تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 252 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خبر غير رسمي- ديدار دايي و كريمي

سايت گل- طبق اخباري كه هنوز توسط منابع رسمي تاييد نشده است علي دايي و علي كريمي طبق توافق قبلي با يكديگر ملاقات داشتند.

همانطور كه سايت گل پيش از اين خبر داده بود اين دو قرار بود بعد از بازگشت تيم پرسپوليس از امارات با همديگر ملاقات كنند كه امروز اين اتفاق افتاد. البته هنوز از نتيجه اين ديدار اطلاعاتي به دست ما نرسيده است. تنها خبري كه به گوش مي رسد مبلغ پيشنهادي پرسپوليسي هاست كه قرار است براي شش بازي ليگ قهرمانان اسيا 200 ميليون تومان به كريمي بپردازند.

آمدن كريمي و مشكل كاپيتاني

سايت گل- با جدي تر شدن حضور علي كريمي در پرسپوليس سوالي كه بوجود مي آيد در مورد بازوبند كاپيتاني اين تيم است. با حضور علي كريمي مشخص نيست كه وضعيت كاپيتاني سرخپوشان چه خواهد بود؟

اگر علي دايي بخواهد بازوبند را از سپهر حيدري گرفته و به علي كريمي بدهد عملا انتخاباتي كه خودش انجام داده را زير سوال خواهد برد. اگر هم كه اين كار را انجام ندهد حضور سپهر حيدري به عنوان كاپيتان و آن هم در شرايطي كه علي كريمي در تيم حضور دارد نه چهره خوشايندي دارد و نه مطمئنا مورد قبول بازيكن تازه وارد اين تيم خواهد بود. بايد منتظر ماند و ديد كه علي دايي براي حل اين مشكل چه راهكاري را انتخاب خواهد كرد.

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل
    Last edited by Ezel; 29-01-2011 at 18:35.

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دايي: با كريمي صحبت مي‌كنم، او مي‌تواند به پرسپوليس كمك كند

اگر بتوانيم با يكديگر همكاري داشته باشيم مطمئناً مي‌توانيم به پرسپوليس كمك كنيم. هيچ كس به ياد ندارد كه من به كريمي در گذشته بي‌احترامي كرده باشم. متأسفانه در گذشته مسائلي اتفاق افتاد كه فاصله‌ها زياد شد ولي الان بايد قدر امثال كريمي را بيشتر بدانيم.

سايت گل ـ گويا علي دايي سرمربي پرسپوليس در خصوص بازگشت علي كريمي به اين تيم چراغ سبز نشان داده و حرف‌هاي شهريار نشان مي‌دهد كه احتمال پرسپوليسي شدن جادوگر در روزهاي آينده بسيار زياد است. دايي در آخرين مصاحبه‌اي كه در روزنامه پرسپوليس انجام داده در مورد بحث پرسپوليسي شدن كريمي مي‌گويد:« من هميشه علي را دوست داشته و دارم شايد بعضي مسائل اتفاق افتاده كه تعابير مختلفي را به همراه داشته است اما من كريمي را دوست دارم و حضور او مي‌تواند به هر تيمي كمك كند. الان حيف است چنين سرمايه‌اي را از دست بدهيم و من حتما با كريمي صحبت خواهم كرد.»;

او ادامه مي‌دهد:« اگر بتوانيم با يكديگر همكاري داشته باشيم مطمئناً مي‌توانيم به پرسپوليس كمك كنيم. هيچ كس به ياد ندارد كه من به كريمي در گذشته بي‌احترامي كرده باشم. متأسفانه در گذشته مسائلي اتفاق افتاد كه فاصله‌ها زياد شد ولي الان بايد قدر امثال كريمي را بيشتر بدانيم.»
    .....
    اون قسمت قرمز کلاً اشکال داره چوئن آخرین بی احترامی به کریمی مصاحبه بعد از بازی با عربستان تو آزادی بود ... این اخریش بود وتو گذشته هم چند بار این مطب رو گفته بود، اما الان میگه من بی احترامی نکردم

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------

کریمی از دو تیم استقلال و ذوب آهن هم پیشنهاد داشت...ولی مثل اینکه جادوگر به خونش بر میگرده ...

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کریمی نه تو لیگ برتر نه تو جام حذفی طبق قوانین لیگ نمیتونه بازی کنه وفقط برای باشگاه های آسیا میتونه بیاد
    کاملا قوانین مزخرف و عقب مونده ای داریم
    این همه بازیکن هستن که تو اروپا نیم فصل تیمشونو عوض میکنن و تو همون لیگ بازی میکنن ولی بر طبق قوانین مزخرف ایران هر بازیکن فقط میتونه طی فصل واسه یه باشگاه ایرانی تو لیگ بازی کنه.
    انگار نه انگار که شاید یه باشگاه بخواد توی نیم فصل با خرید بازیکن از تیمای دیگه نقاط ضعفشونو رفع بکنه.
    فقط میتونن بنجلای خارجی بخرن.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سرمربي پرسپوليس گفت: انشاءالله اگر مشكلي خاصي پيش نيايد كريمي پرسپوليسي مي‌شود.
    علي دايي اظهار داشت: تمرينات خوبي را براي شروع نيم فصل دوم پشت سر گذاشته‌ايم. شنبه آينده و در اولين گام در نيم فصل دوم كار بسيار سختي را مقابل صنعت نفت آبادان داريم اما با توجه به اين دو اردوي بلند مدت آمادگي لازم را داريم.

وي گفت: صنعت نفت تيم خوبي است و شناخت كافي روي آنها داريم. در خانه خودمان بازي مي‌كنيم و به دنبال سه امتياز هستيم. اميدوارم در اين چند روز هم تمرينات خوبي را انجام دهيم و با هماهنگ شدن ملي‌پوشانمان و رسيدن مصدومان باتمام قدرت به ديدار اين تيم برويم.

دايي در خصوص اظهارات امروز علي كريمي گفت:

من علي را دوست دارم و انشاءالله به حق پنج تن همه چيز درست شود و ما بتوانيم كريمي را به پرسپوليس بياوريم تا او به ما كمك كند.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تا ساعاتی دیگر علی کریمی ستاره سابق تیم ملی بمبی خبری منفجر می کند.
    به گزارش خبرآنلاین ؛ درحالی که علی کریمی در گفت و گویی با سایت شخصی خود از دوستی با علی دایی سخن گفته بود و بعد از مدت ها بر این شائبه که این دو حاضر نیستند با هم کار کنند خط بطلان کشیده بود ، به نظر می رسد ، جادوگر تا ساعاتی دیگر همه را شوک زده می کند. روزنامه پرتیراژ پیروزی ، روزنامه هواداران پرسپولیسی در شماره صبح دوشنبه خود در یادداشتی به قلم سردبیرش از این بمب خبری سخن به میان آورده؛ خبری که در آن آمده است:« حالا دیگر دایی و کریمی با هم رابطه گرمی دارند اما شاید شگفتی علی این نباشد که برای تان خبر از ملاقاتش با دایی بدهیم که این جلسه هنوز برگزار نشده ، خبری برای تان داریم که به رسم امانت فعلا قادر به انتشارش نیستیم ، فقط کافی است مدتی صبر کنید...»
    این خبر اگر تحقق یابد همه را انگشت به دهان خواهد کرد. جادوگر پیش از این هم از این بمب های خبری زیاد ترکانده است. پس منتظر می مانیم تا در کمتر از 24 ساعت ، ببینیم آیا این گفته محقق خواهد شد؟
    سوژه این خبر کسی جز علی کریمی نیست. بازیکنی که بنا به گفته یکی از نزدیکانش فردا همه را متعجب خواهد کرد. با این اتفاق مشخص خواهد شد علی کریمی که در روزهای گذشته در مصاحبه های مختلف از علی دایی تعریف کرده است، این حرف ها را نه برای خوش آمد دایی، که به خاطر عقاید خاصش به زبان آورده بود.
    این خبری است که فردا در روزنامه پیروزی ارگان غیررسمی هواداران پرسپولیس منتشر خواهد شد. البته سردبیر این روزنامه نیز از اصل ماجرا پرده بر نداشته، اما به نظر می رسد برخلاف آنچه که همه ما فکر می کردیم، علی کریمی سودای دیگر در سر دارد، نکته ای که برخی از سایت های خبری از آن به عنوان «بمب» یاد می کنند.
    بمبی که البته قرار است انفجار مهیبی داشته باشد. برای شنیدن اصل خبر باید تا امروز ظهر (دوشنبه 11 بهمن) صبر کنید. خبری که بغایت عجیب و باورنکردنی است.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

فکر کنم بعد از اونکه اونجوری خواستن سر دایی را ببرن و اخراج اش کنن خودش سر عقل اومده و میدونه باید چکار کنه

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بمب خبری علی کریمی ترکید!

