یعنی واسه تخلیه بار باید برید اینجا؟؟؟؟؟شما بگين چكار كنم؟
ببخشيد نمي دونم چطوري عكس بزارم!
یه راه داره فقط ازش سوء استفاده نکنی
این چیت رو استفاده کن
cheat delivery
یعنی واسه تخلیه بار باید برید اینجا؟؟؟؟؟شما بگين چكار كنم؟
ببخشيد نمي دونم چطوري عكس بزارم!
یه راه داره فقط ازش سوء استفاده نکنی
این چیت رو استفاده کن
cheat delivery
سلام داداش من هم اين مشكل رو داشتم تو بايد از cheat delivery استفاده كني.
واسه آپلود عكس هم از اين سايت ميتوني استفاده كني:ببخشيد نمي دونم چطوري عكس بزارم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by arash volvo; 23-03-2011 at 00:40.
ممنون،حل شد...
راستي فيلم دوم دانلود نميشه...!
ولي اوليش هم قشنگه ها...
البته لازم به ذكره كه اين ets 2 نيست و يه بازي جداگانست كه قبل از ets 2 مياد...
اسمش هم Trucks and trailers هست...
توي وبلاگ scs خوندم...
البته ماشين هاش همون ماشين هاي ets 2 هست...
آقا پسورد اون فایل هایی که من آپلود کردم رو هم تو صفحه اول قرار بدید که دوستان دچار مشکل نشند
البته اگر روی فایل Rar که دانلود میشه کلیک راست کنند و گزینه open رو بزنند مشخصات و پسورد اون نمایش داده میشه
پسورد اینه : Ship Storm
عین همین عبارت ، حروف اول هر کلمه با حروف بزرگ و یک فاصله هم بین دو کلمه وجود داره
بچه ها این دو تا مد هم عالیه:
پچ تریلی با چندتا عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم مد واقعی شدن نام شرکت ها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by actros 1843; 23-03-2011 at 01:29.
رضا دادش من هی به همه میگم عکس اینجوری نذارن توی پست هاشون تو خودت که رعایت نمیکنی عزیزم
اینجوری عکس نزارید تورو خدا![]()
Last edited by iCe m@n; 23-03-2011 at 01:37.
چشم امید جان الان ویرایش میکنمرضا دادش من هی به همه میگم عکس اینجوری نذارن توی پست هاشون تو خودت که رعایت نمیکنی عزیزم
اینجوری عکس نزارید تورو خدا
چشمت بی بلا داداش
دستت درد نکنه
خودت میدونی که چرا میگم اینجوری عکس نزارید
چون خیلی صفحه سنگین میشه ماشالاه همه عکس ها هم با کیفیت هستند این خودش به سنگین تر شدن صفحه اضافه میکنه برای همین کسانی که سرعت اینترنت پایینی دارن برای باز شدن صفحه باید مدت زیادی صبر کنند که این اصلا خوب نیست
رضا داداش این سایت هایی که برای مد الان توی صفحه اول هست هیچ کدوم که فیلتر نیست نه؟
در ضمن اون چیت رو از صفحه اول پاک کن نمی خوام کسی با چیت بازی رو شروع کنه که بعد از یه هفته بخواد خسته بشه از بازی
بزار اونایی که عشق کامیون هستند سختی بازی و راه و به خودشون حس کنند تا بفهمیم کی راننده واقعی هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)