من هنوز بازیو تهیه نکردم می خواستم بدونم این بازی هم مثل Cod : Bo لگ داره ؟
با Nvidia GeForce GT 240 میشه روون بازی رو اجرا کرد ؟
من هنوز بازیو تهیه نکردم می خواستم بدونم این بازی هم مثل Cod : Bo لگ داره ؟
با Nvidia GeForce GT 240 میشه روون بازی رو اجرا کرد ؟
اهم
سلام
حال ندارم صفحات قبل رو بخونم : دی
راهی برای آنلاین بازی کردن هست یا نه ؟ (بازی کرک شده)
با تشکر
این پچ 2 قرار بود یه هفته پیش بیاد اما هنوز نیومده ....
دوستان کسی اطلاع نداره کی میاد ؟؟
میگم کسی اینجا world نمیزنه؟
خیر راهی واسه انلاین نیست
Last edited by V i r u s e r; 24-12-2010 at 00:42.
سلام
گرافیکه من saphire 5770 vapor-x 1gb gddr5 ولی تو بازی کمی تیک میزنه زیاد نیست ولی میزنه
مشکل از بازیه یاکارت گرافیکه من؟توac1 هم همینطوره
به خاطر واقعی بودن ماشین ها, شرکت های سازنده ماشین های موجود در این بازی فقط اجازه صدمات سطحی رو میدن چون صحبت لیسانس در میونه. به نظر خودم هم با اینکه صدمات جزئیه و کاریش هم نمیشد کرد اما نوع صحنه های متفاوت تصادف و پخش شدن ذرات, این صحنه ها رو واقعا تماشایی کرده.
بله...
بستگی داره. اولین پچ بازی رو نصب و نتیجه کار رو مشاهده کنین. البته پچ دیگری هم در کار خواهد بود...
قرار بود اما هنوزم که هنوزه در حال آماده سازیه.
مشکل هم از بازیه و هم از درایور کارت گرافیک...
برای رفعش باید فعلا تنها پچ بازی (1.0.1.0) رو نصب کنین و درایور کارت گرافیکتون رو حتما به 10.12 ارتقا بدین.
من با این کارت با آخرین تنظیمات در 1440*900 بازی کردم بدون نصب پچ و...با Nvidia GeForce GT 240 میشه روون بازی رو اجرا کرد ؟
راهی برای اکسترکت آهنگهای بازی نیست؟
سلام.
دوستانی که این بازی رو گرفتن... میتونن یک آماری از فایل data3.cab مربوط به نصب بازی بدن؟ مثلا حجم دقیق اون و ... .
ضمنا کسی هست که بتون این فایل رو آپلود کنه؟ چون یک فایل بازی من مشکل داره ...
بسیار ممنون!
دقیقا عین مشکلی که برا من پیش اومد !! برا منم وقتی بازیو خریده بودم موقع نصب سی دی دوم که میشد به این فایل گیر میداد . بد فشرده یا رایت شده بود و هیچ کارشم نتونستم بکنم . یه فایل تورنت پیدا شده بود که این فایلو داشتم دانلود میکردم که حدود نصفش که دانلود شد (750mg) اما بعد دیگه خراب شدمجبور شدم کلا یه بار همه ی بازیو دانلود کنم که شانس اوردم نسخه ی کم حجم و فشرده ی بازی موجود بود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)