تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 428 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

من با حرف محمد موافقم . کاملا هم موافقم الان یه تشکر می کنم حالشو ببری .
    راستی اقا محمد یک عدد سوال
    در مورد هوش مصنوعیه . توی هوش مصنوعی کارکتر دشمن چه جوری نفر بعدی رو پیدا می کنه . با grid یا shap یا یه چیزی مثل این یا اینکه ساختتار دیگه ای برای پیدا کردن کارکتر دیگران داره .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

راستی یه چیز مهم رو یادم رفت ai tree چیه که توی نسخه جدیده؟

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من با حرف محمد موافقم . کاملا هم موافقم الان یه تشکر می کنم حالشو ببری .
    راستی اقا محمد یک عدد سوال
    در مورد هوش مصنوعیه . توی هوش مصنوعی کارکتر دشمن چه جوری نفر بعدی رو پیدا می کنه . با grid یا shap یا یه چیزی مثل این یا اینکه ساختتار دیگه ای برای پیدا کردن کارکتر دیگران داره .
    راستی یه چیز مهم رو یادم رفت ai tree چیه که توی نسخه جدیده؟
    خواهش می کنم.

AI Tree نشنیدم، شاید منظورت Navigation Tree باشه، اگه نه خبر ندارم.

برا AI هم چنتا راه هست، بهتریش استفاده از Iterator هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به جای XXPawn کلاس Pawn که مربوط به کدت میشه رو بذار، که در ساده ترین حالت خود کلاس Pawn هست.

اون Condition هم شرطی هست که می خوای Pawn بعدی داشته باشه، مثلا نزدیکترین بات. به جای اون کامنت دیگه کاری که می خوای انجام بشه رو می ذاری.

فعلا بای.

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من منظورم شما رو نمیفهمم . ببین ساختمونی که من میگم همش از چندین باکس ایجاد شده ! منظور شما اینه که همه مدلهای باید فقط یه مربع ( باکس ) یا پلن باشن ؟ چطوری میشه برای یه ساختمونی که از چندین قسمت مثل پنجره . بالکن . در . مغازه و .... ایجاد شده فقط یه تکستچر بزرگ گذاشت ؟ منظورتون رندر تو تکستچر هست ؟ (

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من منظورم شما رو نمیفهمم . ببین ساختمونی که من میگم همش از چندین باکس ایجاد شده ! منظور شما اینه که همه مدلهای باید فقط یه مربع ( باکس ) یا پلن باشن ؟ چطوری میشه برای یه ساختمونی که از چندین قسمت مثل پنجره . بالکن . در . مغازه و .... ایجاد شده فقط یه تکستچر بزرگ گذاشت ؟ منظورتون رندر تو تکستچر هست ؟ (
    دوست عزیز ببین، اگه حرف منو می خوای که گفتم اصلا نباید ساختمون رو تو 3D طراحی کرد. با این همه اگه هم می خوای این کار رو بکنی:

شما مگه کل ساختمون رو به عنوان یه مدل اکسپورت نمی کنی؟ خب، هر کدوم از المنت ها رو جدا مپ کردی و تو فتو شاپ یا هر جای دیگه به هر کدوم یه تکسچر مثلا 1024X1024 اختصاص میدی. تنها کاری که باید بکنی اینه که مپ ها رو کنار هم کپی کنی که باعث می شه یه مپ بیشتر نداشته باشی( البته سایزاً به نظرت می رسه همه چیز کوچیک شده) و همین طور اون چنتا تکسچر رو تو فتو شاپ بذار تو فایل بزرگ کنار هم، که اینم کاری نداره. الان به جای 8-7 تا تکسچر برای 8-7 المنت مدل، 1 تکسچر با ابعاد بزرگ داری که مپ تموم المنتها رو همون تنظیم شده.

این که می بینی روندش به نظر پیچیدس، به این خاطره که کار کلا غلطه در صورتی که اگه از اول کار رو روی اصولش انجام بدی، اصلا نیازی به این کار ها نیست.