علي کريمي به تيم فوتبال شالکه آلمان پيوست.

علي کريمي که چند روز پيش از تيم فوتبال استيل آذين جدا شده بود و نمي‌توانست به عنوان بازيکن ليگ برتري در يکي از تيم‌هاي ليگ بازي کند امروز با عقد قرارداد 5 ماهه به شالکه 04 آلمان پيوست.

اين در حالي بود که در روزهاي گذشته زمزمه‌هايي مبني بر پيوستن علي کريمي به تيم فوتبال پرسپوليس به گوش مي‌رسيد و حتي علي دايي نيز موافقت خود را با حضور او در اين تيم اعلام کرده بود.

تيم شالکه در حال حاضر تيم يازدهم جدول رده‌بندي بوندسليگا است و در فصل نقل و انتقالات تابستاني بازيکنان سرشناسي همچون رائول و هونتلار به اين تيم پيوستند.

علي کريمي امشب به آلمان خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خرابتم به مولا جادوگر ، ایول به تو دمت گرم
    میلان رو که بهم پیچیدی ، این حلبی اذین در حد قد وقواره تو نبود ، به قول دایی سطح بازی تو در حد بارسلونا ورئال بود که مشاورین خوبی نداشتی ، الانم به اینکه من یک پرسپولیسی صدآتیشه هستم اما دوست دارم به شالکه بری واونجا برامون افتخار آفرینی کنی ....

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازیکن پیشین تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استیل آذین در شرایطی قراردادش را با شالکه به ثبت خواهد رساند که تا ساعاتی دیگر فصل نقل و انتقالات تیم های اروپایی به پایان خواهد رسید و البته علی کریمی هنوز در تهران است و امشب راهی آلمان خواهد شد.

در حالی که طی روزهای گذشته خبرهای زیادی در مورد حضور علی کریمی در پرسپولیس و نشست او با علی دایی منتشر شده بود، یکی از نزدیکان علی کریمی ظهر امروز دوشنبه از احتمال پیوستن این بازیکن به تیم فوتبال شالکه آلمان خبر داد.

کریمی که سابقه بازی در تیم بایرن مونیخ را دارد پس از آنکه از سوی مسئولان باشگاه استیل آذین کنار گذاشته شد، با پیشنهاد چند تیم داخلی لیگ برتری مواجه شد که با توجه به تمایل خود او، پیوستنش به پرسپولیس مراحل نهایی اش را طی می کرد اما در آخرین لحظات مقصد این هافبک تکنیکی تغییر کرد.

محمودرضا فاضلی مدیر برنامه های چند بازیکن ایرانی شاغل در اروپا که امور قرارداد علی کریمی را نیز پیگیری می کند امروز در نشستی با مسئولان باشگاه شالکه مراحل نهایی عقد قرارداد این بازیکن را انجام خواهد داد. این در حالی است که علی کریمی در تهران به سر می برد و قرار است امشب راهی آلمان شود.

با توجه به اینکه امروز آخرین روز نقل و انتقالات تیم های اروپایی است و علی کریمی در تهران به سر می برد، قرار است محمودرضا فاضلی قرارداد این بازیکن را به صورت غیابی امضا کند تا کار پیوستن کریمی به بوندس لیگا با مشکلی مواجه نشود.

سرمربی تیم فوتبال شالکه فیلیکس ماگات سرمربی پیشین تیم فوتبال بایرن مونیخ است که علی کریمی در زمان حضورش در بایرن شاگرد این مربی بود و مجددا زیر نظر او به فوتبالش ادامه خواهد داد. در صورت نهایی شدن قرارداد کریمی، این بازیکن تا پایان فصل بونس لیگا به شالکه خواهد پیوست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •