تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 284 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خواهش میکنم
    والا توی عکست تار افتاده و فوکوس نیست! اما سمت راست اون قطعه که دورش دایره کشیدی،یک smd هست که روش سه تا صفر نوشته و به مقاومت صفر اهم معروفه.اگه از بقایای قطعه های سوختت همین سه تا عدد معلوم میشه که اونم مقاومت صفر اهمه.اگه عکست رو ماکرو میگرفتی و با فوکوس خوب،بهتر بود
    هویه هم یک هویه معمولی مثلا 30 یا 40 وات..فقط نباید زیاد روش نگه داری چون هم قطعت میترکه و هم نوار مسی بردت رو بر میداره.دقت کن
    ممنون از لطف شما دوست عزیز
    باطریش زیاد شارژ نگه نمیداره بخاطر همین مستقیم با رابط شارژش به دوشاخه زدم و روشنش کردم که بخاطر نوسان برق این بلا به سرش اومد و این مدل شارژر مجزا نداره

این عکس از مدار هست دو تا قطعه سوخته که امکان دیدم اگه عوض بشه درست میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسم و مشخصات این دو قطعه رو اگه بگید خودم میتونم لحیم کنم
    از کجا باید بخرم و یک هویه خوب هم معرفی کنید

با تشکر

2. این کاربر از arash777x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال musa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

خواهش میکنم
    والا توی عکست تار افتاده و فوکوس نیست! اما سمت راست اون قطعه که دورش دایره کشیدی،یک smd هست که روش سه تا صفر نوشته و به مقاومت صفر اهم معروفه.اگه از بقایای قطعه های سوختت همین سه تا عدد معلوم میشه که اونم مقاومت صفر اهمه.اگه عکست رو ماکرو میگرفتی و با فوکوس خوب،بهتر بود
    هویه هم یک هویه معمولی مثلا 30 یا 40 وات..فقط نباید زیاد روش نگه داری چون هم قطعت میترکه و هم نوار مسی بردت رو بر میداره.دقت کن
    دوربین دیجیتال ندارم با دوربین vga گوشیم عکس گرفتم از این واضح تر نمیشه ،یکیش مقاومت سطحی هست که آب شده و اون یکی هم روش پریده

باز هم ممنونم که وقت گذاشتید

پوزش از مدیریت که بحث طولانی شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

fire.boy عزیز
    من به شما نمیتونم پیغام خصوصی بدم تا زمانیکه پست هام به 20 برسه!!
    لطفا از اون موضوع اینجا هم پست ندی که حذف میشه
    من ایمیلم رو دادم arash777x@yahoo..
    بی زحمت ایمیل بزن.مرسی
    باشه داداش،البته فعلا که اینترنت ندارم و با گوشی میام انجمن. میگم اون دو تا نقطه برا ایمیلت اضافه گذاشتی اون که جز ادرس ایمیلت نیست؟...

Sent from my C5303 using Tapatalk

5. این کاربر از fire.boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

باشه داداش،البته فعلا که اینترنت ندارم و با گوشی میام انجمن. میگم اون دو تا نقطه برا ایمیلت اضافه گذاشتی اون که جز ادرس ایمیلت نیست؟...

Sent from my C5303 using Tapatalk

دوستان این گونه موارد رو از طریق پروفایل یک دیگر پیگیری کنید,تاپیک رو از روندش خارج نکنید.

7. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان عزیز نظر شما در مورد شیور Panasonic ES-SL41 چی هست؟آیا کسی تجربه اصلاح با این مدل رو داشته و یا با مدل های دیگه پاناسونیک؟
    ممنون میشم اگه کسی اطلاعات داره تو انجمن به اشتراک بذاره تا همه استفاده کنند.

