RC0 ==> Release Candidate 0 : A version of a program that is nearly ready for release but may still have a few bugs
RC0 ==> Release Candidate 0 : A version of a program that is nearly ready for release but may still have a few bugs
جدا کیفیت هرفونش خیلی پایینِ
هد فونای دیگه هم که نصب میکنم کامل ساپورت نمیکمه و صداش یه جوریه.
چیکار باید بکنم؟
من که یه هدفون سونی گرفتم خیلی هم خوبه
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
اره منم تست کردم زبان عربی نداره ولی این رام همونیه که تو سایت موتورولا گفته ولی نمیدونم چرا عربی رو ساپورت نمیکنه!!
دوستان کسی فایل downgrade واسه 2.1 امارات رو داره ؟ چجوری میتونم برگردم به همون رام قبلیم ؟
اگه نمیشه سیانوژن خوب هست؟
بازی آسفات 6 رو لینکشو میخوام ....
helpppppppppp
سایت pandaapp .com سیر تا پیاز اندرویدنوشته شده توسط ba maram
بازی آسفات 6 رو لینکشو میخوام ....
با مرام جان یه لطفی هم بکن بازی plants vs zombies official رو دانلود کن چون من یکبار دان کردم اجرا نشد میخام ببینم اگه خوب دانلود نکردم دوباره چندساعتی بشینم دانلود کنم
مرسی![]()
Last edited by beckham7; 06-06-2011 at 19:26.
پست شماره 9 اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون حمید خان البته من تونستم رام اصلی 2.2 امارات رو پیدا کنم . الان اون رام رو نصب کردم و بعدش یک fix sbf نصب کردم همه چیز عالی شدمثل روز اول فقط چند تا سوال
1 - چجوری برنامه ها روی sd نصب میشه؟
2 - من نتونستم wifi hotspot رو پیدا کنم جاش کجاس؟
3 - بعضی از بازیها وقتی اجرا میشن بعضی از قسمتهای بازی سفیده یعنی درس اجرا نمیشن مثل sims البته با رام 2.1 هم همینجور بود
4 - برنامه تبدیل فلش دوربین به چراغ قوه دیگه کار نمیکنه ولی با خود برنامه گوشی درسته
الان دیگه چیزی یادم نیس ولی امتیاز quadrant حسابی رفته بالا در حدود 1150 که بالاتر از دروید ایکس بود
فارسی رو هم عالی ساپورت میکنه هرچند فونت اصلیش جالب نیس
مبارکه، یه لینک هم ازش بذار تا استفاده کنیم اگه تونستی مشخصات کامل رام رو بنویس
- بعضی از برنامه ها خودش سوال میکنه.بقیه هم که قابل انتقال هستند رو از
MANAGE APPLICATIONS ==> MOVE TO SD CARD
- من رام FRENCH 2.2.2 رو دارم که اونم HOT SPOT نداره
- شاید نسخه گوشیهای موتو نباشه. ورژن مناسب رو پیداکن
- بعضی از چراق قوه های 2.1 روی 2.2 کار نمیکنن. ورژن مناسب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)