مال من هم قطع میشه ولی درجا وصل میشه کرد یا بعضی وقتا که اذیت میکنه دیگه 5 دقیقه ...
مال من هم قطع میشه ولی درجا وصل میشه کرد یا بعضی وقتا که اذیت میکنه دیگه 5 دقیقه ...
من قبلا 256 نامحدود مخابرات داشتم که دیروز تموم شد و مجبورم تغییر تعرفه بدم از بین تعرفه های زیر کدوم بهتره ؟ تعرفه های جدید مخابرات هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جز این تعرفه ها طرح نوروزی هم داره که 1 مگ هست ماهی 14 تومن با 2 گیگ ترافیک 256k ماهی 13 تومن با 4 گیگ ترافیک این دوتا طرح نوروزیا از ساعت 1-7 دانلود رایگان هست . اگه خوب نیست بریم رو کدوم ISP ؟ آسیاتک یا شاتل یا صبانت و ... تو مشهد کدومشون خوب هست و قیمت مناسب هست؟ من معمولا دانلود زیاد دارم واسه همین میخوام یا نامحدود باشه یا شبانه رایگان داشته باشه لطفا فوری و کامل راهنمایی کنید مرسی
ولا من که ریاضیم خوب نیست ولی11*2100که بکنیم میشه23100حالا چجوری حساب میکنن من نمودونم.ولی فکر کنم به صورت پلکانی حساب میشه تا مخابرات پول بیشتری به جیب بزنه
حالا این که بماند سرعت روز من حداکثر150وتوشب10وساعت4به بعد به60تا70کیلو بایت میرسه طرح شماره (7).86وخورده ای پول دادم واسه 3ماه اینم از سرعتش.یادش بخیر قبلا نامحدود256 داشتم با سرعت ثابت دانلود32درتمام ساعات اونم با80تومن برای6ماه پس چرا تو لیست طعرفه هاشون زده سرعت دانلود1536کیلو بایت
Last edited by mr1987; 29-03-2013 at 09:32.
کسی نیست یاری دهد راستی دیشب بعثت رکورد زد سرعتش برام
100 مگ تو 6 ساعت دانلود کرده!
داداش با اینکه سه ماه پول دادی شبانش هم فعال بود؟؟؟
مگر نباید شش ماه پول بریزیم
نامحدود توی کل کشور الا هستش با قیمت عالی مخابرات مشهد نمی گذارش
ممنون
یادم رفت داداش بگم
شما که به بازسی پیغام دادی و جوابت را داده
یک پیغام دیگر بده مبنی براینکه طبق مصوبه مجلس اینترنت نامحدود در کناراینترنت محدود اراع شود
و همنطور هم شده در سایت مخابرات ایران طعرفه هاش هم قرار دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد:
اینم تعرفه کشوری هستش که به همه مخابرات ها ابلاغ شده هست
طبق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
این حرف ها را بهشون بزن
و بگو مخابرات خراسان رضوی این کارو نکرده ایا خلاف مقرارت هستش یا نه
ممنون
من یه 5 - 6 ماهی هست که طرح بعثت دارم ولی با این اوضاع و احوال تصمیم گرفتم کلا قید مخابراتو بزنم برم سمت یه شرکت خصوصی حالا دوستان یه لطفی کنن بین این شرکتا کدوم یکی خدمات قابل قبول تری دارند دانلود شبانه رایگان با سرعت خوب و پینگ تایم پایین که خیلی لازمه راستی اینترنت نا محدود شرکتا چه جوریه قیمتاش چقدری در میاد به کاربرای خونگی تا چه سرعتی میدن؟
با تشکر از دوستان
به سایت شرکت مخابرات ایرات برید و شکایت کنید چون طبق طرحای مخابرات ایران عمل نکرده
همه باید با هم هماهنگ باشیم و پیگیر و زنگ بزنیم و ....لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)