بعد از نصب پچ تو فایل Fifa Config در قسمت Rendering option یه گزینه با نام ATI Micro stuttering ظاهر میشه که قبل از نصب پچ این گزینه وجود نداشت...خوب پچ نصب شد حالا از کجا بفهمم نصب شده توی منوی بازی جایی نزده شمارشو؟
بعد از نصب پچ تو فایل Fifa Config در قسمت Rendering option یه گزینه با نام ATI Micro stuttering ظاهر میشه که قبل از نصب پچ این گزینه وجود نداشت...خوب پچ نصب شد حالا از کجا بفهمم نصب شده توی منوی بازی جایی نزده شمارشو؟
ها راستی این گزینه چیه . من که ATI دارم و قبلش مشکلی نداشتم . حالا این چیه که اضافه شده
سلام.
من باید بازی کرک نشده رو حتما داشته باشم تا پچ ورژن 1.1 رو بتونم نصب کنم ؟
حالا زمانی که من بازی کرک نشده رو داشتم بعدش پچ 1.1 رو ریختم دوباره باید یه کرک جدید بریزم ؟
اگر من تمام کار ها رو برای آنلاین بازی کردن بکنم و توسط برنامه گیم رنجر وارد بازی بشم باید توی منو بازی روی کدام گزینه برم تا بتونم برم داخل بازی و با یکی دیگه بازی کنم ؟
ممنون میشم اگه یکی کامل به سوالاتم پاسخ بده![]()
Last edited by masoud93; 03-12-2010 at 18:25.
دقیقا نمیدونم...ها راستی این گزینه چیه . من که ATI دارم و قبلش مشکلی نداشتم . حالا این چیه که اضافه شده
منم Ati دارم و مشکلی نداشتم...
ولی بازم تیکشو زدم...
1- بله
2-بله کرک نسخه 1.01
3-مثل قبل بازی میکنید
4-![]()
این مشکل ارورش بعد از مدتی بازی کردن حل نشد
خیلی ممنون داداش.
در مورد سوال 3 هم من تاحالا فیفا آنلاین بازی نکردم به خواطر همین پرسیدم.
راستی بازیش پینگ چند می خواد ؟
در مورد پینگ نمیدونم چون خودم بازی نمیکنم![]()
بالاخره هر چی پینگت بهتر باشه به نفعته ولی اگه بالای 300 باشه بازیت مشکل دار میشه . در ضمن اگه میخوای بازی کنی Host باش وگرنه وسط بازی واست کلی تیک برمیداره .
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم از وقتی ویندوزمو عوض کردم وقتی دارم بازی میکنم کم کم نوشت ها کمرنگ میشن بعد رنگها میریزه به هم و سیاه میشه و یهو میپره بیرون از بازی کسی میتونه بگه جریان چیه؟ویندوزم xp هستش و کارت گرافیکمم سالمه چون غیر بازی مشکای ندارم و NET Frame و++ Visual C هم نصب کردم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)