امروز صبح اينترنتي پولو ريختم
حالا ببينم کي ميزنگن براي نصب
کلا شد 410 هزارو خورده اي
امروز صبح اينترنتي پولو ريختم
حالا ببينم کي ميزنگن براي نصب
کلا شد 410 هزارو خورده اي
الان به من زنگ زدند گفتن از 11 تا 7 شب منتظر باشید بیان برای نصب
سلام.
یک سئوالی برای من پیش آمده . اگر این مودم رو به لپ تاپ وصل کنی و دائم حرکت کنی کار نمیکنه ولی اگر دائم این ور و اون ور ببری ولی بعدش ساکن بشی که کار میکنه دیگه ؟
2- اشتراکهای محدود موقت یا دائمش موضوعی تحت عنوان دانلود شبانه یا .. رایگان دارند یا کلا تعطیله ؟
در ضمن یک سئوال دیگه و اون هم اینه که قیمت های ذکر شده در سایت زیر با ایرانسل تفاوتش فاحش هست ، کسی نظری داره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
1- بستگی داره اون به اون منطقه ای که میخواهید بروید آنتن داشته باشد یا نه
2- نه خیر فکر نکنم دانلود شبانه داشته باشه.
اومدن بالاخره نصب کردن و فعلا که راضی هستم
Last edited by T_E_X_A_S; 24-11-2010 at 23:56.
برای مودم outdoor خود سایت ایرانسل یه سری access point زده که باهاش سازگارن
یعنی بغیر از اونا نباید چیز دیگه بخریم؟
راهنمایی کنین که چه اکسس پوینتی بهتره برای من که میخوام به طور هم زمان با 2 لپ تاپ برم نت؟یعنی کدوم یکی از اینایی که ایرانسل تو سایتش پیشنهاد داده میتونه به حداقل 2 یوزر هم زمان سرویس بده و افت نکنه؟
لطفا در مورد اکسس پوینت یه راهتمایی جامع کنین و اونایی که دارن برای مودم فضای باز استفاده میکنن راهنمایی کنن چون احتمالا فردا پس فردا میان برای نصب میخوام بدونم چی بخرم که دردسر نداشته باشم
ممنون
برای اینکه این تعرفه های مال مبین نت هست و با سایت مبین نت یکی هست و با تعرفه های ایرانسل همخوانی نداره.
یه سوال الان من رفتم تو حسابم این عکس رو ببینید :
مانده حساب اختصاصی با یه قسمت هست هزینه من هر بار وصل شدم یه هزینه ای رو حساب کرده از این حساب اختصاصی کم کرده الان ماله من 6 ماه نا محدوده یعنی اگه حساب اختصاصی هر موقع تموم شه مثلا 2 ماه دیگه صفر بشه اکانت من تموم می شه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته ساعتی که الان وصل شدم رو فعلا نزده
------------------------------------------------------
بعد چه جوری مودم خاموش می شه ؟
Last edited by T_E_X_A_S; 25-11-2010 at 12:36.
دوستان آیا میشه این سرویس رو برای خونه گرفت با مودم usb و گاهی اوقات مثلا بردش 1 محل دیگه که شبکه هم پوشش داشته باشه ازش استفاده کرد یا فقط همون مکان اولیه میشه ازش استفاده کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)