آقای نینجا مبارکت باشه
لطفا از زردی صفحش صحبت کن و اینکه کیفیت صداش از هندزفری چطوره؟
آقای نینجا مبارکت باشه
لطفا از زردی صفحش صحبت کن و اینکه کیفیت صداش از هندزفری چطوره؟
Last edited by atropat_ni; 12-06-2011 at 22:53.
زرده یکم ولی زیاد نیست.
الان شده آماده فروش
نینجا از کیفیت ساخت هم بگو .. و اینکه قیمت رو نگفتیبه نظرت ضعفهای کلیش چیه؟ اصلا ضعف داره؟ میشه چشم پوشی کرد؟
960 خوبه بخریم یا صبر کنیم از آب و تاب بیوفته؟ پایین تر میشه پیدا کرد؟ به نظرتون افت شدید نمی کنه؟
همینا فعلا![]()
سلام
آقا اسم سامسونگ در قسمت جلویی گوشی هست یا نه چون تو بعضی عکس ها نیست ؟
نینجا جان مبارکت باشه ایشالله
آقا یه چند تا ویدیوی با کیفیت بریز توش ببین کیفیت پخشش چه طوره ؟
نهایت رزولوشنش چقدره برای ویدیوها ؟
ای آدم متعصب!!
بابا من این حرفا رو با دلیل میگفتم میومدن کلی ریچار بارم میکردن حالا تو همینجوری میگی حتما میان میگن بدلیل اینکه گفتی این مشکل گلکسی حاد نیست و بهتر از گوشیه .... هست پس باید بن شی
راستی گوشی خودت چی شد؟!
راستی در مورد اون خبر gs2 at&t من نمیدونم درسته یا نه ولی شک دارم بیاد واسه یه اوپراتور خاص دکمه های پایینشو عوض کنه!
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------
اون عکس ها مال قبل از فاینال ریلیز هست و تمام گلکسی اس۲ ها آرم سامسونگ رو دارن!
بجز اونایی که از اوپراتور ها میگیرین که اونا هم آرم اوپراتور رو دارن![]()
سلام بچه ها گوشیم بالاخره رسید صبح رفتم از تیپاکس گرفتم
دارم ریویو unboxing رو براتون اماده میکنم اماده که شد خبرتون میکنم
موفق باشید
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
[QUOTE=KAKHMAL;6175046]ای آدم متعصب!!
بابا من این حرفا رو با دلیل میگفتم میومدن کلی ریچار بارم میکردن حالا تو همینجوری میگی حتما میان میگن بدلیل اینکه گفتی این مشکل گلکسی حاد نیست و بهتر از گوشیه .... هست پس باید بن شی
راستی گوشی خودت چی شد؟!
راستی در مورد اون خبر gs2 at&t من نمیدونم درسته یا نه ولی شک دارم بیاد واسه یه اوپراتور خاص دکمه های پایینشو عوض کنه![COLOR="Silver"]
سلام دوست عزیز
نه جدا میگم متعصب نیستم.این حرفی رو که زدم تمام سایتهای ریویو تاییدش کردن که چیز مهمی نیست و به چشم در حالت عادی اصلا نمیاد مگر اینکه خیلی از نزدیک دقت کنی
ممنون و موفق باشی![]()
[QUOTE=KAKHMAL;6175046]ای آدم متعصب!!
راستی گوشی خودت چی شد؟!
راستی در مورد اون خبر gs2 at&t من نمیدونم درسته یا نه ولی شک دارم بیاد واسه یه اوپراتور خاص دکمه های پایینشو عوض کنه![COLOR="Silver"]
سلام دوست عزیز
منم دقیقا نمیدونم ولی بنظرم که شایعه باشه چون هنوز به طور رسمی این موضوع تایید نشده
موفق باشی![]()
Last edited by kissyou; 13-06-2011 at 10:40.
Samsung Galaxy S 2 (II): Two S2s - Quadrant Scores
Old[er]: 3614. New out of the box: 3581کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Phone on the left is full up with junk and over a month in use- the one on the right is brand new out of the box (Quadrant is the first App it's ever run). Scores are pretty much the same - in the mid 3500s over a few tests.
سلام kakhmal جان
نه داداش خواهش میکنم شما بزرگواری
در مورد ریویو هر کسی یه جایی رو معرفی میکنه.نمیدونم کدوم بهتره
اگه شما جای خوب و بدون مشکلی رو که مجانی هم باشه سراغ داری بگو من اونجا بزارم
ممنون و موفق باشید
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
سلام پارسا جان
من به همه بچه ها قول دادم و رو قولم هم هستم جیگر طلا خیالت راحت یه ریویو خفن میزارم حالشو ببرید البته ریویو من دو قسمته:
اولین قسمت unboxing گوشی هستش
دومین قسمت کار با گوشی و پاسخ دادن به سوالات شما دوستان عزیز
برید حالشو ببرید.
ممنون و موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)