عکس روز : کاپیتان و پتوی استقلال !
فرهاد مجیدی در یک روز بارانی روی نیمکت استقلال حسابی خود را با پتوی استقلال گرم کرد !
سایت گل - پرویز مظلومی برای مسابقه به شیرین فراز به تعدادی از ستاره های خود از جمله فرهاد مجیدی استراحت داده بود
عکس روز : کاپیتان و پتوی استقلال !
فرهاد مجیدی در یک روز بارانی روی نیمکت استقلال حسابی خود را با پتوی استقلال گرم کرد !
سایت گل - پرویز مظلومی برای مسابقه به شیرین فراز به تعدادی از ستاره های خود از جمله فرهاد مجیدی استراحت داده بود
فردا رو كاغذ بازيه اسوني داريم اما......
مس سرچشمه براي 1 امتياز به تهران مياد و چشم به ضد حمله ها داره.ما بايد از يه دفاع چند لايه عبور كنيم
ميتونيم رو يه برد پر گل حساب كنيم و همچنين امكان داره مثل بازي با راه اهن توپامون گل نشه و بازي مساوي بشه
باخت در اين بازي يه جورايي دور از ذهنه ولي فوتباله ديگه و توپ گرده
15 دقيقه اول بازي فردا خيلي مهمه بايد از اون استفاده كنيم البته اگه استاديوم خالي نباشه و بتونيم از جو ورزشگاه به نفع خودمون استفاده كنيم
به اميد يه بازي زيبا و برد پر گل
تركيب پيشنهاديه من
---------------------رحمتي-------------------------
حسيني------منتظري------عمرانزاده-----حيدري
----------------------تيموريان-----------------------
زندي-----------------جباري--------------------كرار
-------------مجيدي-----------ميداودي-------------
زندی هنوز درست و حسابی بازي نميكنه بهتره جاش رو با كرار عوض كني و حيدري با زندي و در اخر حمودي به جاي زندي به بازي بياد
باید این بازی رو با 4-5 گل به برتری برسیم.
فقط از این که این نفت با این صبا شانسی بازیا رو میبرن اعصابم خورد شده
اخه این نفت باصبا میخان چی کار که برن اسیا بعد ابرومونو ببرن. بازیکن ندارن که توب رو سانت میکنن بعد یه زربه سر بعد گل![]()
زندي بازي با ذوب اهن كه خيلي خوب كار كردزندی هنوز درست و حسابی بازي نميكنه بهتره جاش رو با كرار عوض كني و حيدري با زندي و در اخر حمودي به جاي زندي به بازي بياد
بازي با شيرين فراز در پست غير تخصصي (هافبك دفاعي)بازي كرد زياد بد هم نبود
مظلومي نشون داده اعتقاد زيادي بهش داره.اگه پا چپ تو تركيب نباشه ميشه مثل بازي با راه اهن
احتمال داره باز كرار فيكس نباشه
قاعدتا بايد اينطوري باشه ولي من حدس ميزنم از اون بازيا باشه كه به سختي بشه امتياز گرفت مثل بازي با راه اهنو سايپا......باید این بازی رو با 4-5 گل به برتری برسیم.
بايد مراقب ضد حمله هاشونم باشيم در خط حملشون مهاجمي به نام سامره دارند خيلي انگيزه داره تو اين بازي
..........
استقلال از سپاهان درخواست كرده شرايط هادي تامينيو براي اومدن به استقلال فراهم كنند.اونا هم در مقابل كرار يا شريفاتو خواستن
با شريفات عوضش كنيم خوبه ولي جلال حسينيو هم بدن نبايد كرارو بديم
اتفاقا به نظرم زندی خیلی بهتر از جاسم کراره!
این کرار فقط توپ لو داد توی بازی با شیرین فراز..
كرار عصبي نباشه خيلي خوب بازي ميكنه البته خودشم گفته من يك عراقي هستم و به سرما عادت ندارم خيلي زود سردم ميشه اين مساله هم رو بازيش تاثير داره به نظرم.....بازي با شيرين فراز بارون بود امروز هم بارونه.......این کرار فقط توپ لو داد توی بازی با شیرین فراز
همين كرار بازي با ذوب هيچ توپي لو نداد يا بازي با پرسپوليس به اون قشنگي كار كرد
بازيكنه خيلي خوبيه من فوق العاده قبولش دارم
آقا بازی رو دیدید ؟؟؟
خیلی ضعیف بازی کردن میتونستن بهتر از اینها باشن
راستی اندرانیک تیموریان چی شد ؟؟؟ چه اتفاقی افتاد کسی میدونه ؟؟؟
سلام دوستان من بازی رو ندیدم بنا به دلایلی میشه توضیح بدید دقیق چی شد.
ممنون میشم.
آبی یعنی غرق در خوشیم/ عشق می ورزم که استقلالی ام
آسمان گفت: ز قرمز خالیم/ گر سرم از تنم کردن جدا
باز می گویم که استقلالی ام
![]()
Last edited by satttanism; 30-10-2011 at 20:49.
عکس یادگاری ۶ دروازه بان با عکس اسطوره
۶ دروازه بان از نسلهای مختلف فوتبال در غرفه خبر حضور یافتند.
منصور رشیدی ، فرامرزظلی ، پرویز برومند، هادی طباطبایی ،وحید طالب لو و اشکان نامداری به صورت همزمان با عکس ناصر حجازی عکس یادگاری انداختند
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)