یعنی یه تیکه ریش انقدر برات مهمه!!!؟
به نظر من موقع اعزام بزنش,تاحالا هیچ سربازی رو ندیدم که ریش مدل دار داشته باشه!!!
یعنی یه تیکه ریش انقدر برات مهمه!!!؟
به نظر من موقع اعزام بزنش,تاحالا هیچ سربازی رو ندیدم که ریش مدل دار داشته باشه!!!
اگه ریش داشته باشیم چی؟یعنی کلا ریشکون رو بزاریم در بیاد!حالا پرپشت یا کم پشت!تاثیر داره::!؟؟!؟
یه سوال.
کسایی که محل خدمتشون شهر خودشونه باید چه چیزایی رو روزی که میخوان برن یگان خودشون رو معرفی کنن باید با خودشون ببرن؟؟
امکان داره کسی تو شهر خودش شب تو آسایشگاه بمونه؟؟( نفرستنش خونه؟)
سلام
دردسر برای خودتون درست نکنید ریش رو با نمره ی 4 بزنید و برین
من موی سر رو به جای 4 با 8 زدم و نتیجه این شد فرستادنم سلمانی توی پادگان
سلام
برگه ی معرفی به یگان رو به همراه داشته باشین و کلیه مدراک لازم نظیر کارنامه و برگ سبز و برگه سلامت روان و..... روز اول وظیفه شما توی یگان مشخص میشه اگه هم نشه بعد از کاغذ بازی شما میری خونتون
روز بعد که میای ادامه کاغذ بازی ها و مشخص شدن وظیفه
روز معرفی هم از کله ی سحر نرین هروقت خواستین برین لااقل من چنین کاری کردم ساعت 11 توی پادگان بودم و روز اول فقط نامردی نکردن گفتن بیا افسر شب واستا منم رفتم یک 12 13 ساعتی خوابیدم)))))))
روز دوم هم همش علافی و مشخص شد توی آموزش هستم و روز سوم هم علافی و بیکاری چون پادگان های آموزشی مخصوصا سپاه نظیر جایی که من هستم تا نیروی آموزشی نیاد کار اداری داشته باشی اینا انگار کار اصلا ندارین
من بعد از اومدن از همدان 20 روز مرخصی داشتم تا 14 فروردین باز دیروز که 16 ام باشه مرخصی گرفتم و شنبه باز میرم و تا اول اردیبهشت که اینجا نیرو نمیاد روال کاری من همین هست به جز همون 10 روز یک شب افسر شب
خدا رو شکر من شانس آوردم نه عید رو پست دادم نه هیچی الان هم کارم راحت
موندن توی یگان خیر به اون صورت نیست نگهتون دارند مگه اینکه پست داشته باشین یا جزو قرارگاه یا دژبانی باشین
مثلا من الان توی یگان کار دفتری توی بخش آموزش دارم
فقط روزهایی که افسر شب هستم توی یگان شب میمونم اونم هر 10 شب یکبار
بقیه روزها کار اداری تموم شد منم میرم
گرچه خونه نمیتونم برم چون 2 ساعت راه به صرفه نیست
خونه توی شهر گرفتم
ولی بازم لازم به ذکر هست برای کسانی که اصطلاحا موندنشون توی یگان رو هفتگی میکنند آسایشگاه در نظر میگیرند ولی خوب تا جایی که سعی میکنید اینطور باشه فرمانده دسته یا توی قرارگاه یا دژبانی نباشین
گرچه همه ی اینها هم دست خودتون نیست مخصوصا دوتای آخر
بهترین کار کار دفتری هست
Last edited by piishii; 06-04-2011 at 09:57.
من نیرو دریایی هستم و یگانم هم افتاده نیرو دریایی تهران!
البته اونجا پره از دژبان. ولی خوب امیدوار هستم که بتونم یه کار دفتری بگیرم.
یه سوال دیگه
راسته میگن اگر کسی توی شهر خودش بیفته دیگه مرخصی بهش تعلق نمیگیره؟ ( همون دو ماه 15 روز مرخصی)
ببخشيد دوستان چند سوال دارم لطفا به ترتيب جواب بديد..ممنونم.
1-من اگر از طريق كسري خدمت جبهه پدرم اقدام كنم و چون دانشجوي ترم 3 كارداني هستم اگر دفترچه رو ارديبهشت پست كنم كي اعزام ميشم؟
2-ايا ميتونم مرداد اعزام شم؟
3-اگر نميشه لااقل ميتونم مهر ماه برم؟
4-ايا ميتونم يك ترم مرخصي بگيرم از دانشگاه و برم 4ماه سربازي رو برم و راحت شم؟
من 14ماه معافم فقط 4ماه دارم ولي ميترسم دفترچه بفرستم و دير اعزام شم و از دانشگاه مرخصي بگيرم و اعزام نشم.
تو بد موقعيتي افتادم..لطفا كمك..
به مرخصی تو دوره ی آموزشی اصلا دل نبند، اولا که ظهر ولت نمیکنند و حدود 16.30 برگه مرخصی بهت میدن
بعد هم در صورتی که نه نگهبان باشی نه بازداشت در یگان، در بهترینه بهترین حالت رو هفته ای 2 روز حساب کن
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
مرخصی استحقاقی ماهی 2.5 روز هست
بعضی از یگان ها این قانون رو از خودشان در آوردن که هرکی شهر خودش باشه مرخصی استحقاقی نداره
اگر یگان شما هم اینطور بود، بزار 2 ماه بگذره، بعد یه نامه بنویس و توش بگو چون مرخصی نرفتی و فلان و بهمان تصمیم داشتی خودکشی کنی، رونوشت بزن به بازرسی و عقیدتی
واسه یگان ما که جواب داد شدید
سلام
اینا همش چرت و پرت هست عزیز من
من از خود سپاه برات میگم که مثلا من 20 روز مرخصی بودم که هیچ جای قانون چنین نیست
الان هم که دارم کار دفتری صبح تا ظهر میرم باز اعلام کردم 5 شنبه ها هر هفته رو مرخصی میگیرم و بهم یک اوکی نسبی داده شده
ما اینجا توی یگانمون یک شعار داریم : تا میتونی مرخصی بگیر از زیر کار هم تا میتونی به نوعی که تابلو نباشه در برو
کسانی بودند که زمان تصفیه حساب 34 روز اضافی مرخصی رفته بودند ولی همش رو براش تشویقی رد کردن
زیاد سخت نگیری که بهت سخت میگذره
آقا 01 هست اینی که میگی ، من خدا خدا میکنم بیفتم افسریه ، آموزشی بعد از ظهر ها میام خونه راحت به کارهام میرسم .
اصلا توی آموزشی روی مرخصی حساب مساب نکن که مثلا بعد از ظهر بری خونه و فردا صبح بیای پادگان اینا !
توی آموزشی تا میتونند سخت میگیرند و هرروز هم نمیذارند بری بیرون
برای ما عصر ها برنامه ی فوق العاده گاهی اوقات بود و به هر کس مرخصی ساعتی نمیدادند
آموزشی خیلی سخت گیر هستند اون دو ماه رو بی خیال همه کار و زندگیت باش
اگه می خوای بری ارتش بزن صاف کن
اما اگه سپاه افتادی بزار باشه
جواب میده
01 و 02
01 اول بلوار هجرته برای لیسانس و فوق لیسانس
02 روبرو استادیوم تختی برای کاردانی
فقط امیدوار باش بعد آموزشی جای بد تقسیم نشی
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)