الان هم که مشکلت حل شده با ASE. دیگه از همون استفاده کن. این که گفتم به مشکل بر می خوری سر خود مدل ساختمونت هست نه تکسچر. اوکی؟

اگه هم هنوز نمی دونی چرا می گم این مشکلات پیش میاد، بشین تاپیک رو بخون، که توش کامل بحث شده.

تا بعد.

6. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

امیر رضا جان فکر نمی کنم چیزی که شما تو ذهنته، کار درستی باشه، به نظر من که روندش این نیست که کسی که مولف یه مقاله هست بره به آقای X پی ام بده که تو رو خدا بیا مقالمو بده دست مردم، حالا اون آقای X هر کی می خواد باشه. تا جایی که می دونم روند درستش کاملا برعکسه اینه.
    محمدجان اصلا مسئله پیام دادن نیست ، اتفاقا کسی که میخواد مقاله رو تو سایتش بذاره از خداش هم هست ولی مسئله اینه که شما یا سیلیس جان مقاله نوشتید که تو یکی از صفحات این تاپیک خاک بخوره؟؟ یا مقاله نوشتید تا بقیه بازی سازها کمکی کرده باشید؟؟(یکیش خودم) اگر جوابتون دومین گزینه هست پس بحث اصلا این چیزا نیست، بحث پیشرفت بازی سازها تو انجین UDK هست . امیدوارم منظورم رو گرفته باشی......

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

نگاه کن خاک بخوره یعنی چه . ملت دارن استفادش رو می برن . اون اقایی که شما می گی از خداش هم باشه چرا شما رو واسطه قرار داده چرا خودش نمی آید به خودمون بگه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یه سری مقاله داشتم که داشت خاک می خورد . برای تازه کارها شاید خوب باشه.
    Last edited by silsin; 14-09-2010 at 13:18.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

نگاه کن خاک بخوره یعنی چه . ملت دارن استفادش رو می برن . اون اقایی که شما می گی از خداش هم باشه چرا شما رو واسطه قرار داده چرا خودش نمی آید به خودمون بگه .
    کی داره استفاده میکنه؟ اصلا کی میدونه دو تا مقاله ی قبلی شما تو صفحه چنده این تاپیکه؟
    عزیز اصلا اون کسی که من میگم کسی رو واسطه نکرده فقط من چند ماه پیش میخواستم یه مقاله بنویسم اونجا بذارم بهش پیام دادم گفت لینک مقالت رو بده من بررسی میکنم و میذارم تو بخش مقالات همین اصلا نمی دونه شما مقاله نوشتی یا نه فقط این پیشنهاد من بود بالاخره بزرگترین و قدیمی ترین فروم بازی سازی ایرانی کاربران بیشتری داره تا اینجا چرا شما لج میکنی؟ اصلا اگه مشکل پیام زدنه خودم پیام میزنم شما رضایت بدید من بهشون پیام میزنم لینک مقالاتتون رو میدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ساخت سیستم چک پوینت
    کد:
    توی این اموزش شما با نحوه ساخت یک سیستم چک پوینت با کیسمت آشنا می شوید

برخورد
    کد:
    در این اموزش شما با ساخت برخورد دو چیز باهم و تاثیر انها با محیط اطراف اشنا می شوید

البته شاید خیلی دیر اینا رو گذاشتم .
    ولی چندتا دیگه هست که خیلی مقدماتیه و فکر نکنم ارزش گذاشتن داشته باشه

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

ساخت سیستم چک پوینت
    کد:
    توی این اموزش شما با نحوه ساخت یک سیستم چک پوینت با کیسمت آشنا می شوید

برخورد
    کد:
    در این اموزش شما با ساخت برخورد دو چیز باهم و تاثیر انها با محیط اطراف اشنا می شوید

البته شاید خیلی دیر اینا رو گذاشتم .
    ولی چندتا دیگه هست که خیلی مقدماتیه و فکر نکنم ارزش گذاشتن داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •