من هم هر کاری می کنم وصل نمی تونم بشم.و مثل شما مودم هم چراغ هاش هر سه روشنه.
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
من هم هر کاری می کنم وصل نمی تونم بشم.و مثل شما مودم هم چراغ هاش هر سه روشنه.
سلام دوستان من وقتي وصلم جديدا كامپيوترم اين ارور رو ميده:
there is an ip address conflict with another system on the network
چند وقت پيش احساس ميكردم يكي ميخواد از كانكشنم دزدي كنه و ويروس كشم هي ويروس توي كانشكن پيدا ميكرد...و بعد از اون هي اين ارور رو ميده...
من توي Local Area Connection خودم IP , Gateway رو نزدم...كسي راهنمايي چيزي داره؟
اينم اطلاعات كامل IP:
Last edited by desperanish; 16-02-2011 at 16:03.
به احتمال قوی ویندوز ت خراب شده چند تا فایل اصلی مرتبت به انترنت پریده یه وینوز نصب کن خیال خود راه کن
اگه حوصله نداری سیستم متو به یکی دو هفته قبل برگردون>>>System Restore
حتما یه کی با یوزر و پسورد شما وصل شده داره استتفاده می کنه
یه زنگ بزن 1899 بگو تداخل IP دارم. احتمالاً مشکلتو حل کنن.
راستی شما بالأخره 512 گرفتی؟
به احتمال زیاد مشکل از شبکست ... نه دزدی اکانتت
ديروز زنگ زدم ولي خبري نشد كه نشد
همه چيزش لامصب هماهنگ شده ولي ميگن داريم زير ساخت رو عوض ميكنيم بايد يه ذره صبر كنيد
ميخوام امروز برم دعوا![]()
من از چه شرکتی بگیرم خوبه ؟
مخابرات رفتم شرو و ور گفت پیچوند حالا میخوام از شرکت بگیرم کدوماشون خوبن ؟
فقط من میخوام 128 بگیرم و دانلودم نسبتا زیاد میکنم اگه میخواین تبلیغ نشه بهم pm بدین
راستی استان اهل تهران هستم
کیه کیه کیه
ممنون
سلام دوستان من مودم ADSL DLINK DSL -2520U دارم و از مخابرات استان تهران 128 KB گرفتم و خودم تنظیماتشو از قسمت 192.168.1.1 دست و پا شکسنه انجام دادم نمی دونم چرا زود به زود قطع می شه SPEED در موقع دانلود بالا و پایین می شه و ثابت نیست بین 10 تا 20
نمی دونم چکار کنم میشه تنظیمات کامل این مودم را برای من بگید تا ببینم ایراد از کجاست؟
من DNS مخابراتو خواستم هیچ کس به من نداد.
جدیدا سیستم رو روشن میکنم بالا میاد اینترنت رو نمیشناسه دوباره ریستارت میکنم میاد بالا میشناسه؟؟؟ چراب اید اینجوری باشه؟؟؟ تازه الان آی پی هم تعری کردم فقط DNS تعریف نکردم ولی چه تعریف میکنم چه رو optain هست همینطوره.
در ضمن من الان 8 سال هست به صورت Optain استفاده میکنم اینجوری مشکل نداشتم ولی الا با ویندوز 7 اینجوری شده تو ایک پی هم آخریا میشد ولی خودش دوباره refresh میکرد درست میشد ولی تو ویندوز 7 باید ریستارت کنی. هر چی detect میکنم نمیشناسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)