تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 303 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

باتشکر از راهنمایی شما
    پس به این ترتیب احتمالا مشکل افت تصویر برای بنده هم بوجود آمده و باید با نگه داشتن دکمه اگزیت به مدت چندثانیه به حالت فریمور اول بازگردم
    سوال اینکه آیا بازگرداندن به حالت اول از این روش کار مشکلی است و یا مانند بازگشت به تنظیم کارخانه تنها نیاز به نصب شبکه و تنظیم کانال ها دارد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز

چون سیستم تلویزیونهای سامسونگ از لحاظ سخت افزار مشابهتهای زیادی با هم دارند به همان نسبت فریمورهای آنها هم گاهی به هم نزدیک می باشد. پس به این ترتیب در موقع آبدیت کردن اول دنبال فریمور خودش می گردد و وقتی که آن را نیافت فریمور نزدیک به آن را دانلود و نصب می کند. و بدنبال آن گاهی مدل type سیستم و دیگر آیتم های آن تغییر می کند. که در تایپیکها بعضی از عزیزان از اینکه بعداز آبدیت و نصب فریمور جدید نه تنها سیستمشان بهتر نشده بلکه به کیفیت بدتر رسیدند. و خواهان باز گشت به فریمور قبلی خود می باشند.برای مثال تایپیکهای بالا و دیگر تایپیکهای گذشته را مطالعه کنید .
    باتشکر از راهنمایی شما
    پس به این ترتیب احتمالا مشکل افت تصویر برای بنده هم بوجود آمده و باید با نگه داشتن دکمه اگزیت به مدت چندثانیه به حالت فریمور اول بازگردم
    سوال اینکه آیا بازگرداندن به حالت اول از این روش کار مشکلی است و یا مانند بازگشت به تنظیم کارخانه تنها نیاز به نصب شبکه و تنظیم کانال ها دارد؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باتشکر از راهنمایی شما
    دوست عزیز

روشهای که در تایپیکهای قبلی توضیح دادم اولی resat میکند تمام تنظیمات چه در منوی سیستم و چه در منو تلویزیون و دومی reast eepram به مانند restore کردن یعنی کاملتر است و همچنین پر زحمت تر بدلیل اینکه باید از قبل از تمامی سیستم اولیه عکس واطلاعات کامل داشته باشید تا بتوانید همه چیز را دوباره باز نویسی کنید

4. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز

روشهای که در تایپیکهای قبلی توضیح دادم اولی resat میکند تمام تنظیمات چه در منوی سیستم و چه در منو تلویزیون و دومی reast eepram به مانند restore کردن یعنی کاملتر است و همچنین پر زحمت تر بدلیل اینکه باید از قبل از تمامی سیستم اولیه عکس واطلاعات کامل داشته باشید تا بتوانید همه چیز را دوباره باز نویسی کنید
    واقعا دستتون درد نکنه که این موقع شب به این سرعت جواب سوالات ما را می دهید
    تشکر فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز

من منظور شما را نمی دانم که راجب چه موضوعی سوال مطرح کردید .اول اینکه وقتی از کلمات انگلیسی استفاده می کنید آن کلمات را فارسی ننویسد و یا حداقل معنی فارسی آن را بنویسد تا مطلب برای دیگران هم گویا باشد تا شاید بشود کمکتان کنند. موفق باشی
    میگم میخوام دستی ویجت ها رو نصب کنم الان میگم permission ها رو چی بزارم؟
    Ok?

silverbios from family bios
    Xperia team
    good lucky

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

میگم میخوام دستی ویجت ها رو نصب کنم الان میگم permission ها رو چی بزارم؟
    Ok?

silverbios from family bios
    Xperia team
    good lucky
    دوست عزیز
    منظور شما از widget همان نرم افزارهای کوچکی که بوسیله اینترنت در قسمت smart hub نصب میشود. منظور از permission که همان کسب اجازه است . یعنی از شما عدد خواسته اگر اینطور است بطور عمومی باید چهارتا صفر بزارید (0000) وگرنه کامل توضیح بدهید که اصلا چه چیزی رو و در کجا میخواهید اعمال کنید.

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزیز
    منظور شما از widget همان نرم افزارهای کوچکی که بوسیله اینترنت در قسمت smart hub نصب میشود. منظور از permission که همان کسب اجازه است . یعنی از شما عدد خواسته اگر اینطور است بطور عمومی باید چهارتا صفر بزارید (0000) وگرنه کامل توضیح بدهید که اصلا چه چیزی رو و در کجا میخواهید اعمال کنید.
    با سلام
    و ضمن سپاس و تشکر فراوان از شما بخاطر صبر و پاسخگویی های شما : »

جناب متین پور در رابطه با یک تلویزیون UE46ES6200S و چگونگی دریافت اینترنتی برنامه های تلویزیونی ، چگونگی امکان استفاده از سی سی کم در ----- تلویزیون ، و .... نیاز به مشاوره و همفکری شما دارم.
    با توجه به اینکه در المان زندگی میکنم و راضی به ایجاد هزینه تلفنی برای شما نیستم و در ضمن سوالات هم در یک یا دو پست نمی گنجند خواستم ببینم که ایا میتوانید و مایل هستید که شماره تلفنی از خودتون را با پیام خصوصی برایم ارسال کنید ؟

با سپاس و تشکر فراوان
    رضا شهریاری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک ua46d5500 دارک که با دستکاری کد مخفیش AV از کار افتاده
    چه کار کنم درست بشه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    و ضمن سپاس و تشکر فراوان از شما بخاطر صبر و پاسخگویی های شما : »

جناب متین پور در رابطه با یک تلویزیون UE46ES6200S و چگونگی دریافت اینترنتی برنامه های تلویزیونی ، چگونگی امکان استفاده از سی سی کم در ----- تلویزیون ، و .... نیاز به مشاوره و همفکری شما دارم.
    با توجه به اینکه در المان زندگی میکنم و راضی به ایجاد هزینه تلفنی برای شما نیستم و در ضمن سوالات هم در یک یا دو پست نمی گنجند خواستم ببینم که ایا میتوانید و مایل هستید که شماره تلفنی از خودتون را با پیام خصوصی برایم ارسال کنید ؟

با سپاس و تشکر فراوان
    رضا شهریاری
    دوست عزیز
    این آدرس ایمیلم
    Last edited by matinpour; 01-03-2013 at 19:37.

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک ua46d5500 دارک که با دستکاری کد مخفیش AV از کار افتاده
    چه کار کنم درست بشه؟
    دوست عزیز
    بارها تذکر دادیم قبل از اینکه شروع به دستکاری در منو سیستم مهندسی ( مخفی ) کنید . از تمامی صفحه های بطور کامل عکس بگیرید و یا اطلاعاتشان را بنویسید . تا هر وقت دچار مشگل شدید بتوانید آن آیتم را دوباره برگردانید . و در مورد مشگل شما
    عیب یابی
    دکمه return رو 5 ثانیه نگه دار بعد ok کن عیب یابی سخت افزاری سیستم شروع میشه ببین چی میگه
    تنظیمات ریست
    دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •