آخه من نمیخوام راه بره. مبخوام با چوب یه صربه بزنه که این ضربه 1 ثانیه طول میکشه. ولی انیمیشن من 20 ثانیه س. حالا من میخوام انیمیشنم فقط 1 ثانیه باشه. ینی 19 ثانیه اضافی حذف شه.
اون کارم کردم نشد.
اینم عکس :
چجوری اون خط های صاف رو حذف کنم؟!
آخه من نمیخوام راه بره. مبخوام با چوب یه صربه بزنه که این ضربه 1 ثانیه طول میکشه. ولی انیمیشن من 20 ثانیه س. حالا من میخوام انیمیشنم فقط 1 ثانیه باشه. ینی 19 ثانیه اضافی حذف شه.
اون کارم کردم نشد.
اینم عکس :
چجوری اون خط های صاف رو حذف کنم؟!
Last edited by armin_555; 18-03-2012 at 13:41.
نحوه ی انیمیت کردن شما کلا مشکل داره ، چون Curves Point ایجاد نشده ، ولی Timer حرکت داشته .
Delete And Try Again
آرمین جان من الان اومدم خودم برات یکی درست کنم خودم توش موندم !فکر کنم حامد درست میگه یه آموزشی چیزی پیدا کن در مورد این سیستم انیمیت یونیتی درست درمون یاد بگیر . بعدشم یه راه دیگه هم هست و اونم این که تو مکس یا مایا انیمیت کنی وارد کنی تو یونیتی .
آرمین جون اشتباه بدی در تو طراحی ات می بنینم اونم اینکه چوب اصلا نباید colidlder داشته بشه. فقط بازیکن charayor کالودر داشته باشه.ایمورپورت کردن انیشمن تو محیط خیلی خیلی دنگ و فنگ داره.
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
راه غیر منطقی...:
animation["hit"].speed=20;
یعنی یه بار دگ انیمیشن بسازم؟
واقعا ینی نمیشه اون تیکه رو حذف کرد؟؟!!![]()
چرا keyframe انتخاب کن و کلید delete بزن.
آخه تو اون 19 ثانیه اصلا keyframe وجود نداره!!![]()
سلام به دوستان بچه ها به مشکلی برام پیش اومدش گفتم از شما بپرسم ببیم به جوابم می رسم.
من روی یه مپ کار می کنم.می تونید شات هاشو در زیر ببینید. مشکلم اینجاست زمانی که در inspector تنظیمات light که از نوع directional هم هست ویژگی shadow در مد shadow software را فهال می کنم سایه هایی که از آبجکت ها بر روی زمین مپ می فته بریده بریده هستش شات هاشو می زارم پایین ببینید.به چه شکلی می تونم مشکل را حل کنم.
,
و اما تنظیمات من
دوستان کمک کنید ممنون می شم.بای.
hard shaodwo رو امتحان کردی ؟
جا نور ولی انگار تنظیم نیست چونکه سایه باید زیر اجسام بیفنته.
سلام پرویز جان آقا قبلا hard shadow را خم تست کردم ولی به همین شکله.نورم دقیقا بالای ساختمون قرار داره ولی نمی دونم چرا مشکلش حل نمی شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)