من این بازی رو خریدم دو تا dvd هست. بعد از نصب و ریختن کرکی که داخل دیسک بود. بازی بعد از گذشت دو دقیقه میاد بیرون و ادامه پیدا نمیکنه. فکر کنم مشکل از کرکش باشه. نظر شما چیه؟
اگه مشکل از کرکه لینک دانلود یه کرک خوب رو بدید
ممنون.
من این بازی رو خریدم دو تا dvd هست. بعد از نصب و ریختن کرکی که داخل دیسک بود. بازی بعد از گذشت دو دقیقه میاد بیرون و ادامه پیدا نمیکنه. فکر کنم مشکل از کرکش باشه. نظر شما چیه؟
اگه مشکل از کرکه لینک دانلود یه کرک خوب رو بدید
ممنون.
مشکلم حل شد، باید DirectX رو نصب میکردم.
ممنون از دوستان!
دوستان کسی این پچ آفلاین رو نگرفته ببینه مشکل لگ رو برطرف می کنه یا نه ؟
این دموهای خسته کننده
که ترکیبی از عددها و ... هستند
این کنار سواحل و جنگلها و ... هم از کرایسیس تقلید شده
گرافیکش تازه فکر کنم نصف کرایسیس شده بد نیست
عزیز من با کمال احترام باید بگم که این بازی کوچکترین ربطی به بازیهایی که گفتین نداره!
این عددها هم که نفهمیدم منظورتون چیه! ولی اگه منظورتون اون عدد 130000 در بازی assassin creed هست باید بگم که منظور اون عدد تاریخ 2012/12/21 هست که به عقیده ی عده ای پایان جهان هستش! اون اعداد توی black ops کجا و این عدد کجا!
پس به عقیده ی شما هر بازی که توش سواحل و جنگل داره تقلید از کرایسسه؟! پس دیگه بازیسازها نباید تو بازیهاشون از سواحل و جنگل استفاده کنن چون تقلید از کرایسس به حساب میاد؟!!
این گفته ی شما زمانی درسته که مثلا طراحی ظاهری درختها و بافتها هم به شکل کرایسس ساخته شده باشه!
کسی میتونه داستان بازی را کامل توضیح بده؟
دوستان من اون مرحله ای هستش که بعد از تلو تلو خوردن تمام میشه و سوار ی هلیکوپتر هست و به ی ناو باید تیر اندازی و موشک بزنه گیر کردم ، تمام گزینه های که روی عرشه ناو هستن رو میزنم و بعد ی هلیکوپتر میاد . هرچه بهش تیر و موشک میزنم هیچ فایده نداره،ممنون میشم کمکم کنید.
با تشکر
این بازی هم تموم شد.مثل modern warfare ها شاهــــکار بود به نظر من.هیچی کم نداشت.از نظر گرافیک،گیم پلی،داستان... همه چی بی نظیر بود.الآنم میرم سر قسمت zombies.فقط کسی میدونه قسمت سوم zombies چجوری unlock میشه؟
هر چند که کرایسیس و اساسین بازی های قشنگی هستند ؛ اما حالا حالا ها کار داره تا بتونن به گرد پای سری های cod برسن
این پج همه جوره رفتار کرده اون طور که از دور و بر گفته شده... کسانی بودن که گفتن هیچ تفاوتی رو احساس نکردن بعد از نصب پچ. کسانی هم بودن که گفتن زده کار رو بدتر کرده!
مشخصه که بازم پچ برای رفع مشکلات خواهیم داشت...
یه خورده باید بیشتر بزنین. خوشبختانه این قسمت از بازی باگی نداره.
برای باز کردن Dead Ops Arcade, هنگامی که در منوی بازی هستین کلید Space رو باید چند بار پشت سر هم بزنین تا از صندلی کنده بشین. بعد برین جلوی کامپیوتری که پشت سرتونه و عبارت DOA رو تایپ کنین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)