من 20 بار دیسکانکت کردم ولی آی پی 46 گیرم نیومد/
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من 20 بار دیسکانکت کردم ولی آی پی 46 گیرم نیومد/
بهاره عزیز مگه مخابرات هم در صورت مصرف زیاد، اخطار الگوی مصرف اینترنت میده؟ میشه بگید شما چند گیگ مصرف داشتید؟ و این اخطار به صورت
کتبی است؟ یا تلفنی؟
دوستان یکی این قضیه تغییر آی پی رو برا من توضیح بده ...
میشه باهاش سرعت رو بالا برد ؟؟؟
راستی ، تو این چند وقته که اینترنت وضعش خراب بود من شبا حداقل 1.5 گیگ دانلود میکردم ، ولی دیشب 600 مگ بیشتر دانلود نکرد ...
Last edited by masoud93; 04-01-2013 at 12:53.
مطمئنی که از حجم روزانه شما کم نکرده؟
قبلاً کم میکرد ، ولی جدیداً فکر کنم کم نمیکنه ...
دوستان این پست چی میگه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ای پی ها باید منطقه ای باشه ممکنه ای پی سرعت بالا برای شما تو یه رنج دیگه باشه! ای پی هات رو لوگ کن و اونایی که به غیر از 2.179 هستند رو بزار اینجا تا روش کار کنیم.من 20 بار دیسکانکت کردم ولی آی پی 46 گیرم نیومد.
قبلآ شرکت هایی مثل شاتل یا پارس انلاین یوزرهای پرمصرف رو شناسایی می کردند و سرعت دانلودهای شبانه شون رو کاهش میدادن! بعد یه ایمیل میزدن و توش می نوشتن با اصلاح الگوی مصرف و رعایت عدالت سرویش شما به حالت عادی بازخواهد گشت!بهاره عزیز مگه مخابرات هم در صورت مصرف زیاد، اخطار الگوی مصرف اینترنت میده؟ میشه بگید شما چند گیگ مصرف داشتید؟ و این اخطار به صورت
کتبی است؟ یا تلفنی؟
من خودم قبل این خرابی ها ماهی 60-80 گیگ دان داشتم.
دیشب از ساعت 5 تا 7 سرعت ها به شدت افت کرد!راستی ، تو این چند وقته که اینترنت وضعش خراب بود من شبا حداقل 1.5 گیگ دانلود میکردم ، ولی دیشب 600 مگ بیشتر دانلود نکرد ...
[QUOTE=crazyrobot;7407239]واسه من درست شد! یه هفته پیش من با مخابرات تماس گرفتم قضیه آی پی 2 رو گفتم اما بیچاره پشتیبانیش نمیدونست که آی پی چیه!
آی پی با 85 شروع میشهبعد از یک ماه دارم مانگاهایی که مانده بودن رو دان میکنم
دوست عزیز شما به همون 2020 زنگ زدی؟
بهشون چی گفتی که سرعتتو درست کردن؟
من تا چند روز قبل شبها گاهی نزدیک دو گیگ دانلود می کردم( البته با سرویس 512) ولی الان چند شبه واقعا" افتضاحه
معلوم نیست چرا یک مرتبه اینطوری شده
شیطونه می گه قید مخابرات را کلا" بزنیم
سلام
آی پی من اینه؟
141.101
الان جاهای دیگه هم همینه ؟ مخابرات 2 هفته ای هست اینطوریه از روزهای اول مخابرات سرویس داشتم تا حالا با چنین مشکلی رودررو نشدم
اگر جای دیگه مشکل ندارن بگید کجا خوبه ؟ شنیدم پارس آنلاین و رزنت خوبن
برم از اونا بگیرم
مرسی
کسی نبود یه توضیح بده ؟؟؟
تو نرم افزار WatchYourIP که نزده بود ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)