تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 500 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

این واسه اهنگ گوش دادن استفاده می شه ؟ و اینم مثل ایپاد واسه زیاد کردن صدا باید دستو دور دایره چرخوند ؟

استفاده ای داره ؟

و این هدفون اپل به لپ تاپ (اپل) می خوره ؟ یا فقط واسه موبایلشه و کیفیتش چطوره !!!!!

مثل آیپاد نیست! فقط در چهار جهت حرکت میکنه! اونم نه بصورت چرخشی!

هدفون هم میخوره ،

موفق باشید ،

امید

2. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام...دست همه تون درد نکنه،دست بعضیاتون بیشتر درد نکنه که اینقدر با حوصله توضیح میدین...
    با سلام به شما دوست عزیز ،

یوزر تون برای من یه خورده آشناست! منو میشناسی ؟

تقریباً 30-40 صفحه از تاپیکو خوندم،همه چی دستم اومد و دیگه شک ندارم واسه خرید...الان هم دیگه چشمم در اومد از بس خوندم،عضو شدم که بپرسم و بعدش برم بخرم
    عجب حوصله ای!

من بودجه ام زیاد نیست و میخوام مک بوک یا در نهایت مک بوک پرو 374 بگیرم...فقط یه سوال دارم:فکر می کنم که مک بوک وایت کارمو راه میندازه،ولی چون کمی فتوشاپ کار می کنم(نهایتاً فایل 50-60 مگا بایتی) و اتوکد هم استفاده دارم مطمئن نیستم...من همهء این کارهارو یک مدت با یه سیستم پنتیوم3 ( والبته با صبر و بردباری فراوان) هم انجام می دادم...یعنی از مک بوک در حد i7 انتظار ندارم،ولی جایی کارمو لنگ نذاره...نظر شما چیه؟ مک بوک یا مک بوک پرو؟(فرق مدلها فقط 2 گیگ رمه...اگه اختلاف قیمتش بهم فشار نمی آورد حتماً پرو می گرفتم،ولی بی پولیه دیگه!)
    مک بوک با مک بوک پرو ، تفاوت های ساختاری داره! شما فقط به کانفیگ نگاه نکن ،

مثلا ، مک بوک فاقد بک لایت کیبورد است و اسپیکر ضعیف تری نسبت به مک بوک پرو داره ، و یا ...

ولی زیبایی که مک بوک وایت داره ، واقعا جالبه!

اما ، اگر شما می خوای فوتوشاپ کار کنی ، بهتره حتما ۱۵ اینچ بگیری ، (تجربه ی شخصی!)

در هر صورت ، سؤالی بود در خدمتم!

با تشکر ،

تیم مدیریت بخش اپل انجمن P30World

4. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

امید خان میشه توضیح بدین این وسیله ای که دوستمون گذاشتن چیه بیشتر شبیه ریموت کنترله.و قیمت چنده؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

امید خان میشه توضیح بدین این وسیله ای که دوستمون گذاشتن چیه بیشتر شبیه ریموت کنترله.و قیمت چنده؟
    این ریموت ، برای مک بوک پرو ساخته شده!

وقتی Menu رو بزنی ، منویی شبیه به مدیا سنتر ویندوز نمایان میشه و میشه ، خیلی کارها باهاش کرد!

این سری جدید ، ریموت های اپل ه که بدنه ی آلومینیومی دارند!

قیمتش هم فکر کنم ، حدود ۴۵۰۰۰تومن باشه!

موفق باشید ،

امید

7. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یوزر تون برای من یه خورده آشناست! منو میشناسی ؟
    تو این فروم که تازه عضو شدم ولی جاهای دیگه با همین آی دی هستم...افتخار نداشتم متاسفانه...ولی از این صفحه هایی که خوندم فهمیدم اگه تحریم و اینا نبود الان نمایندهء تام الاختیار اپل و خدماتش بودی
    اما ، اگر شما می خوای فوتوشاپ کار کنی ، بهتره حتما ۱۵ اینچ بگیری ، (تجربه ی شخصی!)
    پولم نمیرسه،من پول گذاشتم جیبم و رفتم که وایو CW بخرم،چشمم به جمال اپل روشن شد و گفتم یه سرچ بزنم شاید با این پول اپل گیرم اومد...من چون زیاد جابجا می کنم بیشتر از 13-14اینچ نمی گیرم..حالا فتوشاپ سرگرمیه،اما اگه برای کار با CAD هم مانیتور 13 اذیت کنه مجبور میشم همون وایو بگیرم تا سال دیگه پولم به مک بوک 15 برسه...ولی راستش دیگه دست و دلم به هیچ برند دیگه ای نمیره...حالا رک بهم بگین با 13 اینچ واقعاً اذیت میشم یا میشه به خاطر مزایای دیگه ازش چشم پوشی کرد؟...بازم ممنون

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

تو این فروم که تازه عضو شدم ولی جاهای دیگه با همین آی دی هستم...افتخار نداشتم متاسفانه...ولی از این صفحه هایی که خوندم فهمیدم اگه تحریم و اینا نبود الان نمایندهء تام الاختیار اپل و خدماتش بودی
    با سلام و صبح بخیر به کاربران مکینتاش ،

تو فرم رو که میدونم ، اگر اشتباه نکنم ، شما باید به الکترونیک علاقه داشته باشید!

پولم نمیرسه،من پول گذاشتم جیبم و رفتم که وایو CW بخرم،چشمم به جمال اپل روشن شد و گفتم یه سرچ بزنم شاید با این پول اپل گیرم اومد...من چون زیاد جابجا می کنم بیشتر از 13-14اینچ نمی گیرم..حالا فتوشاپ سرگرمیه،اما اگه برای کار با CAD هم مانیتور 13 اذیت کنه مجبور میشم همون وایو بگیرم تا سال دیگه پولم به مک بوک 15 برسه...ولی راستش دیگه دست و دلم به هیچ برند دیگه ای نمیره...حالا رک بهم بگین با 13 اینچ واقعاً اذیت میشم یا میشه به خاطر مزایای دیگه ازش چشم پوشی کرد؟...بازم ممنون
    این بستگی به خودتتون داره!

رزولوشن 1280x800 ه ، پس تصویر زیاد ریز نیست!

اما از نظر کانفیگ چی؟ به نظر خودتتون براتون مناسبه ؟

مثلا ، پروژه های من ، رم کمتر از 8GB جواب نمیده!

پیشنهاد : اگر سمت اپل نیومدی ، سمت VAIO هم نرو! حداقل دنبال یک برند خوب برو مثل ایسوس ! (سونی واقعا افتضاحه!)

موفق باشید ،

امید
    Last edited by Microsoft24; 02-07-2010 at 04:42.

10. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگر اشتباه نکنم ، شما باید به الکترونیک علاقه داشته باشید!
    نه اتفاقا در حد ماهی گلی هم از الکترونیک سر در نمیارم،من رشته م عمران بوده!
    اگر سمت اپل نیومدی...
    کانفیگش جواب میده،چون پروژه ها سبک هستند،اما الان که رفتم سایتهای نرم افزارهای مورد استفاده ام(FLAC3d,UDEC,3DEC...)،دیدم تقریاً هیچ کدوم نسخه رسمی برای مک نداشتند،الان به شدت غصه می خورم ولی گویا قسمتم نیست ...به هر حال از راهنماییات خیلی خیلی ممنونم دوست خوبم...خیلی لطف کردی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10

نه اتفاقا در حد ماهی گلی هم از الکترونیک سر در نمیارم،من رشته م عمران بوده!
    خب ، پس اشتباه از من بود ، شرمنده!

کانفیگش جواب میده،چون پروژه ها سبک هستند،اما الان که رفتم سایتهای نرم افزارهای مورد استفاده ام(FLAC3d,UDEC,3DEC...)،دیدم تقریاً هیچ کدوم نسخه رسمی برای مک نداشتند،الان به شدت غصه می خورم ولی گویا قسمتم نیست ...به هر حال از راهنماییات خیلی خیلی ممنونم دوست خوبم...خیلی لطف کردی
    دوست عزیز ، تمام نرم افزار های شرکت Adobe و Auto Desk ورژن تحت مکینتاش دارند!

یعنی تقریبا ۹۹ درصد از نرم افزار های گرافیکی!

موفق باشید ،

امید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز ، تمام نرم افزار های شرکت Adobe و Auto Desk ورژن تحت مکینتاش دارند!

یعنی تقریبا ۹۹ درصد از نرم افزار های گرافیکی!
    درست می فرمایی دوست خوبم،اما مشکل من نرم افزارهاییه که چندتاشو گفتم،شاید خنده دار باشه ولی اکثر اینا روی 7 هم کار نمی کنند،فقط روی XP کار می کنه...اگه بدونم که میشه روی مک بوک XP ( فرقی نداره 32 یا 64 بیتی)نصب کنم و اختلال نداشته باشه در خریدش شک نمی کنم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من به تازگی با لپ تایب های اپل اشنا شدم وو یک دل نه 100 دل عاشقشون شدم تا آخر تابستان هو میخوام لب تابم رو عوض کنم 1.5 هم سقفم هست انتخابم هم mc 374 all هستش
    فقط چند تا چیز هایی منو می تر سونه
    1. سیستم عامل mc این نوت بوک ها
    2. تو تالر های مک از داغ کردن مک بوک پرو ها شکایت شده بود
    3. خراب شدن قطعاتش و خدمات تو ایران

یه چیزه دیگه که این که با بوجه که من دارم vaio cw2 QGX هم منو خیلی وسوسه میکنه آخه کانفکت خیلی توپی داره
    نظر تون در این مورد چیه ایا ارزش اینو داره که کانفکتم پاین باشه ولی ال 374all باشه ؟؟

من کارم چت و سرچ مقاله و ترجمه و چند تا بر نامه آماری هر از گاهی بازی هستش ((دانشجوی ارشد))
    خواهشن من و با راهنمایی های برادرانی از این شک و دو دلی نجات بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •