میگم یه سوال یه مدل از 5110ها اومده که تک گرافیکن راسته
میگم یه سوال یه مدل از 5110ها اومده که تک گرافیکن راسته
شاید fake باشه![]()
اخه یه دوستیم 5110داره یه ماه پیش رفتم دیدم که یه گرافیک بیشتر نداره منم فکر کردم خرابه بهش گفتم ببرش پیش تعمیر کار باید چیپ ست رو تعمیر کنه یاعوض کنه حالا اومده میگه تعمیر کاره گفت تک گرافیکست شاخ دراوردم
آقا من چنتا مشکل دارم با لپ تاپم
یکی اینکه صداش وقتی بالا می برم خش داره، یه جورایی خر خر می کنه، وقتی هدفون تو گوشمه ایراد نداره ها ولی نبودنی اینجوری میشه، حتی یه بارم دادم بیرون بلندگوهاشو عوض کردم ولی باز مشکل روش موند! نمی دونم از چیه
یکی دیگه اینکه وقتی با وایرلس تو خوابگاه به اینترنت وصل میشم وقتی سعی می کنه وصل شه هنگ می کنه و هیچکاری نمیشه کرد
یکی هم اینکه وقتی با کابل hdmi به تلویزیون LEDوصلش می کنم تصویرش فیت روی تصویر tv نمیفته و از گوشه ها میزنه بیرون و چن ثانیه یه بار تصویر میره و میاد، وقتی هم وارد گیم میشم رنگاش قاطی میشه و خیل بد دیده میشه، یه لپتاپ دیگه هم دارم و روش تست کردم اون سالمه سالم بالا میاد ولی این نمی دونم چشه، میشه راهنماییم کنین؟
Last edited by catdog1988; 27-08-2013 at 12:23.
اول اینکه ویندوز شما چیه ؟
دوم اینکه یکبار ورژن مربوط به صدا و وایرلس آپدیت کنید .
در مورد خروجی هم اگه LED فول HD نباشه همین مشکل داره .
دستتون درد نکنه بابت جوایی که دادین، ویندوز لپتاپم 7 .اول اینکه ویندوز شما چیه ؟
دوم اینکه یکبار ورژن مربوط به صدا و وایرلس آپدیت کنید .
در مورد خروجی هم اگه LED فول HD نباشه همین مشکل داره .
اونا رو آپدیت کردم ولی باز مشکل حل نشد البته مشکل نویز رو یکی از بچه ها یه چیزی گفت و با اون خیلی بهتره شده
تلویزیون فول HD یه حتی لپتاپ داداشمو آینه میاره ولی واسه من ایراد داره، یکی نوشته بود که تو کنترل پنل nvidia رزولوشنشو وقتی رو تلویزیونه درست کنم ولی وقتی به تلویزیون وصلش می کنم ویندوز کنترل پنل کارت گرافیک خود بخود بسته میشه، هرچیم میخوام بازش کنم دوباره باز نمیشه، حتی تو task manager هم نمی مونه که بگم فقط نشون نمیدتش، بعدشم هر چند ثانیه یه بار تصویر میره و میاد، رو خود تلویزیون زدم تصویرش رو فیت تلیویزیون کردمو از گوشه ها نزد بیرون ولی همچنان مشکلات دیگه موندن، وقتی هم یه گیم میزنم بالا بیاد رنگاش قاطی پاتی میشه!
سلام
5110 من الان مدتی هست تاچ پدش بعضی مواقع قاطی میکنه
یعنی وقتی باهاش کار میکنم خوب حرکت نمیکنه یا همش صفحه دسکتاپ رو کوچک و بزرگ میکنه و بعد خودش خوب میشه
اشکال از چی میتونه باشه
دوستان یه سوال دارم خواهشا و اگه لطف کنین سریع پاسخ بدین ممنون میشم .
دوستان آیا باطری لبتاپ 5010 دل به 5110 دل میخواره ؟ و مشکلی پیش نمی اره ..
قبلا براشون 6 سلولی بوده و حال میخوان 9 سلولی بخرن . آیا در این مورد مشکلی نیست / .؟
ببخشید تازگی وقتی لپ تاپ روشن میکنم اولش این پیغام برام میاد میگه آداپتور باطری خرابه؟
چیکارش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)