چند روز قبل به شرکت آژند سرویس ایمیل زدم و ازشون در مورد تیغ و فویل اورجینال مدل sl-41 پرسیدم و اینطور جواب دادند:

براي دستگاه مورد نظر تيغه و توري موجود است و در صورتيكه كالاي شما با گارانتي آژند سرويس باشد شامل تخفيف ميشود.
    قيمت تيغه آن 867،000 ريال با تخفيف 768،000 ريالقيمت توري 1،020،000 ريال با تخفيف 872،000 ريال
    به نظر شما آیا با این قیمت ارزش داره؟
    Last edited by fire.boy; 24-10-2013 at 03:28.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان عزیز نظر شما در مورد شیور Panasonic ES-SL41 چی هست؟آیا کسی تجربه اصلاح با این مدل رو داشته و یا با مدل های دیگه پاناسونیک؟

چند روز قبل به شرکت آژند سرویس ایمیل زدم و ازشون در مورد تیغ و فویل اورجینال مدل sl-41 پرسیدم و اینطور جواب دادند:

این مدلی که شما فرمودی هم سه تیغه هست و دور موتورش 13 هزار . سوال من هم اینه که چه فرقی با مدل های دیگر سه تیغه داره که 450 قیمت داره ؟
    در مورد قیمت فویل و تیغ هم نمیشه چیزی گفت چون واقعا قیمت بالاس ولی چاره ای نیست وقتی فویل پاره بشه باید عوض کردش ، اما تیغ رو میشه تا ابد عوض نکرد

10. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام من میخوام حدود200تومن هزینه کنم اول اینکه پاناسونیک بهتره تو این قیمتها یا فیلیپس .دوم پاناسونیک مالزی یا؟؟؟واسه ریش تراش خودم پاناسونیک4033رو تو سایت دیدم تو همین حدود قیمتها.
    حالا به نظر شما 4033خوبه یا نه اصلاتو این رنج قیمتها هزینه نکنم واسه ریش تراش وبی خیال شم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

واست سرچ کردم تو اینترنت و یوت....ب
    والا کسانیکه خریدن تو دنیا،ازش راضین.البته ناراضی هم داره!
    من خودم اگه بودم به یک دلیل اصلا سمتش نمیرفتم.اونم زمان شارژ شدندش که 15 ساعته و برای یک ساعت استفاده!!!
    ضمنا بر خلاف گفته دوستمون دور موتورش 13000 نیست و 7600 هست

13. این کاربر از arash777x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

میتونی یه نگاهی هم به رمینگتون مدل 7790 داشته باشی.با تیغه های تیتانیوم و شارژ 5 دقیقه ای(در حالت شارژ سریع) با فویلهای پوشش تفلون بجای استیل برای راحتی پوست با قیمت 250000 تومان
    رمینگتون یک برند در اصل آمریکایی هست که در چین و تحت لیسانس تولید میشه.توی ایران کم مورد توجه قرار داره اما اونور قضیه فرق میکنه!!
    سابقه رمینگتون خیلی قدیمیتر و تخصصی تر هست در زمینه ریش تراش و اصلاح کننده ها.ماشین های ریش تراشش خیلی مقاوم ساخته میشن.یه نگاهی بندازی بد نیست دوست من.اگه خواستی لینک فروشندشو توی پیغام خصوصی بهت میدم.
    اما قبل از خرید هر برند ریش تراش،به اولین و مهمترین چیزی که باید توجه کنی،در دسترس بودن فویل اونه و منطقی بودن قیمتش
    دوستان سلام من میخوام حدود200تومن هزینه کنم اول اینکه پاناسونیک بهتره تو این قیمتها یا فیلیپس .دوم پاناسونیک مالزی یا؟؟؟واسه ریش تراش خودم پاناسونیک4033رو تو سایت دیدم تو همین حدود قیمتها.
    حالا به نظر شما 4033خوبه یا نه اصلاتو این رنج قیمتها هزینه نکنم واسه ریش تراش وبی خیال شم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

دوستان بی زحمت یه مدل با شرایط زیر معرفی کنید ...

1- زیر گردنم بعد از هربار تیغ زدن جوش میزنه و اینجور نباشه.
    2-قدرت برندگی بالایی داشته باشه و لازم نباشه هی رو صورتم فشارش بدم و همه جار و قرمز و زخم کنم -----------------> این قابلیت برام خیلی مهمه و کند نباشه! به محض تماس قلع و قمع کنه!
    3-تو تابستون عرق زیاد میکنم و قاعدتا میخوام تو اون شرایط هم قدرت برندگی خودشو از دست نده.
    3-تیغه هاش با دوام باشن و نیاز به تعویض مداوم نباشن.
    4-صورت تپلی دارمو از این بابت دچار مشکل نشم
    5-ضد آب باشه
    3-از مارک های معروف باشه و دوام خوبی داشته باشه زیاد هم تاکید خاصی رو مدل خاصی نیست ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •