متاسفانه من پولی رو که میخواد رو نمیدونمفکر کنم ، فکر کنم 27 هزار تا میخواد !!
شما پولی رو از دفتر درک پاپالاردو ورداشتید ؟؟؟
متاسفانه من پولی رو که میخواد رو نمیدونمفکر کنم ، فکر کنم 27 هزار تا میخواد !!
شما پولی رو از دفتر درک پاپالاردو ورداشتید ؟؟؟
سلام
دوستان من تازه بازی رو شروع کردم و یه مشکلی باهاش دارم
تو بازی هی صدای تپش قلب میاد و و وقتی میرم یه غذایی می خورم واسه 1 دقیقه قطع میشه و سریع باز انرژی تموم میشه و صدای تپش هی با شروع میشه و صفحه با صدای تپش قلب تاریک روشن میشه
این جوری که تا آخر بازی هی باید بخورم که
اگه میشه یه راهنمایی کنید کجای کار مشکل داره و چاره چی هستش؟؟؟؟
مشکل از کرکتون هستش !!!
لینک کرک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره درسته
حق با شماس
الان سمت راست نقشه كه ديدم نوشته واسه ي objective كه بايد 27000 تا داشته باشم براي برونو
ممنون
دارم الان پول جمع ميكنم![]()
دوستان ممنون بابت اون پست 1616
من کرکش رو ریختم
save من رو شناخت
ولی بازم وقتی پول رو به brouno برمیگردونم بازم قسمت بعدی تو load گیر میکنه
لینک save کامل که دوستمون داده مال rapidbaz کارنمیکنه برام
کمک
عزیزم الان برات سعی می کنم سیو کامل رو تو یه جا دیگه اپ کنم . تا نیم ساعت دیگه نهایتا اون پست و ویرایش می کنم و لینک جدید میزارم
دوستان پست قبلیم رو ویرایش کردم . دو تا سیو کامل از بازی رو تو 4shared اپلود کردم یکیش سیو کامل با مجله ها و دومی سیو کامل بدون مجله ها . برای دانلودش به ادرس تو امضام مراجعه کنید . موفق باشید
نظر شخصی من به حرفهای شما:
1.آخه ما اوایل بازی تو گروههای Falcone , celemente اصلا شناخته شده نبودیم ولی joe یه شخصیت گنده ای داشت برای همین ما رانندگی میکردیم همه جارو تازشم اگه فقط 15 دقیقه کسی دیگه ای رانندگی میکرد بازیکن 100% حوصلش سر میرفت.
2.شما حتما روی easy بازی کردی. روی hard بازی کنید تا روشن بشید. من که به شخصه اون مرحله که باید از ساختمونه با joe فرار میکردیم دهنی ازم صاف شددددددددددددددددد که خدا میدونه
3.بهتر بگیم زبان انگلیسی ما اصلا خوب نیست.
4.عوضش روی صداگزاریشون خیلی کار شده بود. همه ی دیالوگ ها و صداها واقا عالی بود.
5.بله ما تا چپتر 11 تقریبا فقط یه سرباز falcone بودیم همین ن ن. دست راست falcone که نبودیم
6.و 100% گرافیک
7.در کل 9 امتیاز خوبیه
موفق باشید
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
به نظر من بهترین راه پول درآوردن همون اوراق ماشینه
با سلام
1- نه منظور من اين نبود كه كسي ديگه رانندگي كنه و ما تماشا كنيم
منظورم اين بود كه رانندگي خيلي زيادي داشت
نصف بازي توي راه رانندگي بود
2- نه روي نرمال يه دور بازي كردم و بعدش روي هارد بازي ميكنم كه قشنگ بازي رو متوجه شم
آره اون مرحله اي كه بايد فرار كنيم سخت بود - اونم دليل داره: چون افراد خيلي زياد بودن و محوطه خيلي بزرگ بود
حتي توي نرمال هم خيلي سخت بود
3- درسته - انگليسيمون ضعيفه
4- اين كه هيچي
5- به هر حال بايد يه سمتي رو بهمون ميدادن كه بازي جذاب باشه تا اينكه سرباز باشيم و هر كار ميگن و انجام بديم - حداقل چهار تا تصميم خودمون هم ميگرفتيم بد نبود
6 و 7 هم كه موافقم
با گزينه ي آخر كه گفتيد از راه اوراق ماشين هم موافقم - چون هر ماشين و 400 تا واسش ميداد و خوب بود
موفق باشيد.
صدرصد داستان بازی دست کمی اصلا از مافیا 1 نداشت عالی بود به نظرم قشنگترینش همین بود.
کی میگه مبهم بود؟؟؟
خیلی فهمش اسون بود. ولی پایان پررمز و رازی داشت شاید تو مافیا 3 داستان ویتو ادامه داشته باشه و احتمال کمی جو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)