تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 311 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نسخه ی FIFA 11 PC هیچ تفاوتی با FIFA 10 PS3 نداره....
    حالا یه سوال آیا FIFA 11 PS3 با FIFA 10 PS3 فرقی کرده؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من تا به حال با بالاترین تنظیمات هیچ بازی مشکل نداشتم، الا GTA که ظاهرا مشکل از پورت شدن بازی بود.

در هر حال باید با XP چک کنم. البته سرویس پک 3 ندارم، چون اصولا هیچ کاری با XP نمی کنم. با SP2 چک می کنم امشب.
    حیف... ایکس پی هم فقط SP3 دیگه گیمینگ ترین و بهینه ترین هست. خوراکه گیمه گرچه موتور ویندوز های جدید گرافیک رو افزایش داده ولی واقعا بهینه بودن خروجی ایکس پی سرویس پک 3 غیر قابل انکاره

نسخه ی FIFA 11 PC هیچ تفاوتی با FIFA 10 PS3 نداره....
    1- خیر
    2- بله

3. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

از اون سوالا بود ها !
    آخه مگه میشه یه بازی با نسخه ی قبلش فرقی نکرده باشه

5. این کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه si2na's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

فرقش اینه که گرافیک Pes بهتره اما دقت کنین فقط تو ظاهر اما دقت کنین این تو تفاوت بعد از زدن گل بیشتر به چشم میاد

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من با Intel E5300 و GTS 250 1GB و رم OCZ 2FB FSB 800 روی ویندوز Se7en بازی رو راحت اجرا می کنم
    واسه ی شما هم نباید موردی داشته باشه ؛ نمی دونم احتمالا مشکل از دمو هست یا از کارت گرافیک های ATi که با بعضی از بازی ها مشکل دارن.........
    از اونجایی که این اولین ساله که بازی برای PC پورت میشه مشکلاتی برای اجرای بازی وجود داره . همین مشکلاتی که شما توی تاپیک عنوان میکنین رو گیمرهای دیگه هم دارن . این روزا Ian Jarvis کارگردان بازی داره مشکلات گیمرها رو بررسی میکنه تا برای نسخه نهایی این مشکلات رفع بشه .
    اکثر مشکلات ظاهرا مربوط میشه به کارتهاب ATI . امروز ایشون راه کارهایی برای حل مشکلات این کارتها معرفی کرد .
    ایشون میگه توی فایل rna.ini این خطو اضافه کنید :

SCREEN_SLEEP=16

اگه این فایلو ندارین خودتون باید ایجادش کنید به این شکل که یک فایل txt باز کنید و اسمشو بزارید rna.ini و بعد از اضافه کردن اون خط فایلو توی پوشه بازی قرار بدین .

ایشون میگه این موردو امتحان کنید و به جوابهای زیر جواب بدین تا مشکلو بشه رفع کرد :

1- آیا این کار مشکلتونو حل کرد ؟ بله/خیر
    2- کارت گرافیک و cpu و ویندوزتون چیه ( چه سرویس پکی ) ؟
    3-تنظیمات بازیتون چیه ؟ ( resolution / graphics quality / msaa /vsync )
    4- فریم ریت بازی چقدره توی بازیتون ؟ همینطور توی repaly ها ؟

در مورد کارتهای Nvidia هم ایشون میگه بازی با درایور زیر بهتر اجرا میشه و فریم ریت بازیو بهبود میده نه تنها برای cpu های ضعیف بلکه برای cpu های متوسط هم میتونه مناسب باشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by 4039; 22-09-2010 at 23:05.

8. 15 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اونجایی که این اولین ساله که بازی برای PC پورت میشه مشکلاتی برای اجرای بازی وجود داره . همین مشکلاتی که شما توی تاپیک عنوان میکنین رو گیمرهای دیگه هم دارن . این روزا Ian Jarvis کارگردان بازی داره مشکلات گیمرها رو بررسی میکنه تا برای نسخه نهایی این مشکلات رفع بشه .
    اکثر مشکلات ظاهرا مربوط میشه به کارتهاب ATI . امروز ایشون راه کارهایی برای حل مشکلات این کارتها معرفی کرد .

SCREEN_SLEEP=16
    آقا چه کردی با ما

مشکل حل شد! مثل هلو اجرا می کنه!

توضیح نداده این دقیقا چی کار می کنه؟

10. 3 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

شاید گرافیک شما 8400 1GB باشه ؛ از کجا معلوم برای بازی کافی باشه ؟!
    کلا مشخصات سیستمتون رو بگید.
    vga:1 gig 9500

ram:2*1gig ddr2

cpu:.1.80ghz core2dou e2160

به احتمال زیاد مشکل از سی پیو هست

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من هم Pes میزنم هم FiFa هر دو ایرادهایی داره اما نحوه سانتر کردن Pes بهتر از FiFa هست
    ایول یک حرف درست زده شد اینجا اونم اینه من هم خیلی زیاد موافقم با شما فیفا سانت نداره که فقط PES ..

فیفا نکست بازی کردم دیدم نه سانتش مالی نیست فقط باید بری شوت که اصلا حال نمی ده هیجان نداره که بابا دیگه بازی نکردم راستی دریبلم نداره ! ! ! خشکه

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

من موندم پست شماره 1626 چه مطلب مفیدی توش بوده که کاربر m jax ازش تشکر کرده؟!! خب بازی نسخه دمو هست و قطعا یه سری باگ تو بازی هست.من خودم تا حالا به چند تا از باگ ها اشاره کردم. واقعا تعصب هم حدی داره!!
    قابلی نداره از شما هم تشکر می کنم... ولی حقیقت تلخه ...!

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

SCREEN_SLEEP=16

اگه این فایلو ندارین خودتون باید ایجادش کنید به این شکل که یک فایل txt باز کنید و اسمشو بزارید rna.ini و بعد از اضافه کردن اون خط فایلو توی پوشه بازی قرار بدین .

ایشون میگه این موردو امتحان کنید و به جوابهای زیر جواب بدین تا مشکلو بشه رفع کرد :

1- آیا این کار مشکلتونو حل کرد ؟ بله/خیر
    2- کارت گرافیک و cpu و ویندوزتون چیه ( چه سرویس پکی ) ؟
    3-تنظیمات بازیتون چیه ؟ ( resolution / graphics quality / msaa /vsync )
    4- فریم ریت بازی چقدره توی بازیتون ؟ همینطور توی repaly ها ؟

در مورد کارتهای Nvidia هم ایشون میگه بازی با درایور زیر بهتر اجرا میشه و فریم ریت بازیو بهبود میده نه تنها برای cpu های ضعیف بلکه برای cpu های متوسط هم میتونه مناسب باشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام

دوست عزیز میشه این آدرسی که در مورد دانلود درایور دادی بگی کدوم را باید دانلود کنم.مشخصات گرافیکم اینه:

vga:1 gig 9500

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

والا این مشکلاتی که دوستان مطرح میکنن و میگن بازی گیر میکنه برای من یکی خیلی عجیبه
    من گرافیکم 256 و CPU دو هسته ای و 4 گیگ رم و ویندوزم هم Se7en هست و تا حالا توی هیچ بازی مشکل نداشتم
    توی این بازی هم به هیچ وجه مشکلی برای من پیش نیومده.پس مشخصه که ایراد از ویندوز نیست

یا دوستان باید آخرین اپدیت گرافیک خودشون رو پیدا و نصب کنن یا این که رم کم میارن.
    CPU های تک هسته ای هم که وضعیتش رو خود EA مشخص کرده.
    پس اینقدر به این ویندوز Se7en بدبخت گیر ندین که هیچ ربطی به اون نداره.
    ایول یک حرف درست زده شد اینجا اونم اینه من هم خیلی زیاد موافقم با شما فیفا سانت نداره که فقط PES ..

فیفا نکست بازی کردم دیدم نه سانتش مالی نیست فقط باید بری شوت که اصلا حال نمی ده هیجان نداره که بابا دیگه بازی نکردم راستی دریبلم نداره ! ! ! خشکه
    خوب وقتی بلد نیستی بازی کنی اجباری توی این کار نیست...توی فیفا هر چیزی رو باید روی اصول انجام بدی
    مثل PES اله بختکی نمیشه زد زیر توپ و به گل رسید.
    به موقعش گل هایی که از روی سانتر از جناحین زدم رو آپلود میکنم و میذارم تا ببنید و یاد بگیری.

15. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •