خوب این مشکل از اینترنت شنا نیست به خاطر اینه که سرور های خارجی از ما خیلی دور هستن پینگ شما قرمز رنگ میشه اگر میخوای با دوستان ایرانی بازی کنی منو Add کن هر شب سرور هست و دوستان کنار هم بازی میکنن
![]()
خوب این مشکل از اینترنت شنا نیست به خاطر اینه که سرور های خارجی از ما خیلی دور هستن پینگ شما قرمز رنگ میشه اگر میخوای با دوستان ایرانی بازی کنی منو Add کن هر شب سرور هست و دوستان کنار هم بازی میکنن
![]()
سلام دوستان
من تا حالا بازی شبکه ای نکردم... من یه اینترنت adsl دارم که ماهیانه 3 گیگ هستش و برای مقدار کمی دانلود و دیدن صفحات وب کافی هستش و کلا استفاده زیاد نمیکنم..سوالم اینه
آیا با بازی شبکه ای کردن از 3 گیگ زیاد کم میشه( مثله دانلود) یا مثله اینه که تو صفحات وب بچرخی؟؟
5 نقشه جدید برای mw2 اومده با قیمت 15 دلار.کسی گشت پیدا کرد.لینگ بزاره واسه بقیه و مورد تشکر واقع بشه.
باید یکم صبر کنیم تا بیاد دست برو بچ تا برای شما هم لینک بزارم.
بستگی داره روزی چقدر بازی کنی مهم اینه معتاد بشی عملت سنگین میشه کار میده دستت داداش
قیافه من قبل از بازی این جوری بوداما بعد بازی اینجوری شدم
.دارم فرهنگ سازی میکنم احه ما ایرانی ها به هر چی گیر بدیم دیگه پدرشو در میاریم ما از همه دنیا تو افراط و تفریط بد تریم
![]()
یه دید بزنید.حجمش زیاده دانلود نکردم کسی مشکل نداشت تونست دانلود کنه اسم فایل های جدید رو بگه ما هم دل کنیم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SIMA جان آی دی یاهوتو اد کنم ؟ آخه قبلا با بچه ها که می خواستیم بازی کنیم آیدی استیم رو اد می کردیم . راستی من اگه یاهوتو اد کنم تو هم شب بهم pm بدی و من find game بزنم از کجا معلوم که وارد هاست تو بشه ؟
در ضمن sima جان اگه شما میگی مشکل پینگ مشکل همس ، چرا اوایل که از طریق استیم (دزدی و فاصله دادن به اسم و کرک و...) بازی می کردیم ، منظورم چند هفته اوله ، پینگم خوب بود ، تو بازی سبز بود راحتم بازی میکردم . چرا ؟
بخشید اگه میشه به طور اسان وفارسی به من این کار رو یاد بدید <انلاین بازی کردن رو می گم >بعدش می شه با adsl256 سرور شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)