یعنی تا تا بستون دیگه دور هم جمع نمیشیم؟![]()
یعنی تا تا بستون دیگه دور هم جمع نمیشیم؟![]()
بد نیست شما یه سر به اینجا بزنی:یعنی تا تا بستون دیگه دور هم جمع نمیشیم؟![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینشو فهمیدم،
میگم این اعداد bh و sb از کجا میان؟
یعنی هیچکس نمیدونه؟؟؟؟اینشو فهمیدم،
میگم این اعداد bh و sb از کجا میان؟: دی
دوستان گروه Middle East Chess Masters درخواست بازی گروهی داده .(vote chess). اگه پایه هستید قبول کنیم بازی کنیم .
برای دوستان جدید : هر کسی رای میده به یک حرکت و بیشترین رای انتخاب میشه به عنوان حرکت تیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره و چون تعداد رای دهندگان پایینه رای شما خیلی مهمه.حسابی فکر کنید بعد که همگی یک رنگ شدین رای بدین.
مثلا شیش نفر رای میدن...
به نظر من که خوبه...
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
نه متاسفانه:سی
ما الان 3 تا Team Matches داریم .
که تیم اونا بسته شده و منتظرن تا ببندیم . نفر به نفر الان ضعیفتریم از نظر امتیازی و اونا فقط با 5 نفر بازی میکنن که تعداد افراد مشتاق ما خیلی زیادتره که فقط 5 نفر اول ما بازی میکنن . میتونیم ببندیم بازی رو یا کنسل کنیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی دوم هم در حال عضوگیری هستن هر دو طرف . اگه کسی مشتاقه بیاد عضو شه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و آخرین بازی هم که درخواست اونا بود هنوز هیچ کس از 2 طرف عضو نشده . اگه خواستید عضو شید :
===کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا هم بازیای فعلی و در حال انجام تیمیمون هست که با رای گیری روی هر حرکت انجام میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر چی تعداد بازیای گروهیمون بیشتر بشه برای یادگیری بهتره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حالا چس 960 بازی کردید؟
خیلی باحالهمنم الان فهمیدم چیه؟ هی میگفتم چیه ها!
نمیگم برید امتحان کنید ببینید چیهیه بازی آنلاین آنریتد بسازید که اگرم حال بازی نداشتید مهم نباشه
در کل خوبه...فقط حیف آنلاین نداره!
من یه بار با sadboy012 بازی کردم خیلی باحال بود هرچند که خیلی بدجور باختم![]()
این همونه که جای مهره ها در ابتدای بازی فرق میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)