تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 290 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باز هم سلام . صمیمانه از شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متشکرم . کاری رو که گفتید کردم و بازی هم کردم .
    ولی 2 مشکل دارم : اول اینکه بعد از زدن find game و انتخاب مثلا team death match . کلی طول میکشه تا یه سرور پیدا کنه . اول دنبال پینگ زیر 200 و 300 میگرده و همین جور ادامه میده در صورتی که اوایل من وقتی بازی می کردم تا find game میزدم وارد host میشد .
    مشکل دومم هم اینه که با اینکه من adsl 2Mb دارم ولی تو بازی پینگم قرمز رنگه و خیلی lag میزنه.
    لطفا بازم کمکم کنید تو این موضوع . با تشکر
    خوب این مشکل از اینترنت شنا نیست به خاطر اینه که سرور های خارجی از ما خیلی دور هستن پینگ شما قرمز رنگ میشه اگر میخوای با دوستان ایرانی بازی کنی منو Add کن هر شب سرور هست و دوستان کنار هم بازی میکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان

من تا حالا بازی شبکه ای نکردم... من یه اینترنت adsl دارم که ماهیانه 3 گیگ هستش و برای مقدار کمی دانلود و دیدن صفحات وب کافی هستش و کلا استفاده زیاد نمیکنم..سوالم اینه

آیا با بازی شبکه ای کردن از 3 گیگ زیاد کم میشه( مثله دانلود) یا مثله اینه که تو صفحات وب بچرخی؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض دی ال سی های جدید

5 نقشه جدید برای mw2 اومده با قیمت 15 دلار.کسی گشت پیدا کرد.لینگ بزاره واسه بقیه و مورد تشکر واقع بشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

5 نقشه جدید برای mw2 اومده با قیمت 15 دلار.کسی گشت پیدا کرد.لینگ بزاره واسه بقیه و مورد تشکر واقع بشه.
    باید یکم صبر کنیم تا بیاد دست برو بچ تا برای شما هم لینک بزارم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من تا حالا بازی شبکه ای نکردم... من یه اینترنت adsl دارم که ماهیانه 3 گیگ هستش و برای مقدار کمی دانلود و دیدن صفحات وب کافی هستش و کلا استفاده زیاد نمیکنم..سوالم اینه

آیا با بازی شبکه ای کردن از 3 گیگ زیاد کم میشه( مثله دانلود) یا مثله اینه که تو صفحات وب بچرخی؟؟
    بستگی داره روزی چقدر بازی کنی مهم اینه معتاد بشی عملت سنگین میشه کار میده دستت داداش
    قیافه من قبل از بازی این جوری بود اما بعد بازی اینجوری شدم .دارم فرهنگ سازی میکنم احه ما ایرانی ها به هر چی گیر بدیم دیگه پدرشو در میاریم ما از همه دنیا تو افراط و تفریط بد تریم

داره خودمونی میشه reza_mega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

برو بچ من هم اد کنین
    reza_boy2002 یا هو

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یه دید بزنید.حجمش زیاده دانلود نکردم کسی مشکل نداشت تونست دانلود کنه اسم فایل های جدید رو بگه ما هم دل کنیم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت bull's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

SIMA جان آی دی یاهوتو اد کنم ؟ آخه قبلا با بچه ها که می خواستیم بازی کنیم آیدی استیم رو اد می کردیم . راستی من اگه یاهوتو اد کنم تو هم شب بهم pm بدی و من find game بزنم از کجا معلوم که وارد هاست تو بشه ؟

در آغاز فعالیت bull's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در ضمن sima جان اگه شما میگی مشکل پینگ مشکل همس ، چرا اوایل که از طریق استیم (دزدی و فاصله دادن به اسم و کرک و... ) بازی می کردیم ، منظورم چند هفته اوله ، پینگم خوب بود ، تو بازی سبز بود راحتم بازی میکردم . چرا ؟

داره خودمونی میشه روزبه 007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بخشید اگه میشه به طور اسان وفارسی به من این کار رو یاد بدید <انلاین بازی کردن رو می گم >بعدش می شه با adsl256 سرور شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •