کلا سرور شیر تو شیره.به دل نگیر.
کلا سرور شیر تو شیره.به دل نگیر.
بابا اصلا منو سجاد تی ان تی اولش با هم دعوا مون شد به هم فحش ناجور میدادیم..............ولی الان میبینی چقد عاشقه منه؟درسته که توی این بازی دعوا میشه
هر روز یکی یا چند نفر تو بازی دعوا میکنن
خودم هم زیاد دعوا کردم تو بازی
اما دوستای هم پیدا کردم که به دعواهاش میارزیدمنم عاشق اونم؟
با دو تا دعوا که ادم نباید بچه بشه قهر کنه بره![]()
عزیز کجا میخوای بری ! تازه سفارش شام داده بودم
نه ديگه ميرم زن و بچه تو ماشين منتظرنعزیز کجا میخوای بری ! تازه سفارش شام داده بودمنوشته شده توسط yuri 2010
سلام امروز اومدم خداحافظي كنم ديگه نميام تي ورلز اين اتفاق هم ناگهاني شد يعني رفتنم شايد به خاطر اين كه اين اواخر همش دعوا داشتم يا اين كه بهترين دوستم رو از دست دادم نمي دونم چرا ولي بغض الان گلوو مو گرفته نيومدم حلاليت بطلبم چون لايقش نيستم شما هم نمي خواد منو ببخشيد ولي دوباره سر ميزنم به سايت در كل بازي خوبي بود منم ديگه ميرم باي![]()
Last edited by yuri 2010; 15-06-2011 at 20:44.
سلام من اومد اينجا يه اعترافي بكنمبابا اون حرفايي كه تو 2 پست قبل زدم خالي بندي بووود
اينارو گفتم اقا عليرضا ادم شه كه شد الانم ديگه تموم شد و اممممما اقاي لر-د حالا من و علي رفتيم يه طرف تو موندي يه طرف
![]()
ما همه با هم رفیقیم حسین جونسلام من اومد اينجا يه اعترافي بكنمبابا اون حرفايي كه تو 2 پست قبل زدم خالي بندي بووود
اينارو گفتم اقا عليرضا ادم شه كه شد الانم ديگه تموم شد و اممممما اقاي لر-د حالا من و علي رفتيم يه طرف تو موندي يه طرف
![]()
![]()
بر منكرش لعنت اينا هم همش تو عالمه شوخي ه ما با هم رفيقيم ( اره جون عمم) (خدايا مرا به خاطر اين دروغ بزرگ ببخش)ما همه با هم رفیقیم حسین جونسلام من اومد اينجا يه اعترافي بكنم بابا اون حرفايي كه تو 2 پست قبل زدم خالي بندي بووود اينارو گفتم اقا عليرضا ادم شه كه شد الانم ديگه تموم شد و اممممما اقاي لر-د حالا من و علي رفتيم يه طرف تو موندي يه طرف
xd
این جا م جک شد رفتا![]()
اما نگفتم اینا بچه بازیه دو روز بد دوست میشید میره
آقا چی شده به منم بگید: دی
راستی بچه ها دیدین این alex تا کم میاره میگه بیاین صلح: دی: دی
دوستان مپ P30WORLD DDRACE 3 : Tower Defense کامل و قابل دانلود می باشد.
ساخته شده توسط:ARYAN
لینک دانلود مپ:
ضمن اینکه این مپ اولین مپ به سبک Tower Defense در Teeworlds است (مثل Dota Allstars در Warcraft).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طریقه ی بازی هم در مپ نوشته شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)