
    باز حداقل دو حلقه‌اش می‌کردن می‌گفتیم دو قهرمانی تو لیگ داریم، و با هر قهرمانی یکی اضافه می‌شد (مثل شیرهای انگلیس)

14. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حداقل از لوگوی قبلی کمی بهتره، اما تایپوگرافی پرسپولیسش اصلاً خوب نیست ...
    نه درشتی فونتش، نه متقارن بودنش، هیچیش قشنگ نیست ...
    می‌شد پرسپولیس زیباتری درآورد ...

راستی اون سه حلقه‌ی المپیک واسه چی باید تو لوگو باشه ؟!
    باز حداقل دو حلقه‌اش می‌کردن می‌گفتیم دو قهرمانی تو لیگ داریم، و با هر قهرمانی یکی اضافه می‌شد (مثل شیرهای انگلیس)
    اون سه حلقه که نشانه ورزشی بودن این تیمه
    در ضمن 2 بار قهرمان این لیگ به اصطلاح حرفه ای رو ول کن و کلی نگاه کن که با 9 قهرمانی اولیم

16. 2 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دوستان من برنامه نود رو دیشب ندیدم، اما شنیدم رویانیان تو صحبت‌هاش خبر از اقدامات خیلی مهم و گسترده‌ای برای هوادارا داده و اسم هم برده که چه کارایی می‌خواد انجام بده ...

متأسفانه خبری ندیدم در این خصوص، کسی دید برنامه‌ی دیشب رو ؟!

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

دوستان من برنامه نود رو دیشب ندیدم، اما شنیدم رویانیان تو صحبت‌هاش خبر از اقدامات خیلی مهم و گسترده‌ای برای هوادارا داده و اسم هم برده که چه کارایی می‌خواد انجام بده ...

متأسفانه خبری ندیدم در این خصوص، کسی دید برنامه‌ی دیشب رو ؟!
    دیشب پخش نشد! پنج شنبه برنامه داره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •