تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 827 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265665 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز..چارش چیه؟باید دیفراگش کنم؟من میخوام ازش این درایو هارد اینترنالم بکاپ بگیرم چون fat32 هست میخوام ntfs کنم چون از 16 گیگ فضا فقط 100 گیگش پره ولی مینویسه 1 گیگی فضای خای داری اون 60 گیگ ناپدید شده گفتم شاید بخاطر اینه که FAT32 هست
    حالا چطور بکاپ بگیرم
    بنظرتون کپی پیست کنم بهتر نیست؟

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

ممنون دوست عزیز..چارش چیه؟باید دیفراگش کنم؟من میخوام از این درایو هارد اینترنالم بکاپ بگیرم چون fat32 هست میخوام ntfs کنم چون از 160 گیگ فضا فقط 100 گیگش پره ولی مینویسه 1 گیگی فضای خای داری اون 60 گیگ ناپدید شده گفتم شاید بخاطر اینه که FAT32 هست
    حالا چطور بکاپ بگیرم

---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

ممنون دوست عزیز..چارش چیه؟باید دیفراگش کنم؟من میخوام از این درایو هارد اینترنالم بکاپ بگیرم چون fat32 هست میخوام ntfs کنم چون از 160 گیگ فضا فقط 100 گیگش پره ولی مینویسه 1 گیگی فضای خای داری اون 60 گیگ ناپدید شده گفتم شاید بخاطر اینه که FAT32 هست
    حالا چطور بکاپ بگیرم
    به نظر من بهتره كه دونه دونه كپي پيست كني ، اينجوري هم كارت زودتر راه ميافته هم اون فايلي كه نميتونه بخونه و روش مونده رو پيدا ميكني و از خيرش بگذري!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بهترين راه براي پارتيشن بندي كردن براي هاردهاي اكسترنال استفاده از ديسك منجمنت خود ويندوز هست .
    پارتيشن بندي ضرر خاصي نداره .من كه هارد 2 ترابايت دارم اصلا پارتيشن بندي نكردم . البته من پس از ريختن اطلاعات در هاردها ديگه حذف و اضافه اي نميكنم در نتيجه ترتيب قرارگيري اطلاعات در سكتورهاي پارتيشن بهم نميخوره و در نتيجه نيازي به دفرگمنت هم نداره ولي اگر شما زياد حذف و اضافه ميكنين فكر كنم بهتره كه چندتا پارتيشن بسازين. تا در موقع دفرگمنت مردن زمانبر نباشه
    بستگي به نحوه پارتيشن بندي ممكنه نرم افزارهاي داخل هارد پاك بشن يا خير
    مثلا در پارتيشن بندي به روش شرينك نرم افزارهاي داخل هارد پاك نميشن
    براي پارتيشن بندي توسط شرينك هم اينجا توضيح كامل دادم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز من با این روش, 3 پارتیشن دیگه ساختم و الان هاردم 4 پارتیشن هست. می خواستم ببینم مشکلی نداره نرم افزارهای وسترن رو کات کنم رو یه پارتیشن دیگه و اون پارتیشن اصلی رو فرمت کنم؟؟ volume label رو هم می خوام تغییر بدم. اشکالی نداره که؟؟

یک سوال دیگه اینکه آخرین پارتیشنی که ساختم لاجیکال شد اما بقیه پارتیشن ها پرایمری هست. فرقش چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من با این روش, 3 پارتیشن دیگه ساختم و الان هاردم 4 پارتیشن هست. می خواستم ببینم مشکلی نداره نرم افزارهای وسترن رو کات کنم رو یه پارتیشن دیگه و اون پارتیشن اصلی رو فرمت کنم؟؟ volume label رو هم می خوام تغییر بدم. اشکالی نداره که؟؟

یک سوال دیگه اینکه آخرین پارتیشنی که ساختم لاجیکال شد اما بقیه پارتیشن ها پرایمری هست. فرقش چیه؟
    اون نرم افزارها بهتره كه در اولين پارتيشن قرار بگيره
    volume label تغيير بكنه اشكالي نداره

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با تشکر

آخرین پارتیشنی که ساختم لاجیکال شد اما بقیه پارتیشن ها پرایمری هست. فرقش می دونید چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر

آخرین پارتیشنی که ساختم لاجیکال شد اما بقیه پارتیشن ها پرایمری هست. فرقش می دونید چیه؟
    ...............
    Last edited by ata.royalfalcon; 17-05-2011 at 13:42.

پروفشنال mojtaba0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

لطفا قیمت wd my passport essential se 1TB و seagate freeagent goflex 1.5TBبفرمایید.

داره خودمونی میشه moj2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تشکر

پارتیشن بندی اصولی به این صورته که ابتدا یک پارتیشن اولیه درست می کنی که همون پریماری است و بعد پارتیشن ثانویه درست می شه اکستندد نامیده می شه که این پارتیشن ثانویه خود به درایوهای دیگر تقسیم می شه که همان لاجیکال است.
    بنا بر این پارتیشن اولیه می شه درایو سی. و بقیه درایوها (که در واقع از نوع لاجیکال) هستند در پارتیشن ثانویه (اکستندد پارتیشن) قرار می گیرند.
    امید وارم متوجه شده باشید.
    حال شما چند پارتیشن اولیه ساختید که لازم به اینکار نبود لذا بهتر است که در صورت امکان همه پارتیشن ها را حذف کنید بعد یک پارتیشن اولیه درست کنید (یعنی اولین درایو که همان درایو سی باشد رو از نوع پارتیشن پریماری درست کنید) و بعد اگر از اف دیسک استفاده می کنید یک پارتیشن ثانویه درست کنید و بعد درایو ها را در این پارتیشن ثانویه ایجاد کنید و اگر از برنامه های دیگه مثل اکرونیز استفاده می کنید بعد از ساخت پارتیشن اولیه (پریماری) کافیه که بقیه درایوها را از نوع لاجیکال درست کنید (چون خود برنامه پارتیشن ثانویه را ایجاد می کند) به همین سادگی.

9. این کاربر از moj2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام اگر دوستان که اینجا هستند لطف کنند به تاپیک زیر یک نگاهی بندازند و ما رو راهنمایی کنند ممنون میشیم!
    کد:

---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------

سلام اگر دوستان که اینجا هستند لطف کنند به تاپیک زیر یک نگاهی بندازند و ما رو راهنمایی کنند ممنون میشیم!
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارتیشن بندی اصولی به این صورته که ابتدا یک پارتیشن اولیه درست می کنی که همون پریماری است و بعد پارتیشن ثانویه درست می شه اکستندد نامیده می شه که این پارتیشن ثانویه خود به درایوهای دیگر تقسیم می شه که همان لاجیکال است.
    بنا بر این پارتیشن اولیه می شه درایو سی. و بقیه درایوها (که در واقع از نوع لاجیکال) هستند در پارتیشن ثانویه (اکستندد پارتیشن) قرار می گیرند.
    امید وارم متوجه شده باشید.
    حال شما چند پارتیشن اولیه ساختید که لازم به اینکار نبود لذا بهتر است که در صورت امکان همه پارتیشن ها را حذف کنید بعد یک پارتیشن اولیه درست کنید (یعنی اولین درایو که همان درایو سی باشد رو از نوع پارتیشن پریماری درست کنید) و بعد اگر از اف دیسک استفاده می کنید یک پارتیشن ثانویه درست کنید و بعد درایو ها را در این پارتیشن ثانویه ایجاد کنید و اگر از برنامه های دیگه مثل اکرونیز استفاده می کنید بعد از ساخت پارتیشن اولیه (پریماری) کافیه که بقیه درایوها را از نوع لاجیکال درست کنید (چون خود برنامه پارتیشن ثانویه را ایجاد می کند) به همین سادگی.
    ممنون
    ولي مسئله اينجاست كه ايشون نميخواستن نرم افزار موجود در پارتيشن اول حذف بشه بنابراين امكان نداشتن كه پارتيشن موجود رو حذف كنن پس چاره اي نداشتن كه از طريق شرينك مقداري فضا از پارتيشن موجود بردارند تا بتونن چند پارتيشن درست كنن.
    Last edited by ata.royalfalcon; 02-05-2011 at 08:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سوال فنی از این اقایی که کتابخونه هارد داره (خیلی کیف میکنم عکسشو سیو کردم) من یدونه کارت pci express برای usb3 گرفتم که این هارد نازنین (وسترن اسنتیال) بزنم بهش و از حد اکثر سرعت دچار انبساط خاطر بشم !! فقط مساله اینه که باید هر بار برای زدن یو اس بی پشت کامپیوتر رو که زیادم در دسترس نیست ملاقات کنم یعنی هی هی خم و راست شم البته اونطوری که توی راهنمای نصب هارد نوشتن اول باید پاور وصل بشه بعد یو اس بی و چون من بنابر فرمایش حضرت جنابعالی ( ata.royalfalcon ) پاورو (اداپتور) درمیارم پس برای استفاده باید اول پاور بعد کابل یو اس بی رو بزنم میخواستم ببینم خودتون که خاموش میکنین و آداپتورشونو درمیارن کابل یو اس بی رو هم درمیارین یا همیشه روشه یعنی میتونم کابل یو اس بی رو وصل بزارم بمونه اما سیف رمو کنم و اداپتورو در بیارم؟
    اخه دولا شدن و کیسو مورد تهاجم قرار دادن اونو هر روز یه بار یا دوبار زیاد جالب نیست( مجبورم هاردو برای کارای اتوکد هر روز بکاپ بردارم)
    Last edited by onehellsing; 02-05-2011 at 11:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •