14 گیگ فکر کنم 75 تا پارت باشه اگه داری از مدیافایرگیم دانلود میکنی
14 گیگ فکر کنم 75 تا پارت باشه اگه داری از مدیافایرگیم دانلود میکنی
پکی که من خریدم 4 دی وی دی هست که 3 تاش تا لبه رایت شده و یکی هم 3.27 گیگ هست . که کلا حجمی برابر 16 گیگ میشه. البته تو یه سایتی دیدم 14 گیگ نوشته بود . فعلا همون 13-15 گیگ رو در نظر بگیر.
دوستان دانلود کنیم بهتره یا بخریم ؟
بعضی وقت ها فروشنده ها یه سری شیطنت ها میکنن ، شما راحت بـاش.
هنوز خیلی ها بلد نیستن خیلی حرفه ای با کی لاگر کار کنن.
بچه ها فارغ از بحث های حاشیه ایی بازی که باعث شده بازی خیلی حساس بشه ولی به نظر من گیم پلی بازی همچین ارضا کننده نیست . من تقریبا رسیدم آخرای بازی ولی نمیدونم چرا اصلا با بازی حال نمیکنم ، بازی بعضی جا ها خیلی آروم میشه و بعد دوباره تند میشه اصلا ریتم یک دستی نداره .
بعضی وقت ها احساس میکنم حتی Bad company 2 هم از این بهتره ، واقعا نمیدونم این همه سر و صدا به خاطر بازی برای چی بود ولی فکر میکنم که MW3 قطعا بهتر خواهد شد.
سلام دوستان
کسی اینجا نسخه بلک باکس دانلود کرده؟
مخام ببینم کیفیتش پایین امده یا نه؟کفیت فیلم بین بازی میگم؟
مرسی
تا جایی که من میدونم همه نسخه ها از لحاظ کیفیت و محتوا با هم برابر هستن و تفاوتشون تو پک زبانشونه . نسخه بلک باکس فقط انگلیسی رو داره در حالیکه نسخه Limited Proper شامل 11 نوع زبان دنیاست . که با حجم بازی هم میشه گفت تقریبا 5 گیگی حجم داشته باشه . که اونم از نسخه بلک باکس حذف شده و از 14.5 گیگ به 9.5 گیگ کاهش یافته .
من کلاً اهل بازی نیستم واگه بازی بکنم بازیهای مسابقات اتومیبل رانی رو دوست دارم اونم نه همشون فقط سری nfs
اما اونقدر ملت برای این بازی تبلیغ کردن که من هم راغب شدم ببینم چیه؟ اما گویا زیاد خوب درنیومده چون هم زود تموم میشه هم گیم پلیش خوب نیست و منتظر اشکالات جدید تر هم باید باشیم![]()
لامصب هنوز بازی رو توی رامسر نیاوردن
در ضمن من از قبل میدونستم که MW3 خیلی از این بازی بهتره. برگ برنده بازی MW3 اینه که گیم پلی فوق العاده ای داره. گیم پلی از گرافیک خیلی مهمتره.
با این حال من واسه BF3 لحظه شماری میکنمخدا کنه زودتر طرفای ما بیاد
![]()
سلام
بچه ها از کجا خریدین ؟ (الکترونیکی)
من تو شهرمون هر جا رفتم چپ چپ نگام کردن
لطفا هرکی لینک های سالم رو داره هم بزاره
ممــــــــنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)