تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 329 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام.

موبایل Xperia V دارم که همیشه مشکل وای فای داره. کنار مودم هم که باشه همش WiFiش قطع وصل میشه. حسابی اعصابم رو خراب کرده.

قبلاً هم Xperia p داشتم همین مشکل رو داشت. مودمم سالمه چون با لپ تاپ مشکل نداره.

موبایله رو چکارش کنم؟ سامسونگ بگیرم این مشکل رو نداره؟

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

سلام.

موبایل Xperia V دارم که همیشه مشکل وای فای داره. کنار مودم هم که باشه همش WiFiش قطع وصل میشه. حسابی اعصابم رو خراب کرده.

قبلاً هم Xperia p داشتم همین مشکل رو داشت. مودمم سالمه چون با لپ تاپ مشکل نداره.

موبایله رو چکارش کنم؟ سامسونگ بگیرم این مشکل رو نداره؟
    گاهی اوقات بعضی از مودم ها، این مشکل رو با گوشی ها دارن. بخاطر برند هم نیست.

شما چند وقته این مشکل رو داری؟ اتصال کلا قطع می شه؟

3. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

گاهی اوقات بعضی از مودم ها، این مشکل رو با گوشی ها دارن. بخاطر برند هم نیست.

شما چند وقته این مشکل رو داری؟ اتصال کلا قطع می شه؟
    دو سالی میشه. البته بعضی وقت ها خوبه. به نظرم میاد بعد آپگرید ها بدتر میشه. الآن اندروید 4.3 روش هست. فکر کنم با اندروید 4.2 کمتر مشکل داشتم.

تو Xperia P هم بنظرم با اندرویدهای پایین تر مشکل کمتر بود.

وقتی قطع میشه میرم تو تنظیمات WiFi بعد یهو کانکت میشه. البته بعضی مواقع هم قطع شد دیگه حالا حالا ها وصل نمیشه و مجبورم بی خیال اینترنت گوشی بشم.

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

دو سالی میشه. البته بعضی وقت ها خوبه. به نظرم میاد بعد آپگرید ها بدتر میشه. الآن اندروید 4.3 روش هست. فکر کنم با اندروید 4.2 کمتر مشکل داشتم.

تو Xperia P هم بنظرم با اندرویدهای پایین تر مشکل کمتر بود.

وقتی قطع میشه میرم تو تنظیمات WiFi بعد یهو کانکت میشه. البته بعضی مواقع هم قطع شد دیگه حالا حالا ها وصل نمیشه و مجبورم بی خیال اینترنت گوشی بشم.
    اگه زیر اسم شبکه می نویسه not range یا در محدوده نیست، مشکل نرم افزاریه که
    احتمالا با برنامه های مدیریت وای فای درست می شه. برنامه های مثلWiFi Connection Manager 1.4.7. اگر هم درست نشد:
    گوشی شما زمین خورده؟ با گوشی یا تبلت دیگه امتحانش کردید؟ ویروسی نشده؟

6. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان این نرم افزار go weather exالان برای من حدودا 4.5 روز قطع هست و دما ثابت روی 26 مونده با اینکه اینترنت وصله و مشکلی از نت نیست به نظر شما چرا اینطوری شده؟

یه سوال دیگه هم داشتم مثلا من از گوگل پلی تم نرم افزار go smsرو گرفتم نصبم شد ولی تم اضافه نشد به نرم افزار باید چکار کنم؟

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه بازی رو اگه از گوشی پاک کرده باشیم چجوری می تونیم بعد از نصب دوباره به همون مرحله و تنظیمات قبلی برش گردونیم؟
    یعنی فایل های بازی کامل پاک نمیشن؟
    یکی از دوستان بازی پو رو از گوشیش پاک کرده حالا نمی دونه چیکار کنه می خواد برگرده به همون مرحله ای که قبلا بوده

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

سلام.دوستان منو راهنمایی کردن واسه گوشی که باید فلش بشه و این چیزا حالا بردم نمایندگی میگه گوشیت اصن فلش نمیشه بردش باید عوض کنی که 850 پولشه !! موبایلیا هم میگن هاردش سوخته !!! من موندم حالا چکار کنم ؟ چظور یهو این همه مشکل پیدا کرد ؟الان به نظرتون چیکار کنم ؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

پیامک خوان میخوام برا برو بچ. یه چند تا چیز هست نمیدونم فارسی پشتیبانی میکنه؟ یکیشم که تو مارکت هست. نگرفتمش. یکی هم تو کافه بازاره انگار باید خریدش؟

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام.دوستان منو راهنمایی کردن واسه گوشی که باید فلش بشه و این چیزا حالا بردم نمایندگی میگه گوشیت اصن فلش نمیشه بردش باید عوض کنی که 850 پولشه !! موبایلیا هم میگن هاردش سوخته !!! من موندم حالا چکار کنم ؟ چظور یهو این همه مشکل پیدا کرد ؟الان به نظرتون چیکار کنم ؟
    بردین نمایندگی گوشی از نظر سخت افزاری تست کردن یا از روی هوا برای خودشون یک حرفی زدن؟

شما گفته بودی گوشی روی لوگوی سامسونگ گیر میکنه گوشی یکبار وایپ میکردین ببینید درست میشه فقط با این کار کلیه اطلاعات گوشی پاک میشه

الان با حدود 950 میشه گلکسی اس 3 صفرش گیر آورد بعد 850 میخان بگیرن برای تعویض برد گوشی

سلام دوستان
    یه بازی رو اگه از گوشی پاک کرده باشیم چجوری می تونیم بعد از نصب دوباره به همون مرحله و تنظیمات قبلی برش گردونیم؟
    یعنی فایل های بازی کامل پاک نمیشن؟
    یکی از دوستان بازی پو رو از گوشیش پاک کرده حالا نمی دونه چیکار کنه می خواد برگرده به همون مرحله ای که قبلا بوده
    باید دوباره بازی از اول بره راهی برای برگشت به مرحله قبلی که بوده وجود نداره
    Last edited by clau; 18-05-2014 at 19:22.

12. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بردین نمایندگی گوشی از نظر سخت افزاری تست کردن یا از روی هوا برای خودشون یک حرفی زدن؟

شما گفته بودی گوشی روی لوگوی سامسونگ گیر میکنه گوشی یکبار وایپ میکردین ببینید درست میشه فقط با این کار کلیه اطلاعات گوشی پاک میشه

الان با حدود 950 میشه گلکسی اس 3 صفرش گیر آورد بعد 850 میخان بگیرن برای تعویض برد گوشی

باید دوباره بازی از اول بره راهی برای برگشت به مرحله قبلی که بوده وجود نداره
    یعنی هیچ راهی نیست؟
    فایل های بازی ها جایی به صورت پنهان ذخیره نمیشن که با پاک کردن معمولی بازی همچنان باقی بمونن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •