نسخه ی FIFA 11 PC هیچ تفاوتی با FIFA 10 PS3 نداره....
حالا یه سوال آیا FIFA 11 PS3 با FIFA 10 PS3 فرقی کرده؟
نسخه ی FIFA 11 PC هیچ تفاوتی با FIFA 10 PS3 نداره....
حالا یه سوال آیا FIFA 11 PS3 با FIFA 10 PS3 فرقی کرده؟
حیف... ایکس پی هم فقط SP3 دیگه گیمینگ ترین و بهینه ترین هست. خوراکه گیمه گرچه موتور ویندوز های جدید گرافیک رو افزایش داده ولی واقعا بهینه بودن خروجی ایکس پی سرویس پک 3 غیر قابل انکاره
1- خیر
2- بله
از اون سوالا بود ها !حالا یه سوال آیا FIFA 11 PS3 با FIFA 10 PS3 فرقی کرده؟
آخه مگه میشه یه بازی با نسخه ی قبلش فرقی نکرده باشه
فرقش اینه که گرافیک Pes بهتره اما دقت کنین فقط تو ظاهر اما دقت کنین این تو تفاوت بعد از زدن گل بیشتر به چشم میاد
از اونجایی که این اولین ساله که بازی برای PC پورت میشه مشکلاتی برای اجرای بازی وجود داره . همین مشکلاتی که شما توی تاپیک عنوان میکنین رو گیمرهای دیگه هم دارن . این روزا Ian Jarvis کارگردان بازی داره مشکلات گیمرها رو بررسی میکنه تا برای نسخه نهایی این مشکلات رفع بشه .
اکثر مشکلات ظاهرا مربوط میشه به کارتهاب ATI . امروز ایشون راه کارهایی برای حل مشکلات این کارتها معرفی کرد .
ایشون میگه توی فایل rna.ini این خطو اضافه کنید :
SCREEN_SLEEP=16
اگه این فایلو ندارین خودتون باید ایجادش کنید به این شکل که یک فایل txt باز کنید و اسمشو بزارید rna.ini و بعد از اضافه کردن اون خط فایلو توی پوشه بازی قرار بدین .
ایشون میگه این موردو امتحان کنید و به جوابهای زیر جواب بدین تا مشکلو بشه رفع کرد :
1- آیا این کار مشکلتونو حل کرد ؟ بله/خیر
2- کارت گرافیک و cpu و ویندوزتون چیه ( چه سرویس پکی ) ؟
3-تنظیمات بازیتون چیه ؟ ( resolution / graphics quality / msaa /vsync )
4- فریم ریت بازی چقدره توی بازیتون ؟ همینطور توی repaly ها ؟
در مورد کارتهای Nvidia هم ایشون میگه بازی با درایور زیر بهتر اجرا میشه و فریم ریت بازیو بهبود میده نه تنها برای cpu های ضعیف بلکه برای cpu های متوسط هم میتونه مناسب باشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 22-09-2010 at 23:05.
آقا چه کردی با ما
مشکل حل شد! مثل هلو اجرا می کنه!
توضیح نداده این دقیقا چی کار می کنه؟
vga:1 gig 9500
ram:2*1gig ddr2
cpu:.1.80ghz core2dou e2160
به احتمال زیاد مشکل از سی پیو هست
ایول یک حرف درست زده شد اینجا اونم اینه من هم خیلی زیاد موافقم با شما فیفا سانت نداره کهفقط PES ..
فیفا نکست بازی کردم دیدم نه سانتش مالی نیست فقط باید بری شوت که اصلا حال نمی ده هیجان نداره که بابا دیگه بازی نکردم راستی دریبلم نداره ! ! ! خشکه
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
قابلی نداره از شما هم تشکر می کنم... ولی حقیقت تلخه ...!![]()
سلام
دوست عزیز میشه این آدرسی که در مورد دانلود درایور دادی بگی کدوم را باید دانلود کنم.مشخصات گرافیکم اینه:
vga:1 gig 9500
والا این مشکلاتی که دوستان مطرح میکنن و میگن بازی گیر میکنه برای من یکی خیلی عجیبه
من گرافیکم 256 و CPU دو هسته ای و 4 گیگ رم و ویندوزم هم Se7en هست و تا حالا توی هیچ بازی مشکل نداشتم
توی این بازی هم به هیچ وجه مشکلی برای من پیش نیومده.پس مشخصه که ایراد از ویندوز نیست
یا دوستان باید آخرین اپدیت گرافیک خودشون رو پیدا و نصب کنن یا این که رم کم میارن.
CPU های تک هسته ای هم که وضعیتش رو خود EA مشخص کرده.
پس اینقدر به این ویندوز Se7en بدبخت گیر ندین که هیچ ربطی به اون نداره.
خوب وقتی بلد نیستی بازی کنی اجباری توی این کار نیست...توی فیفا هر چیزی رو باید روی اصول انجام بدیایول یک حرف درست زده شد اینجا اونم اینه من هم خیلی زیاد موافقم با شما فیفا سانت نداره که فقط PES ..
فیفا نکست بازی کردم دیدم نه سانتش مالی نیست فقط باید بری شوت که اصلا حال نمی ده هیجان نداره که بابا دیگه بازی نکردم راستی دریبلم نداره ! ! ! خشکه
مثل PES اله بختکی نمیشه زد زیر توپ و به گل رسید.
به موقعش گل هایی که از روی سانتر از جناحین زدم رو آپلود میکنم و میذارم تا ببنید و یاد بگیری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)