به نظر من بهتره كه دونه دونه كپي پيست كني ، اينجوري هم كارت زودتر راه ميافته هم اون فايلي كه نميتونه بخونه و روش مونده رو پيدا ميكني و از خيرش بگذري!!!
به نظر من بهتره كه دونه دونه كپي پيست كني ، اينجوري هم كارت زودتر راه ميافته هم اون فايلي كه نميتونه بخونه و روش مونده رو پيدا ميكني و از خيرش بگذري!!!
دوست عزیز من با این روش, 3 پارتیشن دیگه ساختم و الان هاردم 4 پارتیشن هست. می خواستم ببینم مشکلی نداره نرم افزارهای وسترن رو کات کنم رو یه پارتیشن دیگه و اون پارتیشن اصلی رو فرمت کنم؟؟ volume label رو هم می خوام تغییر بدم. اشکالی نداره که؟؟
یک سوال دیگه اینکه آخرین پارتیشنی که ساختم لاجیکال شد اما بقیه پارتیشن ها پرایمری هست. فرقش چیه؟
اون نرم افزارها بهتره كه در اولين پارتيشن قرار بگيره
volume label تغيير بكنه اشكالي نداره
با تشکر
آخرین پارتیشنی که ساختم لاجیکال شد اما بقیه پارتیشن ها پرایمری هست. فرقش می دونید چیه؟
...............
Last edited by ata.royalfalcon; 17-05-2011 at 13:42.
لطفا قیمت wd my passport essential se 1TB و seagate freeagent goflex 1.5TBبفرمایید.
پارتیشن بندی اصولی به این صورته که ابتدا یک پارتیشن اولیه درست می کنی که همون پریماری است و بعد پارتیشن ثانویه درست می شه اکستندد نامیده می شه که این پارتیشن ثانویه خود به درایوهای دیگر تقسیم می شه که همان لاجیکال است.
بنا بر این پارتیشن اولیه می شه درایو سی. و بقیه درایوها (که در واقع از نوع لاجیکال) هستند در پارتیشن ثانویه (اکستندد پارتیشن) قرار می گیرند.
امید وارم متوجه شده باشید.
حال شما چند پارتیشن اولیه ساختید که لازم به اینکار نبود لذا بهتر است که در صورت امکان همه پارتیشن ها را حذف کنید بعد یک پارتیشن اولیه درست کنید (یعنی اولین درایو که همان درایو سی باشد رو از نوع پارتیشن پریماری درست کنید) و بعد اگر از اف دیسک استفاده می کنید یک پارتیشن ثانویه درست کنید و بعد درایو ها را در این پارتیشن ثانویه ایجاد کنید و اگر از برنامه های دیگه مثل اکرونیز استفاده می کنید بعد از ساخت پارتیشن اولیه (پریماری) کافیه که بقیه درایوها را از نوع لاجیکال درست کنید (چون خود برنامه پارتیشن ثانویه را ایجاد می کند) به همین سادگی.
سلام اگر دوستان که اینجا هستند لطف کنند به تاپیک زیر یک نگاهی بندازند و ما رو راهنمایی کنند ممنون میشیم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
سلام اگر دوستان که اینجا هستند لطف کنند به تاپیک زیر یک نگاهی بندازند و ما رو راهنمایی کنند ممنون میشیم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
ولي مسئله اينجاست كه ايشون نميخواستن نرم افزار موجود در پارتيشن اول حذف بشه بنابراين امكان نداشتن كه پارتيشن موجود رو حذف كنن پس چاره اي نداشتن كه از طريق شرينك مقداري فضا از پارتيشن موجود بردارند تا بتونن چند پارتيشن درست كنن.
Last edited by ata.royalfalcon; 02-05-2011 at 08:20.
سوال فنی از این اقایی که کتابخونه هارد داره (خیلی کیف میکنم عکسشو سیو کردم) من یدونه کارت pci express برای usb3 گرفتم که این هارد نازنین (وسترن اسنتیال) بزنم بهش و از حد اکثر سرعت دچار انبساط خاطر بشم !! فقط مساله اینه که باید هر بار برای زدن یو اس بی پشت کامپیوتر رو که زیادم در دسترس نیست ملاقات کنم یعنی هی هی خم و راست شم البته اونطوری که توی راهنمای نصب هارد نوشتن اول باید پاور وصل بشه بعد یو اس بی و چون من بنابر فرمایش حضرت جنابعالی ( ata.royalfalcon ) پاورو (اداپتور) درمیارم پس برای استفاده باید اول پاور بعد کابل یو اس بی رو بزنم میخواستم ببینم خودتون که خاموش میکنین و آداپتورشونو درمیارن کابل یو اس بی رو هم درمیارین یا همیشه روشه یعنی میتونم کابل یو اس بی رو وصل بزارم بمونه اما سیف رمو کنم و اداپتورو در بیارم؟
اخه دولا شدن و کیسو مورد تهاجم قرار دادن اونو هر روز یه بار یا دوبار زیاد جالب نیست( مجبورم هاردو برای کارای اتوکد هر روز بکاپ بردارم)
Last edited by onehellsing; 02-05-2011 at 11:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)